SecondMarket lansira investicioni Trust Bitcoin, ulaže 2 miliona dolara | RS.democraziakmzero.org

SecondMarket lansira investicioni Trust Bitcoin, ulaže 2 miliona dolara

SecondMarket lansira investicioni Trust Bitcoin, ulaže 2 miliona dolara

Član ažuriran 1. Oktobra u 11:44 BST.

Privatne investicije vozilu Bitcoin investiciona Poverenje (bit) će danas (26thSeptember) početi prikupljanje kapitala na SecondMarket, alternativnog sistema trgovanja za privatne firme skladištu.

Bit, jedan otvoreni privatno poverenje, ulaže isključivo u Bitcoin i omogućava ljudima da steknu izloženost digitalni valutu, bez potrebe da se direktno kupiti i čuvati ga.

Akcije bit, koji je prvi sa sedištem u SAD privatne investicije vozilo za ulaganje isključivo u Bitcoin, se isključivo nude na SecondMarket.

U početku, svaki bit akcija će predstavljati 0,1 bitcoins, ali poverenje neće generisati nikakve prihode i da će redovno prodavati / distribuira bitcoins da plati za tekućim troškovima, tako da je količina Bitcoin predstavljena svake akcije postepeno će se smanjivati tokom vremena.

Registrovani broker-diler SecondMarket je napravio $ 2 mil semena ulaganja u bit A, i njegovo potpunom vlasništvu filijala Alternativni Valuta Asset Management (ACAM) sponzoriše poverenje.

"Inkubirani smo BIT za ublažavanje problema direktnog vlasništva Bitcoin, uključujući i potrebe da se poslati novac za novoosnovane i potencijalno neregulisane subjekata širom sveta", rekao je SecondMarket osnivač i direktor Beri Silbert.

On je rekao da veruje da Bitcoin u vezi investicija vozilo se savršeno uklapa u SecondMarket kao infrastruktura njegove kompanije "omogućava jednostavniju kapitala svesti, likvidnost i investitora komunikacije za fondove i kompanije".

Silbert je rekao da misli da Bitcoin ima potencijal da se izvrši uticaj na veliki broj privrednih grana, ali je ukazao da bi digitalna valuta takođe nailaze na probleme. On je upozorio:

"Bitcoin. Suočava regulatornog nesigurnost i pitanja rasprostranjene usvajanje koje čine ulaganje u Bitcoin visoko rizičan poduhvat."

Oni koji se odluče da ulažu u BIT će imati priliku da steknu likvidnost putem aukcije na SecondMarket, koja će početi naredne godine. Neto vrednost imovine (NAV) na BIT će se obračunava na dnevnom nivou.

Jon Matonis, izvršni direktor Bitcoin fondacije i član ACAM je savetodavnog odbora, rekao je: "Bitcoin nudi od SecondMarket je projekat koji je u razvoju za više od godinu sada će postaviti standard za najboljim praksama Bitcoin kao. Klasa imovine u SAD. "

SecondMarket je potvrdio da Arčibald Koks Jr., bivši predsednik Barclais Amerike, takođe pridružio savetodavni odbor i pozivnica su poslati drugim osobama koje su predviđene da prihvate i pridruže u narednim nedeljama.

Mark Marfi, izvršni potpredsednik za komunikacije u SecondMarket, saopštila je ta kompanija je dobila veliki broj zahteva iz finansijskih stručnjaka, tehnoloških preduzetnika i čak i zlato entuzijasta koji se odnose na ulaganja u Bitcoin, koji cementirana odluke kompanije da dodate BIT.

Marfi je rekao bit razlikuje od Tiler i Cameron Vinklevos 'predloženog Vinklevos Bitcoin Trustas je cilj isključivo na institucionalnom i akreditovanih individualnih investitora:

"Verujemo da je profil rizik od Bitcoin nije prikladan za maloprodajne investitore.

Mi smo očigledno uzbuđeni zbog potencijalnog gornju Bitcoin, ali postoji realna mogućnost da će vrednost Bitcoin dole na nulu. "

Cena bitcoinis trenutno nalazi na oko $ 122- $ 126, ali se kretao između oko 250 $ i $ 68 u poslednjih šest meseci. Neki od onih koji su uključeni u prostoru veruju da cena može dostići četiri cifre brojeva do kraja ove godine ili u 2014, ali drugi i dalje protestuju da digitalna valuta je prolazna moda.

AŽURIRANjE:

Bitcoin Investicioni Poverenje je sada navedena na Blumberg terminalvith objektivnog i strategija koje primetili kao "valuta" poverenje, ali u klasi aktive kao "specijalitet".

Minimalna investicija prihvatio je trenutno $ 25.000, sa prednjim opterećenjem od 0%, leđa opterećenje od 1,5% i naknade za upravljanje od 2%. Kod fond je KSBTFUND SAD, koji dodaje težinu argumenta da KSBT treba da bude adoptedas ISO kodom valute za Bitcoin.

Šta misliš? Recite nam u komentarima ispod.

Napomena: CoinDesk osnivač Shakil Kan je investitor u SecondMarket.

VinklevossSecondMarketBitcoin Investicioni Poverenje

Slične vesti


Post ICO

Zašto Brave 35 miliona dolara ICO možda neće biti dovoljno za visoku tehnologiju zapošljavanja

Post ICO

Surging Litecoin vodi Cripto recoveri

Post ICO

Hoće li Amerika pratiti vođstvo Vashington State i klasificirati bitkoin kao novac?

Post ICO

Izveštaj upozorava da bi SAFT mogao povećati pravni rizik od prodaje žetona

Post ICO

Anketa: Mlađi Amerikanci su više zainteresovani za kriptokutencije, ICO

Post ICO

SEC upozorava javna preduzeća da koriste ICO za pumpne akcije

Post ICO

Tržišta nedeljno: Mogu li centralne banke izazvati bitkoin reli?

Post ICO

Cena Bitcoin-a dostigne 420 USD marke uz institucionalnu pažnju

Post ICO

Pantera ulaže 5 miliona dolara ulaganja u Pre-Sale Token pretplata

Post ICO

ICO profesionalni pozivi za samoregulaciju Navodeći rizik SEC

Post ICO

Šta dolazi posle Cripto Bubble?

Post ICO

Ne samo da se previše: Templum započeo regulisanu razmenu SAD za ICO