Editable Blockchains? Mining Futures? 2017 Sav Cripto Patents Pile Up | RS.democraziakmzero.org

Editable Blockchains? Mining Futures? 2017 Sav Cripto Patents Pile Up

Editable Blockchains? Mining Futures? 2017 Sav Cripto Patents Pile Up

U proteklih 12 meseci došlo je niz patenata fokusirani na criptocurrenci ili blockchain aplikacija, uključujući i neke od značajnih firmi, kao što su bankarski gigant Bank of America i kreditna bodovanje giganta Fico.

Sve u svemu, protok patentnih podnesaka svedoci u poslednjih godinu dana pokazuje da su neki od ovih velikih preduzeća su ozbiljno težak kako je tek mogla promijeniti kako rade - ili, u najmanju ruku, da posluži kao osnova za nove intelektualne svojine.

U nastavku pogledajte neke od više značajan (i predloženi) koristi tehnologije iz prošle godine, od kontroverznog Revriteable blockchain u predloženom sistemu za razmenu criptocurrencies iz Bank of America.

BofA kurs?

To je možda neočekivan patenta nagradu od jednog od najvećih banaka u SAD

Objavljen ranije ovog meseca i traženje natrag u 2014, Bank of America predloženog criptocurrenci linkove patenta bi, ukoliko se u potpunosti realizovan, omogućavaju korisnicima da razmenjuju valutu vlade-izdat u criptocurrenci. Odatle, kao što je opisano od strane podnošenja, korisnik može da pređemo na drugu kripto po svom izboru.

Razmena će koristiti tri različita računa da deluje kao privremeni prodavnice za svaku vrstu valute, a prvi drži fiat korisnikovu, drugi drži jedan tip criptocurrenci i treći drži drugu.

Iako je jasno da Bank of America je malo verovatno da će uskoro biti pokretanje svoju kripto-razmene u bilo koje vreme, podnošenje i kasnije nagrada od ove godine ipak ilustruju vrste aplikacija koje se pogledao u finansijskoj sferi.

U hipotetičkom budućnosti u kojoj criptocurrencies se široko koristi, ideja hoda do lokalnog ogranka banke za prelazak sa jednog digitalnog novca u drugi ne može biti tako nategnuto.

The 'Redaktiruemij Blockchain'

Accenture ove godine obezbedio patent za uredjivati blockchain, koncept slavi neki i oštro critikuedbi druge.

Ideja je da permissioned strane u distribuira knjizi može, pod određenim uslovima, menja podatke koji su dodati u slučaju da je promenjen ili je predmet prevare. Zagovornici kažu da omogućava kritički stepen kontrole koji bi, ako pozvao, da se koristi za suštinski vodi knjige čisti od neprijateljskih stranaka i njihove transakcije.

Međutim, kritičari smatraju ideju kontroverzni, navodeći da je koncept leti u lice suštini politike otvorenih vrata Bitcoin je, u kojoj svaka stranka može preuzeti opterećenje, broadcast transakcije i dodati svoje podatke na blockchain.

Na kraju, uređivati blockchain patenta možda ilustruje različite perspektive videti u industriji danas - kao i različite načine na koje tehnologija može da se koristi i modifikovane učesnici u prostoru.

Fico čuvar

Je jedan od najvećih kreditnih monitora uzimajući u Bitcoin igru?

To je bio jedan od preovlađujućih pitanja prouzrokovao prijave patenta od Fico koji je objavljen u septembru. Komisija je navela da je postupak za detekciju "ilegalnih" criptocurrenci transakcije, hvalisanje metod za određivanje da li su ili prevare, ili deo pranja novca.

Patent posebno je objasnio da bi sistem prikuplja podatke iz Bitcoin razmena, koriste te podatke da razvije "pretnje rezultat" za svaku transakciju. Transakcije sa višim pretnji bodova će biti označena, što im omogućava da budu pregledani pre nego što ih prati do svog odredišta.

Iako nije jasno da li Fico je počelo praćenje Bitcoin razmenu podataka, podnošenje pokazala da su velike finansijske firme izvan banaka, brokerskih kuća i investicionih kompanija istražuje kako tehnologija može da ih utiče - i vrste funkcija mogu poslužiti u mogućem budućnost potpuno digitalni valute i sredstva.

ATMchain?

Jedan od više značajnih podnesaka u godinu dolazi iz Kine UnionPai, platne kartice i ATM giganta.

Kao što je ilustrovano dokumenata iz Državnog Zavoda za intelektualnu svojinu - kineske pandan SAD za patente i žigove za - Kina UnionPai gleda athov možda poveže svoje ATM mreže preko blockchain.

U njegovom srcu, predloženi sistem bi koristio blockchain kao neku vrstu globalnog sata, to usklađivanje za sinhronizaciju bankomata i masovne količine podataka da obradi.

Kompanija još nije naveo da li je aktivno sprovodi blockchain da se poveže svoje bankomate, ali Kina UnionPai primetio u svojoj prijavi da je obezbeđenje od strane tehnologije mogu da reše veliki problem svoju mrežu lica.

Currenci trading

Da li je "otac finansijske budućnosti" uzimajući u kripto?

Takav potencijal je odrastao u patentu filingfor je hardverski uređaj koji omogućava criptocurrenci trgovinu, s obzirom da je jedan od njegovih navedenih pronalazača - ekonomista Richard Šandor - se pripisuje kao da je prvi uveo finansijski proizvod u 1970-ih. Šandor je bivši Chicago Board of Trade glavni ekonomista i potpredsednik.

Uređaj je opisao bi vezati digitalne valute derivata ugovora, obezbeđivanje sigurnosti postavljanjem registar u spremište koje nije javno dostupan. Međutim, registar će funkcionisati kao mehanizam za isporuku criptocurrenci.

Učešće Šandor je zapaženo aspekt kad podnošenje je prvi put objavljena. Međutim, nedavni regulatorni razvoj u SAD su možda doveli predloženog pronalaska vrati u prvi plan.

Pre manje od dve nedelje, CFTC objavio svoje predložio definitionof šta predstavlja "fizičku isporuku" jednog criptocurrenci. Iako je ta definicija je i dalje predmet javne komentare i moguće promene, agencija je približava formalnom politikom nakon višemesečnog natezanja.

Kao rezultat toga, predložene izuma poput ove (ili nešto slično) mogu igrati ključnu ulogu u pomaganju razmene obezbediti "fizičku" isporuku nešto što je sasvim digitalni.

Derivati ​​Rudarstvo

KME grupe pokrenula svoje prve Bitcoin fjučers ugovora 18. Decembra - i podnošenja od ranije ove godine ukazuje na to da je stvaramo proizvode koji imaju za cilj određenim delovima criptocurrenci ekosistema.

Rudarstvo je proces energetski intenzivan kojima se dodaju nove transakcije u blockchain, što takođe dovodi do kovanju novih kovanica kao nagradu. Jednostavnije rečeno, rudari spali mnogo energije da vode svoje mašine u pokušaju da - nadam se - dodajte blok ili dva dnevno barem.

Ipak, nepredvidivost rudarstva - varijacija i sreće imaju uticaj - privukla CME, koja, kao što je prikazano po svom patentu koji podnosi od april-opisanu način za rudare da bi se zaštitilo od nekih svojih rizika kroz derivata.

Rudari mogli hedge svoje uloge tako što će garantovati isplatu ako Disperzija stopa mreža raste brže nego što se očekivalo (čime se povećava teškoće u pronalaženju novog bloka).

Ako se rudari napravite ono što se očekuje, odnosno stopa heš raste sporije nego što je planirano za, ugovor će tada isteći. Dok su rudari neće dobiti nikakav novac od njega, oni bi mogli da generišu više profita kroz proces rudarskog nego što je prvobitno planirano.

Slične vesti


Post ICO

Novozelandski regulator: kriptokutencije su hartije od vrijednosti

Post ICO

PBoC savjetnik: Kina je bila prava na zabranu ICO-a

Post ICO

Bitcoin Cene skoro skoro 18% Kako se 2018 približava

Post ICO

BitPai otvara kancelarije u San Francisku i Njujorku

Post ICO

Od Beara do Bull: Bitcoin Just Vill not Die (Dakle, Džoš Braun Buis)

Post ICO

Više za manje bajta: ICO suočavaju se sa rastućim bakterijama

Post ICO

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Eter Cene padaju na najniži od februara kao Sentiment Sours

Post ICO

Direktor DTCC-a obećao je buduće testove blokiranja na NI događaju

Post ICO

Protivirusni žeton? Polisvarm traži sigurniji internet sa ICO-om

Post ICO

Računovodja SEC-a ICO-u: Nemojte skimpirati izveštavanje