Flippening Flop? Kako cena Ethereum-a povlači nazad, tržište ostane nagnuto | RS.democraziakmzero.org

Flippening Flop? Kako cena Ethereum-a povlači nazad, tržište ostane nagnuto

Flippening Flop? Kako cena Ethereum-a povlači nazad, tržište ostane nagnuto

Nakon nedelja nabujalim rasta, čini etar je mnogo-hiped 'Flippening' može biti na ivici zaostaje.

Pre samo nekoliko nedelja je criptocurrenci da pokreće Ethereum blockchain izgledao spreman da becomethe svetu po veličini po tržišnoj kapitalizaciji, što Ethereum najvrednije javno blockchain. Međutim, kako je kalendar pretvara u julu, taj trend izgleda da postane manje sigurnosti.

Nakon kulminira na skoro $ 415 sredinom juna, cena etar je opao na oko $ 300 juče, kao kap iz svog svih vremena visoka oko 27%. Dalje, sa ovim pada, tržišna kapitalizacija Ethereum je pao na manje od 70% Bitcoin-ih, manje od više od 82% sredinom meseca.

U pitanju u ovoj igri brojeva je poziciju lidera na tržištu u nastajanju blockchain sektoru, onaj koji je već dugo dominiraju, a definisan, ulaganja u protokolu Bitcoin.

Ali, dok Bitcoin, prvi criptocurrenci na skali, je istorijski najveći, njen udeo na tržištu je decliningsteadili, podstaklo u velikoj meri od strane rastuće upotrebe Ethereum.

Pitanje je sada na mnogim investitorima umovima će se ovaj trend nastaviti i šta je sledeće?

Bulls on parade

Ranije, analitičari predviđaju da će etar neizbežno prevazići Bitcoin, u nekim slučajevima, ide tako daleko da proceni da će ova promena straže održati u 2017.

I uprkos nedavnim jade cena etra, analitičari uglavnom i dalje veruju da će to biti slučaj.

Tim Enneking, generalni direktor criptocurrenci hedž fonda Cripto fonda imovine, je bio čvrsto na stanovištu da etar je na putu da postane lider na tržištu.

Enneking rekao CoinDesk:

"Ethereum će i dalje preuzeti prvo mesto po visini tržišne kapom od Bitcoin do kraja ove godine."

U tom svetlu, on je pozvao etar je nedavno kretanje cena jednostavno "malo konsolidacije pre sledećeg push".

Marius Rupšis, A criptocurrenci trgovac i suosnivač Fintech pokretanja InvoicePool, ponudio sličan stav. "I dalje verujem da [etar] seli da postane najveća tržišna kapom. To se neće dogoditi za jedan dan, ali je sve tamo", rekao je on.

Rupšis razgovarao sa nekoliko varijabli koje bi mogle da utiču na cenu Bitcoin i etra, uključujući i tekuće skaliranja dileme Bitcoin, koji je rekao mogao dalje gurati investitore na druge digitalne imovine ako napredak tezgi.

Bitcoin slabost

To je rekao, čini se Bitcoin ekosistem može biti na ivici što samo taj podešavanje.

Različiti akteri u Bitcoin ekosistema su radili u pravcu rešavanja blok veličine izazov za neko vreme, a mreža možda konačno pronašli rešenje u predlogu po imenu Segvit2k.

Plan, koji bi i smanjiti veličinu transakcija, kao i da blokove u blockchain Bitcoin je veći, nedavno je dostigao podršku skoro 90% od Bitcoin rudara, što znači kada se softver objavljen, poboljšanja mogla biti brza.

Ipak, ovo je daleko od neminovnosti, i dalje scenariosthat može da nastane u kojem Bitcoin mreža, kao i prošle godine Ethereum je, razdvaja postoje. Ova činjenica se ne gubi na investitore, od kojih je većina navedenih situacija izgleda neizvjesna zbog nekoliko predloga za budućnost mreže.

Rupšis, na primer, predložio da takva neizvesnost mogla gurnuti investicione dolara u etar, trebalo bi da njegovi programeri moći da izbegne slične probleme.

"Možda postoji mnogo različitih scenarija kako [skaliranje dilema] može da otvore. Zato očekujem da će biti dosta cena nestabilnost ili možda 'flippening' drugim lancima kao što su etar", rekao je on. "Ovo bi mogao biti događaj koji čini etar vrednije od Bitcoin po tržišnoj kapom."

Jehan Ču, upravljanje partner u criptocurrenci fond Hong Kong, zasnovan Jen savetnika, uglavnom su se složili, dodajući da je sve veći broj programera i korisnika koji podržavaju etar može da izazove protokol alternativa sredstvo da preuzme Bitcoin.

"Sa mogućim podele na karticama, čini se Bitcoin je dana kao standard u kripto su odbrojani", rekao je on.

Ipak, drugi više pozitivno vide situaciju. Čarls Haiter, suosnivač i direktor criptocurrenci platforme CriptoCompare, pod uslovom optimističniji stav o tekućim skaliranja dilemi Bitcoin je.

Haiter primetio:

"Bitcoin potezi na skaliranja ispred su mu dali novo produženje života. Sposobnost za rudare prevazilaženje problema skaliranje debate i grafikon put napred ide dug put u isporuci svetlu budućnost za Bitcoin."

Coin-ponuda zagušenja

Dodavanje dubine do argumenta je da, iako Bitcoin radi da se bavi svojim skaliranja izazov, Ethereum se bori sa problemima sama.

Nedavno, mreža je pokazivao znake deformacije kao brz priliv investitora žele da učestvuju u početnim kovanice ponudama (Icos), ili ulaganja u nove criptocurrenci startup i projekte koji koriste etar valutu.

Savršen primer je velika potražnja koji je bio na ekranu u nedavnom ICO za status, kao aplikacija za razmenu poruka Ethereum na bazi koje su izazvale 180.000 etar (više od 60 miliona dolara) u svom prvom danu pre nego što se podići još više.

Nekoliko analitičari razgovarao sa ovom ponudom i njenom uticaju na etar. "[Taj] status MCK bio previše popularan", rekao je Džo Li, suosnivač Magnr. "[Taj] Ethereum mreža zaledio 24 [sati] Zbog poplave transakcija."

Kao rezultat toga, kratki prodavci koji imaju novac i etar o razmeni i margina platformama trgovanja "unovčio" nakon privremenog panike likvidnosti, rekao je on.

Ikbal Gandham, generalni direktor u eToro, govorio je da ova dinamika, iako je rekao da sumnja da kratkoročni problemi će ustupiti onome što je pravi slučaj korišćenja za Ethereum mrežu.

"Mi vidimo da povlačenje zbog ICO", rekao je on CoinDesk. "Mnogi ljudi koriste Ethereum za kupovinu nove kovanice ponude tako da ne vide ovo kao bilo za paniku oko."

Groving Pains

Sve u svemu, čini se da je raspoloženje izneo Gandham je preovlađujući.

Artur Hejs, osnivač i direktor zadužene criptocurrenci linkove BitMEKS, na primer, ponudio optimističniji komentar na etar, kadriranje je kao neravnina na putu ka većem rastu.

"Etar cena je ispravljanje kao mreža bori za rukovanje obim transakcija zbog ICO pomame", rekao je CoinDesk, dodajući:

"Uprkos ovim problemima, potražnja za novim pitanjima ne pokazuje znake jenjava. To je zdrava korekcija tokom jakog skupa."

Gandham je nastavio da se bavi ovim borbe, naglašavajući svoje uverenje da sve nove tehnologije nailaze izazove, i održavanja tog Ethereum je stvaranje mnoge nove mogućnosti za preduzetnike.

Uprkos svim ovim potencijalom, on je naveo da nije jasno da li etar će se završiti prevazilazi Bitcoin, mada zahvaljujući nastajanju tržištu, nije bio dovoljno Posljednji da se sa sigurnošću reći.

Generalno, Gandham posebno kolebala u čekanja i vidi filozofije, jedan će se održati zbog činjenice da, u svetu criptocurrencies, postoji mogućnost je suviše daleko od realnosti.

On je zaključio:

"Još uvek je rano u razvoju Ethereum blockchain da kaže da neće uhvatiti korak sa Bitcoin."

Napomena: Ovaj članak ne treba shvatiti kao, a nije namenjen da pruži, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj temeljno istraživanje prije investiranja u svakom criptocurrenci.

Slične vesti


Post ICO

Da li je Eterov gubitak Bitcoin Gain? Trgovci se čudite posle divlje nedelje

Post ICO

Blockchain u džepu? Phone Behind Sirins $ 157 Million ICO

Post ICO

$ 75 miliona cilja: Kik ICO pokreće malu prevaru i veliku potražnju

Post ICO

Reg D on the Rise? Investitor-razred ICO proizvodi dolaze - i uskoro

Post ICO

CFTC poravna sa SEC: ICO Tokens može biti roba

Post ICO

Pantera ulaže 3 miliona dolara u razmenu iskustava žetona

Post ICO

Bitkoin pada u novu visinu, ali $ 5k se još uvek igra

Post ICO

Post-Trade Blockchain pokretanje u Limbo nakon podizanja 10 miliona dolara

Post ICO

ICOs: ubedljive prednosti, stvarni rizik

Post ICO

Mobile Paiments Giant Skuare uvodi platu sa opcijom Bitcoin na kvadratnom tržištu

Post ICO

Korekcija Cripto-a ne ubija visoku industriju

Post ICO

Bitso ciljevi Meksički korisnici mobilnih telefona s SMS Bitcoin Kupovanje