Anketa pronalazi Silicijumsku dolinu, Vall Street Bullish na Bitcoinu | RS.democraziakmzero.org

Anketa pronalazi Silicijumsku dolinu, Vall Street Bullish na Bitcoinu

Anketa pronalazi Silicijumsku dolinu, Vall Street Bullish na Bitcoinu

Novo istraživanje objavljeno od strane SecondMarket vlasništvu javnog investicionog fonda, Bitcoin investiciona Poverenje (bit), pokazuju da je javnost sazna više o Bitcoin, ukupna optimizam o svojim budućim finansijskim aplikacijama je verovatno da se poboljša.

U surveigarnered Odgovori iz više od 1.000 osoba, uključujući i one iz Vall Street, Silicon Vallei i Bitcoin zajednice. Rezultati detalj kako su ispitanici prvi put saznao o Bitcoin i kako njihovo viđenje potencijal ovih uređaja promenila tokom vremena.

Generalno, nalazi ukazuju na to da, ukoliko iskustvo ovih pojedinaca uspešno prevesti u javnosti, Bitcoin o konfuzija će nastaviti da opada. Ovo povećanje svesti, istraživanje sugeriše, takođe može dovesti do više Bitcoin kupovine ove godine.

Većina kupio novčiće

U ukupno, BITfound da 66% ispitanika planira da kupi bitcoins 2014. Godine, a da je 74% veruje da će Bitcoin postati alternativa valuta.

Pedeset tri odsto ispitanici su prethodno kupili Bitcoin, mada, od onih koji nisu imali, 87% je navelo da su šanse da kupi bitcoins u 2014. Ili nisu bili sigurni da li će to učiniti do kraja godine.

Pokrenuta u septembru 2013. Godine, Bitcoin investiciona Poverenje SecondMarket omogućava visok neto-vorth investitorima mogućnost da dobije izloženost Bitcoin kretanju cena.

Bitcoin šiljci svesti u 2013.

Skoro polovina ispitanika - 45% - ukazuje da su prvi put čuli za Bitcoin u 2013. Naime, 30% je izjavilo da su saznali za tehnologije između 2009. I 2011. Godine.

Poređenja radi, samo 22% ispitanika izjavilo je postao svestan Bitcoin u 2012. Godini.

Istraživanje je takođe tražio da se proceni kako ovi pojedinci postali svesni Bitcoin, sa 35% kažu da prvi put saznao za tehnologije preko bloga ili društvenim medijima. Dodatnih 19% ispitanika prvi saznali za Bitcoin preko porodice ili prijatelja, dok 18% čitati o Bitcoin po prvi put u časopisu, novinama ili drugim publikacijama.

Razumevanje dovodi do pozitivnog raspoloženja

Bit je utvrdio da 50% onih koji su prvi put saznao o Bitcoin našao 'intelektualno zanimljivo ", dok je 30% veruje da je zbunjujuće, ili da bi nikada neće biti široko prihvaćeni.

Od tih pojedinaca koji su našli tehnologije zanimljivo, vjerovatno kupiti BTC 66%. Naime, 44% onih koji su bili zbunjeni tehnologija još uvek prijavio kupovini BTC.

Nakon saznate više o Bitcoin, 83% je reklo da je postao više pozitivno mišljenje o tehnologiji i njenim potencijalnim primenama.

Slične vesti


Post ICO

Zašto Blockchain treba više neuspeha da uspije

Post ICO

3 (Moguće) razloge za Cripto Markets Tanked ove nedelje

Post ICO

CoinDesk je najvažniji u Blockchain 2017: Naval Ravikant

Post ICO

Zašto uspeh modela ICO modela može biti njegov propad

Post ICO

Blockchain za uključivanje? Fondacija Gates odbija tepid ton na Monei2020

Post ICO

3 Veb giganta koja bi mogla biti decentralizovana na Blockchain-u

Post ICO

Tokenizovan Tor? A16z, DFJ i Više Back Orhidej Privatnog Internet Projekta

Post ICO

ICO Dobrodošli: Isle of Man otkrio prijateljski okvir za prodaju žetona

Post ICO

ICOs: ubedljive prednosti, stvarni rizik

Post ICO

Gnosis Tokens dvostruki u vrednosti nakon Ekchange Debut

Post ICO

Druga marka Bitcoin investicioni fond u iznosu od 61,1 miliona dolara za 3 meseca

Post ICO

Zašto Brave 35 miliona dolara ICO možda neće biti dovoljno za visoku tehnologiju zapošljavanja