Da li će investicija Bitcoin Venture Capital dostići 300 miliona dolara u 2018. godini? | RS.democraziakmzero.org

Da li će investicija Bitcoin Venture Capital dostići 300 miliona dolara u 2018. godini?

Da li će investicija Bitcoin Venture Capital dostići 300 miliona dolara u 2018. godini?

Ažuriranje (2 april, 11:15 GMT): Pored kompanija dole navedenih, prodaja portala BitSimple podigao $ 600.000 u semena krugu Bitcoin samo.

Ovaj članak sumira neke nove države Bitcoin 2014 podataka i analiza na rizičnog kapitala investicije predstavljen na prošlonedeljnom Coinsummit conferencein San Francisco.

Od $ 72m u 2014 godine do danas rizičnog kapitala uloženo u Bitcoin startup koji je javno objavljena (mnogo je postignut tiho) je dramatično napredovala pune godine projekcija CoinDesk je objavljen u državi Bitcoinreport prošlog meseca.

Pre samo mesec dana, stopa 2014 trčanje za rizičnog kapitala uloženog u Bitcoin startup je nešto više od $ 100 miliona. Sada, projektovana je $ 300 miliona za celu 2014 godinu. Stopa 2014 Run bi iznositi tri puta više nego što je oko $ 100 miliona koje VCS uloženo u Bitcoin počeci u 2013. Godini.

Evropa zaostaje, Azija je mršav, Severna Amerika dominira

Regionalni trendovi identifikovani u izveštaju februara su nastavili da drže u Severnoj Americi prevazilazi oba Evropu i Aziju, kako u pogledu ukupnog broja preduzeća i ukupne investicije (Grafikon 1).

Grafikon 1: RegionalBitcoin rizičnog kapitala investicije - sve vreme

75% od svih Bitcoin sredstava ulaganja uloženo je u Severnoj Americi i 57% od VK koje podržava kompanija ima zasniva.

Azija poduhvat podržava Bitcoin kompanija izgleda da najviše leanli finansira sa 31% od ukupnog broja Bitcoin startup primaju samo 15% od finansiranja kolača.

Grafikon 2: Silikonska dolina protiv Rest of Vorld - sve vreme

Silicon Vallei'sshare od Bitcoin pokretanja ekosistema i dalje jaka. Ukupan broj Bitcoin kompanija VC-podlogom sa sedištem u dolini popeo sa 27% prošlog meseca na 29%.

Međutim, to je ukupan udeo Bitcoin startup sredstava opao za nešto manje od polovine na 46% od 51%. Generalno, ulaganje u Bitcoin startup je veoma globalni fenomen, ali Severna Amerika i Silikonska dolina i dalje drži startnu poziciju.

Šest različite vrste Bitcoin kompanija

Sa Circleat zadnji otkrivanja deo svoje poslovne i proizvoda strategije porotnik na Bitcoin zemljišta je sada došao u žižu interesovanja (grafikon 3).

Grafikon 3: Bitcoin Pokretanje ekosistema i Primeri firm 

Četiri od šest različitih kategorija firmi definisanih CoinDesk su, u suštini, čisti kombinacija određenoj oblasti lanca Bitcoin vrednosti: rudarstvo hardver, novčanici, razmene i platnih procesora.

Kategorija 'Financial Services "je takođe sastoji od više Pure Plai preduzeća. Međutim, mnoge kompanije su ili sprovodi jedinstvenu poslovnu strategiju, ili su mali u njihovom ukupnom broju i veličini. Zbog toga, ove kompanije još uvek ne garantuje stvaranje posebnog ekosistem pokretanja kategorija su objedinjeni pod naslovom "finansijskih usluga".

Pojava 'univerzalnog' Bitcoin firme

Izgradnja na temu u nastajanju konsolidacije izražen iu državi Bitcoinreport prošlog meseca, a u nedavnoj analizi trendova obima razmjene trgovačkih, CoinDesk definisali novu šesti pokretanja ekosistema kategoriju, "univerzalni". Univerzalna kategorija je napravljena za kompanije koju kuću više oblasti lanca Bitcoin vrijednosti pod jednim krovom.

Iako je broj kompanija izrazilo je interesovanje za rad kao univerzalni (npr Safello) CoinDesk u ovom trenutku ne vidi samo dva preduzeća - Coinbase i krug - da imaju oba proizvoda, mapu puta i sredstva da izvrši univerzalni poslovni model.

Oba Coinbase i krug su otkriveni podizanja više novca nego bilo koja druga Bitcoin počeci. Ove dve univerzalije su podigli kombinovani iznos ($ 56m), koji je veći od bilo kog drugog pokretanje ekosistema kategoriji do danas (Grafikon 4).

Grafikon 4: Investicije Distribucija Preko Bitcoin Startup ekosistema - sve vreme

Da li su trenutne projekcije za ukupne investicije u Bitcoin počeci u 2014. Konzervativne ili divlje optimista? Će većina Bitcoin kompanije na kraju traže da postanu ili spojiti u jedan "univerzalno", ili će čista igra biti jači na duži rok? Podelite svoje misli u komentarima ispod.

Slične vesti


Post ICO

Ova poljska bolnica će pustiti pacijente da smanje račune sa Bitcoinom

Post ICO

Digitalna razmena valuta ShapeShift podiže $ 10,4 miliona serije A

Post ICO

Bitkoin pada u novu visinu, ali $ 5k se još uvek igra

Post ICO

OpenBazaar podiže $ 1 milion za decentralizovano tržište

Post ICO

Threat of Bitcoin Futures

Post ICO

Australijski regulator vrijednosnih papira izdaje formalne smjernice za ICO

Post ICO

Ripple Netvork se širi u Meksiko sa dodatkom prvog izdavača pezo

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

Direktor FirstMark: Bitcoin treba preduzetnike koji razumiju novac

Post ICO

Coinbase Todai: Armstrong govori Token, ICOs i Netscape Blockchain-a

Post ICO

Deklaracija SEC poziva na pravila o žetonima

Post ICO

Bitcoin fondacija za standardizovanje simbola i koda Bitcoina naredne godine