Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern | RS.democraziakmzero.org

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern

Eter Cene Skraćivanje 50% kao bitkoin ostaje u držanju Pattern

Tržišta Nedeljni je nedeljni kretanja kolone analizu cena na globalnim digitalnim valutnom tržištu, i slučaj korišćenja ove tehnologije je kao klasi aktive
 

Bitcoin cene se kretao uglavnom u okviru uskog opsega između $ 415 i $ 425 u toku sedam dana završavaju 15. Aprila, dok je vrednost etra, prirodno znak na Ethereum blockchain, odbio naglo posle nedelja napretka.

Bitcoin je nedostatak volatilitilargeli ogleda u poslednjih nekoliko nedelja, kada je digitalna valuta je stabilna preko međunarodnim tržištima.

Ova stabilnost ponovo dogodio usred većeg obima, kao učesnici na tržištu kojima se trguje samo preko 11m BTC tokom sedam dana kroz 9:45 EST na 15. Aprila, prema podacima iz Bitcoiniti.

Obim transakcija bio je sličan tokom nedelje kroz 8. Aprila, daleko ispod snažnog trgovinska aktivnost koja je postojala u prethodnim nedeljama.

Etar je silazak

Dok Bitcoin je video Cene se kreću vezan, etar opao više od 56% u toku nedelje koja se završava 15. Aprila u 12:00 UTC, prema Poloniek brojkama.

Džordž Samman, blockchain savetnik i konsultant, opisao razvoj kao onaj koji je bio najavljen promene tržišnih osnovama.

"Etar je pao nazad na zemlju sigurno", rekao je Samman CoinDesk. "Njeni Technicals su se pogoršale za neko vreme i na kraju cena pala sa njima."

Christopher Burniske, analitičar i blockchain proizvodi dovesti na upravljanje investicionim firmi ARK Invest, razgovarao sa selloff valuti, napominjući da razmenjuje podatke signalizirao pomak je u pripremi i.

"Da izda nalog knjiga o [digitalnom menjačnica] Poloniek je konstantno bio 30-50% dublje nego kupiti knjigu naloga", rekao je on CoinDesk.

Ali, dok etar trpi oštre cena nestabilnost, takođe je doživljava snažnu aktivnost transakcija.

Dnevne trgovine valuti je približio 35,000 14. Aprila i ostao iznad 30.000 tokom nekoliko dana pre. Od sredine marta, ove dnevne transakcije su skoro uvek bio iznad 30.000.

U poređenju, digitalni valuta nije dosledno prelazi 10.000 transakcija dnevno pre decembra 2015. Godine.

Loša projekcije

Etar je takođe uživa stalno rastuću hashrate, jer to mera procesorske snage dostigla 2.000 OB / s na 14. Aprila, u poređenju sa 1.232 OB / SA mesec dana ranije, Etherscan.io figuresreveal. Brojke pokazuju da je interesovanje za nagrade za obradu transakcija na mreži raste.

Što se tiče kojoj ceni etar će da ide napred, eksperti su dali različitim prognoze. Samman ponudio medvedast predviđanje, govoreći na tehničku analizu obavlja na digitalnom valute.

"Ja očekujem više mana pratiti kroz narednim nedeljama i $ 6.50 područje je prilično velika podrška", naveo je on. "S pozitivne strane, $ 8.80 do $ 9.00, što je podrška je sada otpor. On treba da nastavi da bude nestabilna kao trgovci traže nove nivoe."

Burniske ponudio drugačije gledište, odlučili da se fokusiraju na osnovnim tržišnih varijabli.

"Kao osnovni upotreba transakcija nastavlja da gradi tokom vremena, etar mogli da uživaju održiv rast", naveo je on, dodajući:

"Kao i svim tržištima, to je funkcija snabdevanja vs potražnje, kupci vs prodavaca, i to će biti posebno interesantno videti šta će se desiti tokom vremena, kao Ethereum je konstruisana tako da uvek oslobodi nove kovanice svake godine, iako u manjim procentom od ukupnog izvanredan."

Holding obrazac

Na Bitcoin strane, neki stručnjaci su naglasili da bar za sada, digitalni valuta je zaglavljen u pauzi.

"U Bitcoin, obim i nestabilnost nastaviti da pada", rekao je Samman. "U ovom trenutku, jer sedi u rasponu vezan i sam ovo rekao za nekoliko nedelja, to je pokvarena ploča. To je još uvek 'sede na ruke" i vreme čekanja. "

Međutim, Artur Hejs, suosnivač i direktor BitMEKS, vidi svetlo na kraju tunela. Geopolitička previranja u Evropi će gurnuti Bitcoin cene više u narednim mesecima, on predvideo.

Takav razvoj može da obezbedi Bitcoin sa čeonom vetru, kao tržišta posmatrači su u više navrata primetio da u vreme tržišnog previranja, digitalni valuta može da deluje kao utočište sličan zlata.

Pored izazova koji utiču na Grčku, drugi razvoj u Evropi koja bi mogla gurnuti Bitcoin cene više je prilika u Velikoj Britaniji može da napustite ili "Brekit" Evropska unija. Tržišta će ući u fazu rizika od usled zabrinutosti EU je gotova, a ovakav razvoj će staviti pritisak na Bitcoin cene, Hejs je rekao CoinDesk.

Međutim, on je predvideo da ukoliko grčki političari odustati od svojih zahteva, Bitcoin cene bi mogao da padne.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja. On ne poseduje pozicije u Bitcoin ili etar u vreme ovog izveštaja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesEthereumMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

SEC suspenduje investitore koji se bave prodajom OTC-a, koji se bave investiranjem preko ICO-a

Post ICO

Zašto Bitcoin treba svoj vlastiti mlijeko?

Post ICO

Na MoneiConf-u, neočekivano pothranjen Outlook za Blockchain

Post ICO

LedgerKs i CBOE: trojanski konj CFTC-a u ratu SEC Turf

Post ICO

Hibrid ICO? TZERO Overstock-a će izgraditi usluge u sigurnosnom žetonu

Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

Kik bi samo mogao da prebaci svoje ICO žetone u novi Blockchain

Post ICO

SEC: Američki zakoni o hartijama od vrednosti mogu se primeniti na prodaju žetona

Post ICO

Bitcoin cena Stabilizuje se na 450 USD, ali prognoza naprijed nejasna

Post ICO

Bitcoin cena isporuke Bliže do $ 400 Nakon prekida mreže

Post ICO

Bitcoin Bores trgovci kao smanjenje količine na stabilnost cena

Post ICO

Ko treba VC? Etereum i Zakon o JOBS mogu promijeniti ulaganje