Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Tržišta Nedeljni je kolona analizira kretanje cena na svetskim digitalnim valutnim tržištima, a slučaj korišćenja ove tehnologije je kao klase sredstava.

Cena Bitcoin slomio prošlost $ 450 ove nedelje, kao što je tržište okupilo se u odgovoru na ocenjenog napretka okružuje blok kapaciteta dilemu mreže.

Cijena proboj, koji je održan kao digitalni valuta u sedam dana porastao više od 6% kroz 12:00 UTC na 22. Aprila, završio je obrazac poslednjih nekoliko nedelja, kada Bitcoin oscilirala uglavnom u okviru uskog opsega.

"Trgovci su gledali psihološku barijeru cena od $ 450 za dugo vremena", rekao je Džo Li, osnivač Bitcoin derivata trgovačke platforme Magnr CoinDesk.

Dodao je on:

"Sada kada je ranije ove nedelje slomila svaki veliki razmene, oči su na Posljednji trend nastavlja sa $ 480 i $ 500, kao ciljne cene za tri do šest meseci roku."

Tom i dalje skroman

Zanimljivo je oštar rast Bitcoin je došlo u trenutku skromnije nedeljnih obima trgovanja.

Učesnici na tržištu trguje 12.96m BTC tokom sedam dana kroz 7:12 EST na 22. Aprila, prema podacima Bitcoiniti. Kao što je u poslednjih nekoliko nedelja, OKCoin i Huobi su odgovorni za 49.46% i 44,6% od ovih transakcija, respektivno.

Poređenja radi, u eter tržišta doživeli mnogo manje oscilacije, okončanje nedelje blizu mesta na kojem je počela.

Token na Ethereum blockchain mreže iskusni 24-časovni obim prometa od $ 13.6m na oko 12:00 u UTC 15. Aprila, koji malo potopljena do $ 13,4 mil za oko 12:00 UTC 22. Aprila.

Ove brojke je daleko od transakcije aktivnosti Ovaj digitalni valute u poslednjih mesec dana, kao i 24-časovni obim trgovanja dostigla $ 22 miliona 24. Marta i $ 15 miliona 1. Aprila.

SegVit povećava izglede

Najznačajnije dostignuće nedeljni bio je oslobađanje codefor Odvojene svedoka (SegVit), nadogradnju na Bitcoin protokola koji će omogućiti blokova u blockchain da sadrži više transakcija.

Ova ispravka, koja Bitcoin jezgro programer Piter Vuille objavljen 19. Aprila, očekuje se da Bitcoin blokovi manji čuvanjem deo svake transakcije koja sadrži drugačije digitalni potpis, kada se primene.

Ako Bitcoin zajednica usvoji SegVit, trebalo bi da značajno poveća blok kapaciteta, pružajući privremenu rešenje, kažu posmatrači, šta bi mogao da bude nastavak problem za mrežu treba da želi da primi veći broj korisnika bez dodatnih vrhunskih mrežama.

Ali, Bitcoin cene neće surge dok šira zajednica je usvojila teško viljuška rešenje Tim Enneking, predsednik Cripto valute Fonda, digitalni valute fokusiran investicioni fond, rekao CoinDesk.

Iako je Bitcoin programeri još nisu napredovala sa hard viljuškom rešenje za ono što neki smatraju svojim skaliranje pitanja, mnogi stručnjaci naglasio da SegVit puštanje imala pozitivan uticaj kako na tržištu i zajednice za digitalnu valutu.

Petar Zivkovski, direktor operacija u Vhaleclub, rekao CoinDesk o tome kako trgovac raspoloženje promenilo nakon naglog porasta Bitcoin je gurnuo ga iznad $ 440 20. Aprila.

"Trgovac raspoloženje na Vhaleclub pre [danas] je uglavnom kratak", rekao je on 20. Aprila. "Sada smo posmatrali 2.8 je:. 1, dugo se-kratka odnos zapremina Ovo je 80% veća od prosečne 2:. 1 snimljenih odnos, tako da imamo višak od 80% u dugim pozicijama (Posljednji sentiment) Ova evolucija u raspoloženju pokazuje da su mnogi šorts zatvoren u malom vremenskom periodu (dakle kratki squeeze). "

Sentiment postaje pozitivan

Dok Zivkovski isporučuje hard podatke, Kristofer Burniske, analitičar i blockchain proizvodi dovesti na upravljanje investicionim firmi ARK Invest, razgovarao poboljšanju sveukupnog osećanja.

"Rudari će uskoro biti u mogućnosti da nadogradite svoj softver, a budući da je meka viljuška ima manje straha, neizvesnosti, sumnje oko proces", rekao je Burniske CoinDesk, dodajući:

"U mojim očima, to je kolektivno dozvoljeno veliki uzdah olakšanja za Bitcoin učesnika."

Lee, zauzvrat, govorio kako SegVit puštanje daje udarac argumenata koriste Bitcoin skeptike.

"Verujem da smo na dobrom putu ka platou produktivnosti i opšta javnost se pomiri sa činjenicom da Bitcoin nije umro uprkos ponovljenim javnog medija akrobacija", rekao je on CoinDesk.

Čarls L Bovaird II je finansijski pisac i konsultant sa dobrim poznavanjem tržišta hartija od vrednosti i konceptima investiranja.

Pratite Charles Bovaird na Tvitter ovde.

PricesMarkets Nedeljni

Slične vesti


Post ICO

MIT Media Lab direktor: ICO privlače pogrešne ljude

Post ICO

Grešne aktivnosti Bez duže vožnje Bitcoin ekonomija, istraživači Nađite

Post ICO

Kako Bitcoin trpi u Argentini crnoj tržišnoj ekonomiji

Post ICO

Nazad iznad 300 dolara: Eter Building Momentum?

Post ICO

5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

Bitcoin cena se spušta na najviši nivo od aprila balona

Post ICO

No Panic: Cooler Heads Prevail kao SEC Casts Shadov na Coolei ICO Eventu

Post ICO

Bitcoin zvučnici proglašeni za američku radnu grupu za bankarstvo

Post ICO

Appcoin Lav Part 2: SAFT Rešenje

Post ICO

Huobi pokreće žeton, ali to nije ICO

Post ICO

Bitcoin Businesses Detail Banking Setbacks at US Task Force hearing