Digitalna razmena valuta ShapeShift podiže $ 10,4 miliona serije A | RS.democraziakmzero.org

Digitalna razmena valuta ShapeShift podiže $ 10,4 miliona serije A

Digitalna razmena valuta ShapeShift podiže $ 10,4 miliona serije A

Digitalni menjačnica pokretanje Shapeshift je zatvoren $ 10.4M Series A.

Predvođena Berlin sedištem EarliBird Venture Capital, okrugli i učešće od Lakestar, Blockchain kapitala, Pantera kapitala i pristupa Venture Partners, firma je danas. Postojeći Shapeshift pristalice, uključujući FundersClub, Digital valute grupa i Erik Voorhees (osnivač i direktor kompanije) su učestvovali u krugu.

Svež kapital će se koristiti da se proširi na Berzi je inženjerski tim, što je potez koji bi došao ispred dva proizvoda razmene u vezi sa postavljenim da bude pušten kasnije ove godine.

U intervjuu, Voorhees, rekao je da će mnoge od tih vrabotuvava hajde inženjerske strane, kako u pripremi ovih lansiranja, kao i na porast anticipiraju zapremine. Prema menja oblik, rast platforma je u proseku 48% mesečno u poslednje tri godine, vidi prosečnu mesečnu trgovinski obim od oko 50.000 bitcoins prostiru preko 40 digitalnih valute i imovine.

Iako ćutljiv o pravoj prirodi budućih menja oblik proizvoda, Voorhees, pokazuje da su obojica bili nove vrste razmene, jedan u potpunosti izgrađen oko smart ugovora.

Šire gledano, Voorhees, razgovarao sa jasnom vizijom Berze potencijalnog raznolikosti criptocurrenci tokena, što je manje dobro shvaćeni od strane industrije u 2014.

On je rekao CoinDesk:

"Ono što smo videli kada smo počeli bilo da su tokeni postati raširena pojava. Smatrali smo da će biti blockchain tokena koji predstavljaju sve vrste vrednosti izvan valute, i to je postalo sve istina, zbog čega Shapeshift je trenja razmena je važno."

Voorhees, je rekao da menja oblik je politika ne drži bilo kakve imovine kupaca ili druge detalje pomogla da daju poverenje da će učinak svih hakovanja ili drugih povreda biti minimalna.

"Mi se zaštite potrošača na novi nivo što nije ih ugrožavaju na prvom mestu", rekao je on. "U hack pre godinu dana smo pretrpeli, to je bio prvi razmena hack gde kupci nisu bili u opasnosti ili u sredstvima ili ličnim podacima."

Sredstva se poklapa sa širim uptick interesovanja za alternativne criptocurrencies, sa ovog tržišta doživljava nedavni bum neki tvrde je znak da se razvija u novu klasu imovine.

Slične vesti


Post ICO

Cripto Cene su upravo ispale na jednoj promeni podataka

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

3 (Moguće) razloge za Cripto Markets Tanked ove nedelje

Post ICO

4 Kriterijumi za procenu ICO-a za blokadu

Post ICO

Criptos Go Green kao tržišni kap poseduje preko 400 milijardi dolara

Post ICO

Kakav Token Facebook Blockchain može izgledati

Post ICO

IouTube zvijezde sada mogu zaraditi Brave Brovser Tokense

Post ICO

Surging Litecoin vodi Cripto recoveri

Post ICO

Govori Citi: Državni ključ za kriptokutenciju za usvajanje blok-ja

Post ICO

China Outlavs ICO: Finansijski regulatori zaustaviti trgovanje žetonom

Post ICO

Bitcoin Bores trgovci kao smanjenje količine na stabilnost cena

Post ICO

Nasdak trgovačka tehnologija na Povercoin Marketplace Noble