Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga

Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga

Bitcoin cene iskusni umereno nestabilnost u toku nedelje koja se završava 8. Jula kao učesnici na tržištu su akcije uoči predstojećeg prepolovljavanja Bitcoin nagrade, koja je zakazana da se desi na ili oko 9. Jula.

Kao što je pad u novim bitcoins kovanog svakodnevno je programiran u mrežu, širi Bitcoin zajednica je poznato o ovom događaju godinama, a mnogi željno gledaju ili čak kladjenja na ishod. Možda zbog toga, tržište momenat dolazi u nedelju bio visok.

Nakon otvaranja na $ 672,48 1. Jula, Bitcoin cene brzo premašila $ 700, kršenja istog nivoa na 2. Jula i postizanje nedeljni maksimum od $ 704,42 at 12:00 UTC na 3. Jula, prema CoinDesk je USD Bitcoin Price Indek (BPI).

Ovaj miting predstavlja "prirodan odgovor na tržištu kao željni kupaca videli priliku da kupe Bitcoin jeftino pred prepolovljavanja", objasnio je Piter Zivkovski, direktor operacija za Bitcoin trgovinski platformi Vhaleclub.

Ova situacija "podstaknut masovno volujski tržištu sentiment," izjavu koja mu rezervnu kopiju pomoću Vhaleclub podataka. Prema ovim podacima, ukupna zapremina položaj je bio 92% i 88% duga 1. I 2. Jula, respektivno.

Uprkos ovom jakog osećanja, Bitcoin nije uspeo da ostane iznad $ 700 za dugo, gurajući se niskih $ 648,05 u 16:45 UTC na 3. Jula, dodatni BPI podaci pokazuju.

Digitalni valuta nije mogao da ostane na $ 700, jer kad je dostigao taj nivo ", prodavci dolaze iz fioke" bi pronašli kupce, prema investitora i preduzetnika Vinni Lingham.

Zivkovski pod uslovom sličan uvid u padu digitalnog valute, navodeći da je njegova cena "nije uspela da napravi nove visine iznad $ 700, uprkos više pokušaja," razvoj koji je rekao vozio niske cene i očisti "slabo održava i preko leveraged Longs."

Tržište korekcija

Digitalni valuta uspela da se oporavi od ovog naglog pada, raste do visoke od $ 679,92 at 01:45 UTC, 7. Jula, pre nego što gurajući približno 10% do niskih $ 611,26 do 21:30 UTC tog istog dana.

Kada objašnjava ovaj oštar pad, stručnjaci tržištu razgovarao sa oba neizvesnost i profit uzimanje ispred prepolovljavanja. Na primer, Lingham je istakao da postoji velika nepoznanica okolnih ovog događaja, kao i da "niko ne zna šta su implikacije će biti."

Artur Hejs, suosnivač i direktor Bitcoin poluge trgovanje platforma BitMEKS, izjavio je da je usred ove neizvesnosti, mnogi učesnici na tržištu su odlučili da se profit umesto napuštanja Bitcoin u opasnosti.

Zivkovski rekao CoinDesk da vodi do korekcije, Vhaleclub registrovan dug-kratak odnos 22 prema 1, najviša na zapisnik, što znači da sa svim tim Posljednji pozicijama up, nije bilo kupovna moć levo.

"Nema novi novac ušao u sistem, a nakon nekoliko dana niskog obima i neuspeha da se postigne nove visine, Lov Entri kupci izazvala veliku proda uzimajući profit", naveo je on.

Etar slabost

Dok do smanjenja događaj je ostvaruju značajne vidljivost, etar, digitalni valuta platforme Ethereum, je doživljava svoje velike događaje.

Etar cene više puta pala ispod $ 10 tokom nedelje, oštar kontrast na vrhuncu od $ 21 digitalni valuta dostigla sredinom juna, Poloniek brojke otkrivaju. Pored toga, digitalna valuta opao za 18,5% nedelje-u-nedelju.

Etar je patio ovu konzistentnu slabost kao etra zajednice rasprave da li da primeni teško viljušku u pokušaju da izvuku investitora iz propalog distribuira organizacije Tao.

Pošto se ovaj problem pojavio u junu, etar zajednica razmatra kako da se reši situacija. Prvobitno, mnogi zagovarao meka forkto rešiti problem, ali je od otkrila da iskorišćavanje ovaj pristup će napustiti DAO otvoren do daljih napada.

Sada, mnogi članovi Ethereum zajednice se zalažu za programere da sprovede teško viljušku za DAO, koji je efikasno ubija na distribuirano organizaciju. Situacija će verovatno biti izvor nestabilnosti nastavljen u narednim nedeljama kao zajednica traži zaključak.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

SEC File Fraud Charges protiv ICO organizatora

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Post ICO

Credit Suisse izveštaj istražuje udare u blokchain-u na 14 javnih akcija

Post ICO

ASIC na Blockchain: Australian Securities Vatchdog verovatno neće regulisati ICO

Post ICO

Nazad iznad 300 dolara: Eter Building Momentum?

Post ICO

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

Bitmarkets pokreće decentralizovano tržište Bitcoin Sa Tor podrškom

Post ICO

5 američkih država su spremne da promovišu regulativu bitcoin-friendli

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

Računovodja SEC-a ICO-u: Nemojte skimpirati izveštavanje

Post ICO

Bitcoin Rollercoaster vozi Brekit As Ether cena drži usred DAO Debacle