Da li je Eterov gubitak Bitcoin Gain? Trgovci se čudite posle divlje nedelje | RS.democraziakmzero.org

Da li je Eterov gubitak Bitcoin Gain? Trgovci se čudite posle divlje nedelje

Da li je Eterov gubitak Bitcoin Gain? Trgovci se čudite posle divlje nedelje

Cena Bitcoin ceni skoro 4% za nedelju koja se završava 27. Maja, ali je ta cifra možda ne ukazuje na divlje akcije trgovanja na tržištu se tokom perioda.

Takvi pokreti došao kao tržišta posmatrači su sve više zainteresovani za odnos između Bitcoin, token podržava najduža na svetu blockchain, a etar, token za platformu Ethereum.

Bitcoin je dobitak, na primer, došao kao cene etar naglo opao, ali je napravio ovaj uspon usred skromnim obimom trgovine. Za razliku od toga, etar uživala snažnu aktivnost transakcija, znak koji ukazuje na potencijalne migracije trgovaca daleko od Bitcoin.

Mnogi tržišta posmatrači počinju da pokazuju da su ova dva digitalna valute prikaže negativnu korelaciju. S obzirom da oba imaju svoje prednosti i mane, a svaki je javno trguje, stručnjaci su počeli težak o vrednosti svakog kao investiciju.

Ovaj gleda takmičenje ne može biti gotovo u skorije vreme, a jedno tržište posmatrač je naglasio da obe valute imaju dosta potencijala.

"Još uvek je rano da pozove pobednika u ovom trenutku", rekao je Toja Zhang viši PR menadžer za OKCoin CoinDesk.

Dok programeri su stvorili mnogo criptocurrencies, Bitcoin je bio prvi da se postigne skale - ali neki su počeli da misle da bi ovakvo stanje stvari promeniti.

Tim Enneking, predsjednik criptocurrenci investicionog menadžera ZZZ, rekao je:

"[Sada postoje] ozbiljne zabrinutosti o tome da li [Bitcoin] može da uradi na hiljade transakcija drugi i da li je dovoljno robustan za široku upotrebu."

Etar, koji funkcioniše na mnogo manjem obimu nego Bitcoin, trenutno ne suočavaju sa takvim izazovima. Dalje, pristalice su tvrdili da etar ima daleko veću fleksibilnost i potencijal nego Bitcoin, kao Ethereum se dokazuje sposoban da podrži širi spektar aplikacija nego kod Bitcoin je.

Međutim, etar je učinio mnogo manje da se dokaže od Bitcoin, kako je kasnije valute je dugo dominirala prostor. Ako digitalni sredstvo želi postići široku usvajanje, to "zahteva kontinuirani napredak," Džang nastavio.

Dok neki budućnost predviđanja su čisto spekulativne prirode, tvrde podataka - koji se odnose na oba kretanje cena i obima - može da obezbedi bolje razumevanje tržišta aktivnosti.

Bitcoin je skroman uspon

Tokom ove nedelje, Bitcoin cene porasla 3,9% od $ 436.73 u 12:00 UTC 20. Maja do $ 453,82 27. Maja, CoinDesk dolara Bitcoin Indeks cena (BPI) brojke otkrivaju.

Međutim, cena digitalnog valute kretao između $ 440 i $ 450 za većinu nedelje do petka. Ove fluktuacije poklopio sa lackluster zapremine 7.6m BTC tokom sedam dana kroz 12:00 UTC 27. Maja.

"Bitcoin obim prometa je ravan", rekao je Petra Zivkovski, direktor operacija u punom uslugom Bitcoin trgovinski platformi Vhaleclub CoinDesk u to vreme.

Dodao je on:

"Ne postoji jasan trend kao učesnici na tržištu izložbeni neizvesnosti o budućem pravcu cena, razapet između relativno volujski vest o predstojećem proizvodnog snabdevanje prepolovljavanja u julu, a relativno medvedast vest o Ethereum pojavljuje kao takmiči i superiornog valute."

Međutim, ovo ubrzo promenila, kao posmatrači oštar pad u kratkom positionsthat izazvalo kasnije cena proboj koji je postignut visine nije viđena od prošle jeseni. U vreme štampanja, Bitcoin se trguje na $ 473,20.

Etra pad

Etar cene, s druge strane, opao za 14% u toku sedam dana kroz 12:00 UTC 27. Maja.

Dok je digitalni valuta počela period na $ 14.31, završio je sedmicu trgovanja pada i ispod $ 12 po etru na vreme za novinare. Ovi pokreti cena dogodio kao dan-kraj etra, 24-časovni obim trgovanja značajno varira.

Nedelju počeo jaka, sa zapreminom od $ 53.8m u 23:59 19. Maja, CoinMarketCap brojke otkrivaju. Međutim, ova mera je pao na onoliko malo koliko $ 17.9m u 23:59 22. Maja i završio sedmicu na $ 20,7 miliona.

Nedavni pad valuti - i reli Bitcoin je - može se pripisati učesnicima na tržištu prednje rade Tao je podizanje novca, tvrdi Džordž Samman, A blockchain savetnik i konsultant.

Samman tvrdi da učesnici na tržištu prodaje svoje etarskih građu nakon nedavnog skupa, kupovinom Bitcoin ubrzo nakon toga.

Takve špekulacije, a nepotvrđena, ipak ostaje indikativno da su učesnici na tržištu počinju da bliže prouči prirodu između dva tržišta.

Je dobitak etar gubitak Bitcoin je? Taj odgovor je i dalje nedostižna, ali potraga za veze između dva tržišta je sigurno počela ozbiljno.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

SEC upozorava javna preduzeća da koriste ICO za pumpne akcije

Post ICO

Bee Token ICO je zabeležio 1 milijun dolara Phishing Scam

Post ICO

Kanadski regulatori: mnogi ICO Tokeni ispunjavaju definicije hartija od vrednosti

Post ICO

Bitcoin zvučnici proglašeni za američku radnu grupu za bankarstvo

Post ICO

Javno preduzeće pretvara Bitcoin u Stock u prvom od svoje-Kind fundraise

Post ICO

Da li bi Izraelski poreski plan ICO zadržao startupe ili ih zaplašio?

Post ICO

4 Kriterijumi za procenu ICO-a za blokadu

Post ICO

Doubt Cast na ASKS Blockchain Trial kao CEO podnosi ostavku

Post ICO

Last Laugh? Dilbert kreator Skot Adams govori o planovima za pokretanje žetona

Post ICO

Bitcoin Bores trgovci kao smanjenje količine na stabilnost cena

Post ICO

Appcoin Lav Part 2: SAFT Rešenje

Post ICO

Stock Market Giant Deutsche Borse Rad na prototipovima Blockchain-a