SecondMarket: Sindicate Ponuđači Pravi pobednici Bitcoin aukcije | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket: Sindicate Ponuđači Pravi pobednici Bitcoin aukcije

SecondMarket: Sindicate Ponuđači Pravi pobednici Bitcoin aukcije

Američka maršali servis (USMS) potvrdila je danas da je licitacija sindikat organizovao Bitcoin Investment Trust (bit) i trgovinu podela SecondMarket je 48.000 BTC u svom drugom Bitcoin aukciji.

Obraćajući se CoinDesk, SecondMarket direktor Brendon O'Konor je izrazio oduševljenje zbog nevsgiven rad koji je išao da bi sklapanje 104-lica sindikat.

O'Konor kaže:

"Kada ste stavili puno truda u nešto ovako želite da pobedite, vi želite da budete u stanju da nosi neko voće i pokazuju neke rezultate. Za sve ljude interno koji su proveli mnogo vremena i truda na to da je to bio veoma dobro zaključak. "

Sama SecondMarket nije bio ponuđač u svom sindikatu, međutim, on je potvrdio, što znači ništa od 48.000 BTC će se koristiti od strane nelikvidnog razmeni imovine ili kao deo BIT, njegovog otvorenog Bitcoin samo poverenja.

"Bitcoin osvojili su učesnici u sindikat", rekao je O'Konor. "Nismo bili kupovinom ništa od toga."

Pobednici aukcije bili obavešteni o ishodu na 5. Decembra. SecondMarket izašle su sa svojom najavom ranije danas, pošto je raspoređena na 48.000 BTC pobednicima u sindikatu tokom vikenda, rekao je O'Konor.

SecondMarket odbio da komentariše cena na pazara ili članova sindikata.

Pristup zainteresovanim ponuđačima

Iako SecondMarket neće imati bilo koju od pobedničkog Bitcoin, O'Konor rekao je interes kancelarije u učešće je motivisano potrebom da se obezbedi ventil za druge da učestvuju, ali preskočite zamoran proces autorizacije.

"[To je] za ljude vani su želeli da učestvuju u ima šansu da osvoji neke prilično velike blokove Bitcoin koji ne dolaze na tržište sve što često bez potrebe da prođe kroz nevolje u stvari prolazi kroz proces odobravanja sa u USMS ", rekao je on.

Model sindikat je otvorio USMS aukciji širem spektru domaćih i stranih investitora, kao i manjih investitora koji je želeo da licitira, ali nije mogao da ispunjava potrebne $ 100.000 minimalni depozit potrebne.

"Morate da nekako prođe smotru iz različitih uglova i zahteva mnogo vremena i truda da bi postali odobreni ponuđač na aukciji", rekao je O'Konor.

SecondMarket primio 104 ponude i ponude BTC količina je 124.127, dodajući da je "u osnovi dva i po puta pretplate".

US Holidai ometanja

Na pitanje o padu registrovanih ponuđača između ove aukcije i prethodnog koji je održan u julu, O'Konor pretpostavio zahvalnosti praznik u SAD možda odigrali ulogu.

"Nisam 100% siguran zašto oni nastavljaju da ciljaju velike odmor puta", rekao je on. "Poslednji put su to uradili je oko 4. Jula i ovaj put je bilo oko zahvalnosti, tako da mu je teško da se stvarno reći."

USMS portparol tvrdi da je tajming aukcijama je planirano da se izbegne poremećaj na tržištu. Ipak O'Konor rekao je da pad učešće na licitaciji nema indikacija više medvedast stavova, kao ponuđači treba da stavi konkurentne ponude do ivice konkurenciju.

On je zaključio:

"Mislim da ste imali dosta vrlo ozbiljnih ljudi doći na red koji je imao veliko interesovanje za učešće i da su veoma Posljednji na Bitcoin uopšte. To mislim da je vrlo ozbiljna izjava da kažem."

Slične vesti


Post ICO

Pantera ulaže 5 miliona dolara ulaganja u Pre-Sale Token pretplata

Post ICO

Bitcoin Job Fair održava potrebe digitalne valute više od šifre

Post ICO

Bitso produžava usluge elektronske trgovine bitkominom meksičkim trgovcima

Post ICO

Upoznajte Earn.com: 21 Rebrands Social Netvork u Shift-u od Bitcoin-a

Post ICO

Odgovarajuće ciljne grupe ICO-a od strane Floid Maiveathera

Post ICO

Uprkos padu obima, trgovci se drže kineskih bitkoinskih razmena

Post ICO

BTC-e ide Bitfinek-u? Bitkoinska berza bi mogla da izda žetone u ponudi za ponovnu pokretanje

Post ICO

Ripple Netvork se širi u Meksiko sa dodatkom prvog izdavača pezo

Post ICO

Kenijski sud podržava ponudu da zadrži BitPesa off mobilnu novčanu platformu

Post ICO

Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli?

Post ICO

Pantera Capital podiže 100 miliona dolara ulaganja za ICO Hedge Fond

Post ICO

Slučaj za spajanje meksičkog pezo sa tehnologijom blokiranih lanaca