2017: godina definisanja kriptokovrednosti | RS.democraziakmzero.org

2017: godina definisanja kriptokovrednosti

2017: godina definisanja kriptokovrednosti

U godini skok cena criptocurrenci i bezbroj početnih kovanica ponuda, to je možda iznenađuje činjenica da, tokom 2017. Godine, regulatori širom sveta zakoračio u da se definiše kako će nadgledati šta je bio do danas zakonski mutne okruženje.

Iz Kine slom berzi u izveštaju SEC je na DAO, 2017 je možda jedna od najznačajnijih godina do danas na regulatorne napred. Zaista, godine video regulatora od mnogih vodećih svetskih ekonomija izdaje investitora upozorenja i oprezu, izjave o slučaju finansijske koristite za tehnologije.

U poslednja dva meseca, posebno smo videli raste aktivnost na ICO finansiranja modela, kao što se vidi po zabrana u velikim azijskim zemljama u radnji izvršenja u Severnoj Americi.

U ovom članku, mi pogledamo neke od velikih političkih pomeranja iz proteklih 12 meseci - od kojih su mnogi možda stvoriti uslove za dalji razvoj industrije definisanje u narednoj godini.

Narodne banke protiv Bitcoin

To je prva nedelja 2017 i Kine "Velika trojka" Bitcoin razmena - OKCoin, Huobi i BTCC - su bili varnedbi centralna banka te zemlje.

Zvaničnici u svetu najmnogoljudnije nacije na kraju naredio te criptocurrenci razmene da prekine trgovinu i zatvorena sredinom septembra, što u kombinaciji sa BTCC je closureeffectiveli završio "Velika trojka" ekosistem i gurnuo trgovinske aktivnosti u Kini u over-the-counter tržište.

Vesti iz otvorenih zaustavljanje je samo nekoliko dana nakon što je zemlja prestala Icos unutar njenih granica, rekao kampanje kojima upravljaju "ilegalno prodaje i distribucije tokena."

Gde 2018 volja glava ostaje da se vidi, ali komentatori na državnoj televiziji u Kini, rekao je u poslednjih nekoliko meseci da NISE criptocurrenci trgovanje može smatrati protiv Lavas dobro.

DAO Izveštaj

Glasine su kružile mesecima da bi DIK kretati da se definiše kako će regulisati Icos. Ipak, agencija odigrala svoje karte blizu do kraja jula, kada je declaredthat US zakoni za hartije od vrijednosti može da se primeni na neke prodaje token u zavisnosti od prirode samog tokena i način na koji je ponuđen.

Prema izveštaju koji je objavio DIK u julu, DAO tokeni su hartije od vrednosti prema američkom zakonu, iako je Agencija navodi da je odbio da nastavi bilo koju radnju izvršenja koji se odnosi na prodaju.

SEC je napisao u to vreme:

".the Komisija smatra da je opravdano iu javnom interesu da izda ovaj izveštaj kako bi naglasiti da zakon federalne hartije od vrednosti SAD se mogu pojaviti u raznim aktivnostima, uključujući i distribuira glavne knjige tehnologije, u zavisnosti od konkretnih činjenica i okolnosti, bez obzira na formu organizacije ili tehnologiji koja se koristi da bi se ostvarila određeni ponudu ili prodaju. "

Izjave agencije su značajne, jer su izazvala hostof sličnih upozorenja i publikacija iz drugih regulatora širom sveta.

CoinDesk čitaoci su verovatno upoznati sa dugotrajnom sagi criptocurrenci regulationin Rusije.

I dok nedavne izjave od visokih zakonodavci ukazuju da ruska Duma konačno approverules reguliše trgovinu i izdavanje criptocurrencies, izjave ranije ove godine od predsednika Vladimira Putina su verovatno više upečatljivo za budućnost Tech u zemlji.

Krajem oktobra, Kremlj je objavio pet naređenja od Putina usmerena na razne namene za tehnologije. Naredio je nove zahteve za registraciju za criptocurrenci rudara, primena zakona hartija od vrednosti na početni novčić nudeći (ICO) model finansiranja i istraživanja o tome kako bi se tehnologija može koristiti kao deo digitalne plaćanja ekosistem u evroazijskog ekonomske unije.

Ponavljajući pokrete drugih zemalja u proteklih godinu dana, Putin je takođe naložio stvaranje regulatornog "sandbok" za kompanije koje koriste tehnologije kao što su blockchain da razviju nove proizvode i usluge.

Dok su nalozi nesumnjivo gurnuo napred rad na zakonodavstvu oko criptocurrencies, Putinove naredbe imaju verovatno napredne napore da se integrišu u tehnologiju u državnoj vlasti infrastrukture ruske. Oni su takođe došli meseci nakon što je ruski lider kratko metvith Ethereum tvorac Vitalik Buterin.

Drugi lideri u Rusiji su gurnuli ideju korišćenja blockchain za potrebe javnog sektora, kao i. Premijer Dmitrij Medvedev, na primer, orderedgovernment zvaničnici da počne istraživanje upotrebe blockchain prošlog proleća.

Slične vesti


Post ICO

Zašto je 39 miliona dolara ICO izabrala zvezdanu preko etereuma

Post ICO

Novi bitcoin fondacija poglavlja je znak svetle budućnosti Bitkoina u Meksiku

Post ICO

Anketa: Bitcoin investitori neće prodati dok cena ne bude blizu 200 dolara

Post ICO

Tumultuous Veek Goriva 30% dobija se u bitcoin i eter Ceni

Post ICO

USV-ov Fred Vilson: ICO neće zamijeniti VC investitore

Post ICO

Coincove pokreće sa planom da postane Coinbase of Mekico

Post ICO

Tužilaštva SEC-a ICO: Agencija Sjedinjenih Američkih Država preduzima akciju protiv navodnog prevaranta

Post ICO

Anketa: Mlađi Amerikanci su više zainteresovani za kriptokutencije, ICO

Post ICO

Iza crvene trake: put ka prodaji žetona

Post ICO

Argentinska bitkoinska berza gubi svoje bankovne račune

Post ICO

Advokat Ek-SEC predviđa liniju sastava za izvršenje ICO-a

Post ICO

Kako Vall Street podiže Bitcoin, ICO Tactics Change