CEO SecondMarket Barri Silbert na investicionom Trustku Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

CEO SecondMarket Barri Silbert na investicionom Trustku Bitcoin

CEO SecondMarket Barri Silbert na investicionom Trustku Bitcoin

SecondMarket direktor Beri Silbert je vest o 19. Marta, kada je otkrio da će Bitcoin investiciona Poverenje, njegova privatna investicija vozilo za visok neto-u vrednosti od investitora, čim otvori svoja vrata za javnost kao K4 2014.

Vijest iznenadio je mnoge, posebno imajući u vidu borbe prijavio Cameron i Tiler Vinklevos, čiji Vinklevos Bitcoin Trust je čekao u regulatornim praznini od jula 2013. Godine, dok čeka na odobrenje SEC.

U prvim izveštajima, Silbert razgovarao je imao nameru da navede fond na OTCKKS, elektronski tržištu upravlja pazari Group Inc. Koji nudi investitorima trgovanju kroz regulisane dilera brokerskih, kao i da iskoriste svoje postojeće Bitcoin preduzeća da zaobiđu restriktivnije propise.

Obraćajući se CoinDesk, Silbert proširio na vestima dalje, nudeći detaljan pogled na to kako se može očekivati širenje Bitcoin Investment Trust (bit) da se formira, i kako će ove ponude dopunjuju posebnu Bitcoin ekchange da je primenjen za pokretanje u Nju Jorku.

Kako će trgovinski raditi

Datum T4 lansiranja će biti najranije kompanija mogla da pokrene takvu svoju opštu inicijativu investitora, rekao je Silbert, zbog jedinstvenih uslova koje mora da ispuni da ostane izuzeti iz procesa odobravanja komisije za hartije od vrednosti je.

Akcije u poverenju koje će biti na raspolaganju za opšte investitorima će biti sastavljen od onih koji su održani sredstva sa malo za više od godinu dana.

U ovom trenutku, Silbert rekao SecondMarket će poslati obveznice na redovni investitorima, koji će biti dozvoljeno da prodaju svoje akcije na javnom tržištu ili otkupi ih na mesečnom nivou.

Objasnio Silbert:

"Ljudi koji su već investirali, kada odluče da prodaju, oni mogu da urade na javnom tržištu. Dakle, količina akcija na raspolaganje javnosti tržištu će zavisiti od želje postojećih akcionara da proda akcije."

SecondMarket će nastaviti da izvor bitcoins za BIT preko privatnih prodavaca, ali samo visoki neto-u vrednosti investitori će moći da kupe akcije u ovih sredstava.

SecondMarket je Bitcoin razmena

Silbert takođe vidi prošireno cilj bit je korist od odnosa sa regulisanim Bitcoin ekchange on planira da lansira ovog leta.

Silbert, koji će služiti kao izvršni direktor i za SecondMarket i nove razmjene, pokazuje da je bit tim trenutno treba da izvor i bitcoins za svaki kupi novi investitor ima. S obzirom da je minimalna investicija je $ 25,000, to može biti izazov, čak i sa "nekoliko stotina odnosima" njegov tim je uspostavio.

Kao takav, Silbert predviđa da će razmena poslužiti kao jedan od potencijalnih izvora bitcoins za BIT, iako očekuje da će neko odvajanje između entiteta.

"To ne znači da oni imaju ili će [izvor bitcoins iz razmene], ali će imati tu mogućnost."

Silbert nije elaborirao o tome da li su razgovori sa regulatorima Nev Iork napredovala u pogledu razmene.

Ocenjujući konkurenciju

Iako on mora da ispuni nekoliko uslova (uključujući podršku market mejker, sponzorstva od strane advokatske kancelarije ili banke i formalnog procesa aplikacije), Silbert očekuje da će biti u stanju da zaobiđe SEC odobrenje za plan. Tako, SecondMarket će dobiti ključnu prednost u tome će moći da uđe na tržište daleko pre bilo kakvih konkurenata.

Objasnio Silbert:

"Ukoliko postoji drugo vozilo tamo da je pokrenula i ima investitora koji su održani akcije duže od 12 meseci, onda ne vidim konkurenciju."

Ipak, Silbert ne baš vidi ovu konkurentsku prednost kao dobru stvar, dodajući da je u korist tržišta pruža mnoge sigurne, uređene načina za potrošače da pristupe Bitcoin.

Prepreke za pokretanje

Iako je plan zvuči obećavajuće, Silbert takođe otkrila da postoji veliki broj koraka SecondMarket treba da prođe da bi bit je dozvoljeno da proširi svoju bazu klijenata.

Prvo, Silbert rekao, SecondMarket je potrebna market mejkera ​​podrške koji će doći u obliku banaka i brokerskih firmi koje su potrebne na listu fonda na pazari Group Inc. Najmanje jedan entitet u bilo kojoj grupi bi trebalo da daju podršku iza inicijative.

Sledeće, SecondMarket bi zahtevalo sponzorstvo od bilo advokatskoj kancelariji ili banke. Zatim, tu je formalni proces aplikacije sa OTCKKS, svi koraci koji Silbert upozorio će trebati vremena.

Međutim, ono što je jasno, da ako on ne uspe, na američkom tržištu Bitcoin bi moglo izgledati bitno drugačije do kraja godine.

Slične vesti


Post ICO

Surging Litecoin vodi Cripto recoveri

Post ICO

Problem sa brzinom žetona blokova

Post ICO

Sledeći zakon centralne banke: Pomaganje trgovačkim mito kriptocurrenci

Post ICO

Nemojte HODL, BUIDL: Kako će Blockchain Tech dodati vrednost u 2018

Post ICO

Ova poljska bolnica će pustiti pacijente da smanje račune sa Bitcoinom

Post ICO

Diverski tim, raznovrsni portfelj: Amentum podiže $ 10 miliona Cripto Fonda

Post ICO

Nestrpna odbrana ICO-a kao OK stvar

Post ICO

Raiden ICO: Ethereum Scaling Rešenje za pokretanje javno-trgovačkog žetona

Post ICO

Da li je Ethereum ICO? Osnivač Joe Lubin daje neizvesni odgovor

Post ICO

Crovdfunding Hollivood? Uredba ne olakšava ICO projekte

Post ICO

ICO, Dumb Monei i Ethereum (etička) dilema

Post ICO

Pokret indijske digitalne valute Lakmicoin odložen nakon reda