SecondMarket zvanično pokreće institucionalnu Bitcoin Ekchange | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket zvanično pokreće institucionalnu Bitcoin Ekchange

SecondMarket zvanično pokreće institucionalnu Bitcoin Ekchange

Ažuriranje (17. April 9:30 GMT): SecondMarket još uvek nije pokrenula svoju institucionalnu Bitcoin ekchange - to je očekivano kasnije ove godine. Međutim, kompanija je dodala novu stranicu na njihovom sajtu za "tržišta odluka", kako pojasnio osnivač i direktor Barri Silbert preko Tvitter:

Za tvoju informaciju, nismo pokrenuli digitalni razmenu valuta danas. Samo je dodao novu veb stranicu naše Bitcoin "na tržištu odluka" https://t.co/PoeNmfN2ZS

- Beri Silbert (@barrisilbert) april 16, 2014

Sa sedištem u Njujorku SecondMarket ranije je potvrdio da će pokrenuti Bitcoin ekchange uslugu profesionalnog nivoa za institucionalnih trgovaca (uključujući banke, hedž fondova, brokera i Bitcoin preduzeća) kasnije ove godine.

Taj napor je još uvek u toku, i da će biti odvojena od brenda SecondMarket acccording Barri Silbert:

"Ovo nije digitalna razmena napor, koji će biti pokrenut odvojeno od SecondMarket pod drugim imenom", rekao je on.

SecondMarket, registrovani broker-diler koji ima iskustvo nudi jedinstvene klase imovine i alternativne investicije, već cilja investitore zainteresovane za trgovinu najmanje 25 BTCper trgovine za tržište pravljenje servis.

Naime, međutim, da je nivo Bitcoin trgovanja je na tržištu koje je videla Bitcoin razmena bore da popune naređenja, prema investitorima koji su upoznati sa institucija na nivou BTC trgovine.

25: BTC minimalna

Prema poslednjim indeksa CoinDesk Bitcoin Cena vrednostima, 25 BTC vredi više od $ 12,000.

SecondMarket, kao rezultat toga, cilja investitore koji žele da se kreće velike količine Bitcoin, tržište koje samo nekoliko firmi su trenutno u mogućnosti da obezbedi.

Na primer, kompanije kao što su itBit, Vaurum i nedavno CoinMKThave namera donošenja finansijskog svet Bitcoin investicionim platformama.

SecondMarket je obaveštenje da će dobiti u Bitcoin ekchange poslu ranije ove godine, i ovo je nova odredišna stranica za privlačenje investitora akreditovanih kroz svom sajtu.

Prema podacima objavljenom na sajtu SecondMarket, teže lista kupci moraju prvo ispuniti zahtev za usklađenosti i razgovara sa jednim od predstavnika razmena je pre trgovanja.

Bitcoin Investicioni Poverenje

SecondMarket nudi proizvod koji se zove Bitcoin Investment Trust, čiji je osnivač Beri Silbert kaže već drži 100.000 bitcoins. Silbert već dugo Posljednji na dugoročne perspektive Bitcoin, a njegovi veze sa finansijskom svetu daju SecondMarket stepen kredibiliteta u valuti industriji digitalne.

Velika je danas kamen temeljac za Bitcoin Investment Trust - sada ima preko 100.000 Bitcoin http://t.co/nBzlaGupi4cc @BitcoinTrust

- Beri Silbert (@barrisilbert) april 10, 2014

Silbert nedavno CoinDesk rekao da je 15% od institucionalne investorsvere već Bitcoin vernike.

Adam Draper osnivač Boost VC, koji ulaže u Bitcoin preduzeća, podelio svoja razmišljanja o pokretanju sa CoinDesk:

"Mislim da je Beri Silbert je jedan od vodećih pionira i inovatora u Bitcoin prostoru. On je zaista gura vrat za masovno usvajanje Bitcoin i ja ga volim."

Sa hedž fondovi, kao što su Pantera kapitala ide all-Bitcoin i podršku Fortress investicije i drugima, izgleda da je u porastu interesovanje iz Vall Streeta.

Bankari i investicione profesionalci se takođe očekuje da se mešaju sa Bitcoin profesionalcima u pranju 2020later na ovu godinu, godišnji događaj koji će privući hiljade u finansijske industrije.

SecondMarketBitcoin investicioni TrustBarri Silbert

Slične vesti


Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

Banka u Silicijskoj dolini: Velika Britanija treba da reguliše kompanije za digitalne valute

Post ICO

Humint se nada da će proizvoditi Altcoins za brendove

Post ICO

Kako da pomogne ICOs Legit

Post ICO

Bitcoin cena postavlja novu All-Time High

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

Meksička Bitcoin Ekchange Bitso pokreće 10% referentni bonus

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

Kako vlade reaguju na ICO

Post ICO

Kineski bitkoin tajkun i njegov rekordni ICO

Post ICO

Bitcoin cena se penju preko 50% u prvoj polovini 2018. godine

Post ICO

Matchpool: Skandal ICO-a koji nije bio