Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci? | RS.democraziakmzero.org

Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci?

Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci?

Sa cenom od Bitcoin na 20 meseci into, tržišta posmatrači počinju da se potvrdi snaga digitalnog valute može da se izradi interesovanje novih globalnih trgovaca.

Sa mnogi učesnici na tržištu bore da dobiju povratak iz više tradicionalnih klasa sredstava, investitori se sada traži da pogledate ulaganja ne bi se ranije smatrao, kao što su digitalni valuta, tvrde oni.

Prema Tim Enneking, predsednik EAM criptocurrenci investicionog fonda, cena miting digitalna valuta uživaju samo nekoliko nedelja ranije se može pripisati, delimično, da žeđi investitora za prinos. 

Enneking rekao CoinDesk:

"Ljudi nisu što jake povratka u bilo kom standardnom investicija klase već neko vreme. Oni su u potrazi nešto dalje da ih pronađe."

Drugde, Džo Li, osnivač derivata trgovanje platforme Magnr, ukazao na makroekonomske neizvesnosti, navodeći da je doveo povremene investitore da počne istraživanje mogućnosti izvan tradicionalnih valute i obveznica tržišta.

U tom kontekstu, Bitcoin cene uživali oštar miting početkom ove nedelje, diže iz cene otvaranja $ 538.14 3. Juna u 20 meseci maksimuma od $ 591,03 u 09:45 UTC na 4. Juna, CoinDesk dolara Bitcoin Indeks cena a (BPI ) podaci otkrivaju.

Ove cena istih dogodio usred visoko volujski osećanja, kao Vhaleclubdata otkriva da je dugo kratki odnos - mereno veličinom pozicije - dostigao 88% i 87% 3. Juna i 4. Juna, respektivno. Confidence, koji se odnosi na procenat kojim određeni dan je veličine položaj bili veći od proseka, dostigla 69% i 61% na ova dva dana.

Bitcoin od brojeva

Kao što je u poslednjih nekoliko nedelja, Bitcoin tržišta pod uslovom dovoljno nestabilnost za trgovce.

Sati nakon većom do najviše tačke od avgusta 2014. Godine, Bitcoin cena pala na $ 563,15, a cena je postignut na 17:15 4. Juna.

Digitalni valuta onda montiraju oporavak, raste do $ 582,83 u 02:15 UTC 5. Juna, u skladu sa dodatnim BPI ličnosti. Bitcoin cene iskusni dalje girations tokom nedelje, ponovo postiže $ 590 u 12:45 UTC na 7. Juna.

Međutim, naracija koja Bitcoin je privlačan za nove trgovaca udari kamen spoticanja sa drugim aspektima podataka.

Ove cena istih dogodio u trenutku većeg obima transakcija, kao učesnici na tržištu kojima se trguje 9.42m BTC tokom sedam dana kroz 12:45 UTC 10. Juna, Bitcoiniti podaci pokazuju. OKCoin je odgovoran za 5.13m, ili 54,47% od obima transakcija, dok je Huobi čini 3,23m, ili 34,30%.

Ove nedeljno brojke su bili niži od nekoliko nedelja do sada ranije ove godine, kada Bitcoin je obim trgovanja bio je otprilike 30m.

Etar optimizam

Naravno, nedavni kretanja cena su takođe došlo i pažnja se etar, digitalnog novca da se u K1 2016. Cenjene više od 1.000%.

Etar je kretanja cena su takođe relativno skroman ove nedelje, međutim, kao što je ovaj digitalni valuta ceni 4% iz otvaranja vrednosti od $ 13.83 do zatvaranja vrednosti od $ 14.38 u toku nedelje, Poloniek brojke otkrivaju.

Digitalni valuta je porasla na čak $ 14.75, 6,65% viša od cene otvaranja. Ipak, učesnici na tržištu kojima se trguje $ 105m u vrednosti od etra u toku nedelje, koja je svetlost u odnosu na nedelja u maju.

Ubuduće, razvoj koji su pomogli jednom nedeljno dobit drive Bitcoin mogla pomoći u stvaranju veoma obećavajući situaciju i za digitalne valute, kao i opšti nedostatak privlačan mogućnosti ulaganja svakako može da pomogne gorivo veću potražnju.

Istovremeno investitori osećaju više otvoren za manje tradicionalnim sredstvima, digitalne valute se vide više kao "snažnog investicionog klase", rekao je Li CoinDesk.

Ova promena predstavlja promenu more za neke.
Bitcoin se "približava više rasprostranjeno usvajanje", a neki od njegovih naisaiers su prisiljeni na skrivanje, rekao je Li.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

Bitcoin Investing Trust i Genesis trgovanje s SEC

Post ICO

Zašto Sao Paulo želi da plati infrastrukturu sa kriptocurrenci

Post ICO

Bitcoin cena Završava turbulentnu nedelju kao Bull Run Fades

Post ICO

Regulativa, Porezni krediti nad kripto investitore

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

DarkMarket Team pobedi Toronto Bitcoin Ekpo Hackathon

Post ICO

Bitcoin Podržava podršku iznad 700 dolara, ali 2018. godine visoko pokazuje neuhvatljivu

Post ICO

Otkažite Belu knjigu: Kako procijeniti žetone i blokade

Post ICO

Očigledno Bubble? Odbor za ekonomske odnose sa inostranstvom otpoče na Bitcoin i ICO

Post ICO

ICO Ban? Kanadski regulatori pružaju jedan žeton za prodaju velikog pauze

Post ICO

ICO M & A? Token izlazi mogao bi da bude nesrećan

Post ICO

ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni