Bitcoin investiciona firma pokreće fond za ICO fondove | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin investiciona firma pokreće fond za ICO fondove

Bitcoin investiciona firma pokreće fond za ICO fondove

Operatori uređenog, Jersei-based Bitcoin fonda su zvanično zatvorene novi 5 miliona dolara fond sa ciljem investiranja u criptocurrenci tokena i početnih kovanice ponudama (ICOS).

Podržan od strane menadžera fonda i bivši JP Morgan Chase trgovac Daniel Masters, prinos od Global savetnika je najnoviji u nizu sredstava za cilj da ponudi akreditovanih investitora izloženost rastuće kripto klase imovine. Međutim, to može biti jedinstvena po tome oni koji su počinili investicioni fondovi učinio u etru, na izvornu criptocurrenci na Ethereum blockchain.

Govoreći isključivo CoinDesk, predsednik Danijel Majstori naglasio ovaj detalj i definisanje atributa fonda.

Masters said:

"Siguran sam da je ovo bio prvi fond u istoriji finansija gde svako ko se pretplatili na fond uspeo da preko Ethereum."

U izjavama, Master je dodao da će ključne prodajna mesta za fond biti svoj "diskreciono pravo i oprez" u vreme dovoljno inovacija. 

Kao takav, fond je strukturiran da ponudi upravlja izloženost u nastajanju prostora, omogućavajući investitorima da učestvuju "oprezno i inteligentno."

MCK prolog

Na drugim mestima u razgovoru Masters dala dodatni procenu ICO investicija pejzaž.

Po njegovom mišljenju, ekosistem je počela diversifikacije u maju 2017. Godine, podstaknut od strane javnosti za velike ransomvare napade, koji je citedas vožnje potražnje za isplate criptocurrenci do tačke proboj mitinga.

"Bitcoin je podbacila, ali su se povukli veći jer je čitav kompleks criptocurrenci eksplodirala na gore", rekao je Majstori.

Tokom ovog perioda, Bitcoin zabeležio je procenat od ukupnog criptocurrenci Tržišna kapitalizacija kolapsa, pada odozgo 90% na ispod 50% jer investitori traže izlaganje u manje uspostavljenim oblastima tržišta.

Posebno, Masters rekao je interes odvezli Ethereum. 

"U osnovi, zaključili smo da Ethereum, i ERC-20 tokena je vetar u jedra, bili su zaista značajna novina u digitalne imovine", rekao je on, dodajući:

"Ono što smo videli bio je veoma brz porast broja i veličine ovih takozvanih početnih kovanice ponuda. ICO je preduzela niz oblika. Neki od njih su legitimni i neki od njih su misconstructed. To je u velikoj meri Caveat Emptor prostor. "

Šta čini dobrog ICO

Odatle, master formulisao ono što čini jakom ICO. (Već je njegova firma je direktno investirala u tokena za Aventus.)

Prvo, ona poziva na tim iskusnih, motivisanih i tehnički iskusnih osnivača. Drugo, ICO mora da reši stvarnog sveta problem na način koji ne može da se uradi bez upotrebe blockchain tehnologije. Treće, rešenje treba da ima dovoljno jak mreže efekat, tako da njegov broj ne može lako kopirati u mogućem konkurenta.

Ako imate te tri elementa u mestu, prema Masters, izdavanje token Ethereum na bazi može imati smisla.

"Videli smo novčiće dug, akcije novčiće i železničke kovani novac, koji tvrdi da prenese jedan novčić preko ekosistema. Ja ne mislim da je iko od tih prostora obećavaju Ono što mislim da obećavaju se nove protokola novčiće.", Objasnio je on.

Prema Masters, token ponude i Icos nude snažne ekonomske podsticaje za preduzetnike koji su u stanju da efikasno iskoristi tehnologiju.

"To omogućava malim i srednjim tehnoloških kompanija da preskoči godina napora u upravljanju njihove strukture kapitala. Možete ići od prijatelja i porodice kolu an angel kolu Serije A, u Series B, pa čak i verovatno Serija C u jednom potezu ", rekao je on.

Iz perspektive investitora, Majstori rekao, mamac Icos takođe može dokazati prilično moćan. "Verovatno imate likvidnosti u roku od nedelju dana od vaše investicije", rekao je on.

S druge strane, rizici po pojedinim investitorima koji skoče u ICO prostor sami mogu takođe biti veoma značajna, rekao je on, kadriranje ovo kao vrednost dodajte za fond.

On je zaključio:

"Nedostaci su sasvim jasno. Niko se brine o tebi. Ti si na Lonesome u tome."

Slične vesti


Post ICO

Kalifornijski zakon o pravljenju zakonskog novca bitkoina guverneru

Post ICO

Bitcoin, Ethereum i Nova direkcija za kriptocurrenci investicije

Post ICO

Bitcoin cena pada $ 420 usled pokreta bočnog tržišta

Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Bitcoin cena se penju preko 50% u prvoj polovini 2018. godine

Post ICO

500 startupa Recruits Ek-MiSpace VP u Mentor bitcoin biznis

Post ICO

Šta je Horsepover? Ili kako da razlikujemo pokretanje Blockchain-a

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

FSA zvaničnik: Azija bi trebala imati konkurentan ivičak u Blockchain Tech

Post ICO

Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone

Post ICO

Bitcoin Investing Trust i Genesis trgovanje s SEC