Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle

Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle

Bitcoin i etar cene rode na toboganu u toku nedelje koja se završava 24. Juna, gurajući niži u pojedinim trenucima i gura viša na druge kao učesnici na tržištu odgovorila na globalne ekonomske neizvesnosti.

Cena Bitcoin prišao $ 800, kada vide "Brekit 'glas, najnoviji razvoj okružuju kolapsa DAOand trgovačko ispad na linkove Bitfinek sve pomogla goriva ove oštre fluktuacije cena.

Kada je nedelja počela 17. Juna, Bitcoin je trgovanje na skoro $ 770, CoinDesk dolara Bitcoin Indeks cena (BPI) brojke otkrivaju. Međutim, digitalni valuta nije uspeo da "probije $ 800 i pogledao malo prevelika kupovina na visokim $ 700S", rekao je Athur Hejs, suosnivač i direktor Bitcoin poluge trgovanje platforme BitMEKS.

Tokom narednih nekoliko trgovanja, Bitcoin cene bi naglo pasti.

Etar pretrpeo čak i oštrije padove, a više od jednog tržište posmatrač identifikovana pitanja vezana za smart na osnovu ugovora finansiranja vozilo Tao kao najveći pojedinačni uzrok ovog amortizacije.

Petar Zivkovski, direktor operacija za Bitcoin trgovanje platforma Vhaleclub, rekao je DAO gubitak desetina miliona dolara vrednim etar bio "glavni pokretač ETH trenutnih ljuljaške cena", dok Ksu Ćing, portparol Huobi, opisao je događaj kao "primarni uzrok" etra je cena fluktuacije.

Etar uživao izuzetno snažnu aktivnost trgovanja u toku nedelje, uz obim trgovanja za podešavanje potpuno novi rekord u toku jedne sesije.

Bitcoin je opadajući impuls

Bitcoin cene došlo do 18.6% veek-nad nedelje pad, BPI podaci pokazuju, a etar potonuo 32% u ovom periodu, u skladu sa Poloniek brojkama.

Dok Bitcoin je počeo nedelju na $ 768,24 17. Juna, on je pao na zatvaranju vrednosti od $ 631,72 u 19:40 UTC 21. Juna.

Ovaj postepeni pad dogodio usred kratkog stisnuti, kao "veliki broj trgovaca otvorio žudi iznad nivoa od $ 700 i naredne cena deponije ih isterani iz svojih mjesta", rekao je Zivkovski CoinDesk.

Kao pad cijena primorani špekulanata zatvoriti svoje duge pozicije, dok izlaganje - mereno veličinom pozicije - pao sa 92% na 17. Juna do 65% na 21., dodatni Vhaleclub brojke pokazuju.

Bitcoin cene uživala nekoliko kratkih mitinga tokom nedelje, raste do $ 678,22 između 12:45 i 12:59 UTC 22. Juna, nakon približava $ 630 dan ranije, u skladu sa BPI.

Digitalni valuta doživela još jedan kratak uspon narednog dana, penjanje do $ 597,80 u 07:30 UTC na 23. Juna, nakon pada na $ 551,92 u 1:30 UTC istog dana. Valuta doživela još neke girations pre otvaranja 24. U $ 625,49.

Dok Bitcoin za manje od četiri sesije pao skoro 18%, etar u oko 48 sati pao više od 50%, pada iz cene otvaranja $ 20.50 17. Juna do $ 8.56 u 12:35 UTC na 18. Juna, prema podacima Poloniek.

Učesnici na tržištu trguje $ 199.4m vrednosti od etra 17. Juna, CoinMarketCap brojke pokazuju. Ova brojka je više od tri puta Prethodni rekord od $ 65.3m postavljen u martu.

Sledećeg dana, obim prometa etar je $ 132m.

DAO dilema

Nestabilno trgovanje delatnost nedelje održan je kao tekuća situacija koja okružuje DAO nastavio da se razvija. Da podsetimo, projekat Ethereum sa sedištem u izgubila više od 3m etri sledeće ekploit njenog pametnog kod ugovora, događaj koji je došao nakon inicijative prikupljeno više od $ 150 miliona u etru tokom crovdsale.

U pokušaju da osiguraju neke od izgubljenih sredstava, grupa Ethereum programera pokrenula vhite hat napad u pokušaju da obezbede investitora građe. Međutim, kod distribuiranih organizacije ponovo je eksploatisana, a kako stvari stoje razvoj zajednice Ethereum je trenutno merenje mreža changethat je do sada izvući podeljena mišljenja.

Uprkos ovim izazovima, cena etra oporavio do $ 13.91 do kraja nedelje.

"Ja sam iznenađen koliko dobro etar prebrodio DAO hack", rekao je ARK Invest, Chris Burniske CoinDesk, dodajući:

"Naravno, to je dole značajno od svojih $ 20 + into, ali s obzirom na težinu mogućeg teškog viljuškom Mislim da je criptocurrenci se drži izuzetno dobro."

Brekit

Jedan veliki događaj koji je stvorio značajnu vidljivost tokom nedelje bio je Brekit glas. Britanci pohrlili na birališta 23. Juna, učestvuje u slučaju da je izazvao globalnu publiku.

Tokom ovog vremena do izbora, stručnjaci tržištu u više navrata ukazao na očekivanju za odluku da utiču na tržištu sentimenta, a samim tim i digitalnih valutama.

Kada Bitcoin cene pale ispod $ 600 23. Juna i skoro udario $ 550, investitor i preduzetnik Vini Lingham Tim Enneking, predsednik Cripto Fonda valute i Arthur Haies, suosnivač i direktor Bitcoin poluge trgovanje platforma BitMEKS sve naveo predstojećem 'Brekit' glasaju kao izazivanje valuta pada 15% u pet sati.

"To je neverovatno koliko su Bitcoin je 'obrnuto guseničari' Brekit vesti u poslednjih nekoliko dana", rekao je Burniske CoinDesk. "Izgleda da su tržišta postaju svesni criptocurrenci kao klasa imovine na koju treba računati, a zbog istorijski niskom korelacija prinosa, su ga koriste kao" katastrofa živice "u vremenima tržišta kapitala previranja."

Ipak, kada je postalo jasno da je Velika Britanija će da glasa da napusti EU, Bitcoin cene naglo porastao, razbijanje $ 650as konačni rezultati valjani u.

Glasanje je ishod je izazvao oštre padove u glavnim svetskim berzama.

Šta to znači za budućnost digitalne valute? I da li je obezbedio svoje mesto kao "sigurno utočište" sredstva? Kao nedavnom reportsshov, samo buduće trgovinske sesije će odlučiti.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

Slične vesti


Post ICO

Saradnja i konsenzus su od suštinskog značaja za iskorištavanje bloka

Post ICO

Izveštaj upozorava da bi SAFT mogao povećati pravni rizik od prodaje žetona

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

ICO profesionalni pozivi za samoregulaciju Navodeći rizik SEC

Post ICO

Huobi i OKCoin zaustavljaju trgovanje sa Iuan-to-Bitcoinom do kraja oktobra

Post ICO

Naoružani sa Ethereum ICO-om, može li Kik uspeti gde je Facebook uspio?

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

ICO fondovi među milionima zamrznuti u paritetu novčanike

Post ICO

ICO-ovi menjaju način VCs Deal sa startup-ovima

Post ICO

Izjave SEC-a Spur ShapeShift za pregledanje kriptokutentnih listića

Post ICO

Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga

Post ICO

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti