No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu | RS.democraziakmzero.org

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

Ako je neko bio u panici sinoć na istaknutom Meetup fokusiran na početnim kovanice ponude i token prodaje, oni sigurno nisu bili za to da se pokaže.

Trebalo da počne samo 91 minuta nakon što je DIK desilo da se oslobodi orijentir reporton zakonitost novi postupak prikupljanja sredstava, Kuli, domaćin ovog događaja i jedan od vodećih advokatskih firmi ovog sektora, skraćeno svoj program da istakne svoju volujski pogled na blockchain i znak tehnologija.

U oba tribini i K & A sesije, optimizam je.

Obraćajući se pitanje o tržišnim implikacije izveštaja SEC, Kuli partnera Endi Rot rekao je okupljenima:

"Ja bih rekao [izveštaj bio] izuzetno pozitivan. To je deo sazrevanja i priznanja prostora. I zato mislim da je to veoma pozitivno. I to nam daje konkretnije za upotrebu poruke da pomognu klijentima se organizuju na pravi način."

Kao odgovor na isto pitanje, Kuli posebni branioci Patrik Murck dodao da veruje da će nova uputstva će obezbediti tržišta jasnoću - i legitimitet - za slučaj korišćenja tehnologije dugo mislilo da je krilo.

"Ako se želi da unazad sat, i vratiti u dane DAO, kada svi slobodna i nikoga nije briga, mislim da bi bilo negativno za tu vrstu tržišta, ali za tržište zvuka -. Koji zapravo ima budući - Mislim da je neto pozitivan ", rekao je publiku.

Pre dolaska u Coolei, Murck ranije služio kao izvršni direktor Fondacije Bitcoin, najranijeg neprofitne grupe zastupanja Bitcoin je.

Investitori confident

Atmosfera među publikom, koja je uključivala criptocurrenci investitore, advokati i programerima, uglavnom ogleda optimistički ton panela.

Džejms Robinson IV investitor u blockchain startup Chain, Ripple, 21 AD, i BitPai, bio je jedan polaznik koji je taj ton, nazivajući je "neto pozitivan."

"Definisanje granice cilja je važno gde ste neizvesnosti, bilo da daje smernice je po definiciji pozitivan.", Rekao je on CoinDesk.

Ipak, on predviđa obim ikakvog uticaja kao osnovi ograničeno s obzirom na veličinu adresibilne tržišta.

Robinson dodao, u oprezniji Coda:

"S druge strane, živimo u 21. Veku. Digital granice nisu fizičke granice. I to je veoma teško DIK da reguliše podešavanje servera u Švajcarskoj."

Regulatorna reakcija

Među ljudima koji su upoznati sa regulatornim zajednice, prisutni su uglavnom složili su smernice formalno vlada obeležio značajan pozitivan napredak za tehnologiju u razvoju.

Jeff Bandman, bivši Cravath, Svaine i Moore advokat koji je služio kao specijalni branioca predsednika na robne fjučers trgovine komisije, na primer, to videli kao primetnim MILEPOST.

"To je digitalni Marburi protiv. Medison, u smislu da DIK je koja potvrđuje da Icos su bezbednost, koji ima važne implikacije."

Bandman, koji je sada glavni u Bandman savetnici, takođe pruža dodatnu boju oko tržišnih implikacije izveštaja:

"Mislim da je to pozitivno. To je korak u sazrevanju ovih tržišta. Kapacitet za formiranje kapitala ovde je zaista otvorila oči. Investitori imaju veće poverenje kada postoji pravna sigurnost."

U odnosu na dvosmislenost koja okružuje javljaju razlike u token i criptocurrenci prostora, Bandman dodao: "Ovo nije bila jedna veličina za sve, rešenje. Činjenice i okolnosti bitno."

Činjenice i okolnosti Bandman aludira će verovatno uključiti u nastajanju razlike oko kada se smatra znak za bezbednost, a kada funkcioniše kao "korisnosti novčića", neka vrsta potrošačkih kredita koji se mogu zameniti za mrežne robe ili usluga.

Slične vesti


Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

ICOs Meet the IPOs: Blockchain Author Alek Tapscott za preuzimanje Start Token Public

Post ICO

Ripple i Stellar vode na putu kao Cripto Market Shake Off Rout

Post ICO

Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle

Post ICO

Može li Bitcoin pomoći da predvide budućnost?

Post ICO

Kako legitimirati ICO tržište (Cripto Laviers Take Note)

Post ICO

Do meseca? Vreme za rast, Bitcoin

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Investiciona firma Blockchain Capital pokreće ICO od 10 miliona dolara

Post ICO

Novozelandski regulator: kriptokutencije su hartije od vrijednosti

Post ICO

Pokretanje ovog Blockchain-a će vam platiti da biste pomogli svojim prijateljima da pronađu ljubav

Post ICO

SAFT stigao: Jednostavan sporazum sa investitorima ima za cilj da ukloni ICO složenosti