Ponudu SecondMarket-a bitcoin definiše novu klasu imovine | RS.democraziakmzero.org

Ponudu SecondMarket-a bitcoin definiše novu klasu imovine

Ponudu SecondMarket-a bitcoin definiše novu klasu imovine

Nije svaki dan da je nova klasa sredstvo se rodi. Poslednji put je verovatno pre nekoliko decenija kada upravlja futuresfunds postala prihvaćeni klasa sredstvo među portfolio menadžera.

Sada, alternativni trgovinski sistem kompanije SecondMarkethas pokrenula The Bitcoin Investment Trust (bit), otvorenu, privatna poverenje koje je isključivo uložen u Bitcoin i svoju snagu crpi isključivo od cene Bitcoin.

Privatni investicija vozilo sa sedištem u SAD i otvoren za institucionalnim i akreditovane individualnih investitora. Alternativni Valuta upravljanje aktivom (ACAM), podružnica SecondMarket u potpunom vlasništvu, nije deo je sponzor i SecondMarket je takođe napravio investicije od 2 miliona dolara semena u BIT.

Sigurno, Bitcoin poverenje može da se posmatra kao jedinstveni punomoćnika za ulaganje u Bitcoin počeci da ne bi nose specifičan rizik od izvršenja menadžerskog tima ili usvajanje odgovarajući poslovni model.

Ne mnoge druge valute u svetu može poslužiti kao investicija proki za ceo visoke tehnologije, ulaganja finansira sektoru. Dok se Bitcoin ekosistem sazreva i produbljuje, to će biti moguće da se kladite na njenom uspehu jednostavnim ide daleko od stvarne novčane jedinice.

Generalno, Bitcoin sredstva, ili trustova, takođe mogu se posmatrati kao vesnici više sredstava maloprodajnim orijentisani razmene trguje (ETF) koja zahtevaju znatno due diligence i regulatornog zazor.

Kada Bitcoin ETF početi da se pojavljuje na redovnoj osnovi, Bitcoin će da završi svoju tranziciju u oba maloprodaje i veleprodaje klase imovine.

Bitcoin ponuda iz SecondMarket je sada u razvoju više od godinu dana i da će postaviti standard za najboljim praksama Bitcoin kao klase aktive u SAD.

Non-u korelaciji sa drugim investicionim klase i pored više uobičajenih portfolio komponenti kao što su akcije, obveznice, nekretnine, i roba, položaj u Bitcoin omogućava portfolio da učestvuje u potencijalnom naopako iz ekonomije zasnovane na digitalnim valute.

Nakon Ekante je Bitcoin Fundfrom Malta koji je debitovao prošle godine, SecondMarket takođe namerava da olakša dvosmerne trgovanje akcija poverenja na svom vlasničkom platformi omogućava i duge i kratke pozicije. Ovo je značajno jer bi komercijalne procesora i veliki trgovci Bitcoin imaju pouzdan način da se zaštiti svoje Bitcoin zalihe, bez potrebe da likvidira stvarne Bitcoin na dnevnoj bazi.

Na primer, ako je procesor Bitcoin trgovca, kao što BitPai, želi da "zaključa u" izvesni agregat kurs za svoje trgovce ili za vlastite knjige, mogu da pokrenu kratku poziciju u Bitcoin investicionog fonda, bez potrebe da se proda Bitcoin na otvorenom tržištu.

Kompanija je osnovana odnose sa više od 100 igrača u Bitcoin prostoru, uključujući i velike trgovce, rano prihvatili i razmene koji bi trebalo da pomogne u razvoju dodatne likvidnosti.

Kritičar pogled

Prošle nedelje, usamljen i hronični Bitcoin skepticFelik Losos, od blogging svet Reuters, uzeo shotat SecondMarket i svoj novi poverenje. Losos kaže da "nijedna razumna investitor treba da ide ni blizu njega" i da "ne razumem zašto [Silbert da] radi ovo."

Pravilno navodeći da Bitcoin je kombinacija valute i robe, losos ide na tvrde "to poverenje skida kroz zanimljivu malo, koja je valuta deo, ostavljajući samo glupo spekulativni robnu aspekt."

Kao i kod većine profesionalnih kritičara na početku nove klase aktive, vapaji za nevericu i sugestije investitor nesmotrenosti se mogu očekivati, jer pre nego što postane Portfolio pravoslavlje element rizika izostavlja non-hrabri.

"To poverenje skida kroz zanimljivu malo, što je valuta deo"

Ne bih očekivao Losos da promoviše usvajanje uglavnom nedefinisanog rizika, ali ja očekujem da shvati zašto je određena investicija vozilo ima smisla za određene investitore.

Prvo, tu je aspekt institucionalno učešće i mogućnost povoljnog poreskog tretmana za ulaganja kroz penzionih fondova.

Mnoge zadužbine i institucije koje upravljaju investicionim fondovima imaju stroga pravila za postavljanje te investicije, kao što je postavljanje mora biti sa registrovanim brokersko-dilerska. Dakle, direktno ulaganje u Bitcoin "na svoju ruku" ne bi zadovoljilo te institucionalne parametre.

Drugo, Losos takođe mora shvatiti da se veći zbirni veliko kupovina Bitcoin biti postignuto na više povlašćenim uslovima cenama nego što bi manje ljudi moći da ostvare deluje samostalno. Konsolidovani kupovna moć od poverenja mogli lako da nadoknadi dobar deo tih naknada.

Treće, i najvažnije, Skrbnički karakteristike za cuvanje i upravljanje privatnim ključem su najvažniji.

Bitcoin Investicioni Poverenje administrativne i čuvanje taksa je analogan naknadu za skladištenje utvrđen na zlato i blagorodni metali skladištenje. Takođe, profesionalno upravlja poverenje pruža zaštitu od mnoštvom rizika koji bi mogli dokazati ogromna za povremene vikend Bitcoin investitora.

Na primer, kao enunciatedbi Ekante, rizici vrhunski sadrži podatke rizik gubitka, rizik hardverski kvar, sudski rizik, spoljni haker rizik, nepošteno rizik zaposlenih i smrt zaposlenih ili invalidnosti rizik. Isto tako, planiranje sukcesije i nasleđe su podjednako važni sa Bitcoin sredstva kao i sa bilo kojim drugim sredstvom.

Možda su neki godine u budućem Losos će osvrnuti na ovom Bitcoin članak i reći: "Ja nisam bio Believer kad je trebao da zna bolje." Ili, možda će biti zadovoljno ponosan na sebe za uspostavljanje masovnu kratak Bitcoin poziciju u 2013. Sumnjam ovo drugo.

Prema privatnog plasmana memoranduma, ACAM je zadržala istaknute pružaoca usluga, uključujući Sidlei Austin LLP (pravnog savetnika), Ernst & Ioung (revizor), Continental Stock Transfer & Trust (prenos agent) i SecondMarket (bazar, staratelja i ovlašćenog učesnika).

Investitori koji kupuju akcije u BIT će imati priliku da steknu likvidnost kroz periodične aukcije na SecondMarket početkom 2014. Godine neto vrednosti imovine (NAV) u BIT će biti svakodnevno obračunava i dostupna javnosti.

Stavovi izneseni u ovom članku su stavovi autora i ne predstavljaju stavove, a ne bi trebalo pripisati, CoinDesk.

Follovauthor na Tvitter.

Slične vesti


Post ICO

Milioni u minutima: Kako Polihajn razmišlja o divljom zapadu ICO-a

Post ICO

Posle Masivnog Hack-a, to je vreme za Silk Road 2.0

Post ICO

Tekas Regulator naručuje BitConnect za pozivanje prodaje žetona

Post ICO

Retail Giant Overstock izdaje sopstvenu akciju na Blockchain platformi

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

Pišući Pravilnik o blokadama u 2018

Post ICO

ICO o našim odredbama i uslovima

Post ICO

Studija: Talent Gap zadržava bloka na tržištu kapitala

Post ICO

Utiliti: Definisanje riječi za žetone u 2018

Post ICO

Pantera ulaže 5 miliona dolara ulaganja u Pre-Sale Token pretplata

Post ICO

Singapurska centralna banka: prodaju žetona može biti predmet zakona o hartijama od vrednosti

Post ICO

Bitkoin pada u novu visinu, ali $ 5k se još uvek igra