ASIC šef: Blockchain će imati duboke implikacije za regulatore | RS.democraziakmzero.org

ASIC šef: Blockchain će imati duboke implikacije za regulatore

ASIC šef: Blockchain će imati duboke implikacije za regulatore

Šef australijske top čuvara hartija izjavio je ranije ovog meseca da će blockchain tehnologija ima "duboke implikacije" o tome kako vladini zvaničnici regulisati tržište.

Greg Medcraft, koji je vodio Australia hartija od vrednosti Komisiji (ASIC) je od 2011. Godine, govorio je pred Službenom monetarne i finansijske institucije Forum okruglog stola, forum za diskusiju za javne i privatne finansijske institucije, na sastanku u Londonu 15. Februara.

U svom govoru, Medcraft razgovarali o predstojećem "digitalni poremećaj" u tržišta kapitala, sa posebnim naglaskom na blockchain tehnologiji. On je tvrdio da regulatori treba da se preseli u bolje razumeju ove promene i kako da reaguju na njih.

"S obzirom na brzinu promene - moramo da razmišljamo o toj alatom", rekao je on.

On je govorio o tome kako je potencijal usvajanje tehnologije na tržištima kapitala može da poveća efikasnost tržišta, smanjiti transakcioni troškovi, poboljšati transparentnost i poboljša pristup tim tržištima kako za investitore i kompanije koje žele da podignu novac.

Medcraft je rekao da blockchain tehnologija ima mogućnost da preoblikuje kako regulatori kao ASIC rade, ali je izrazio oprez protiv prekomerne regulacije - ponavljajući refren iz većeg broja regulatora širom sveta, kao i commentshe sam izdao u prošlosti.

Medcraft primetio:

"Blockchain će imati duboke implikacije za način regulisati. Mi ćemo morati da pronađe pravu ravnotežu između brzine izvršenja i racionalizacije poslovnih procesa, kao regulatora i kreatora politike, moramo da se obezbedi ono što mi radimo je o iskorišćavanju mogućnosti i šire. Ekonomske koristi - ne stoji na putu inovacije i razvoj ".

Šef: ASIC je ponudio detalje o nekim od regulatora actionsthe Australian Securities je preduzela u odgovoru, uključujući nadzor firmi i proizvoda objavljenim na tržištu i razvoj metoda za dovođenje napred izvršne radnje u slučajevima koji uključuju blockchain podatke.

"Radimo na tome da razume kako se radnja izvršenja treba preduzeti u kojoj se transakcija je stupio na tu ili u inostranstvu zabeleženo u blockchain", rekao je on.

Na kraju krajeva, Medcroft primetio, regulatori treba pogoditi pravu vrstu ravnoteže, zaključujući:

"Mi želimo da pomognemo industriji da iskoriste mogućnosti koje se nude, da li je od blockchain tehnologije ili drugih inovacija -., Ali ne po svaku cenu"

AustraliaCapital Tržišta

Slične vesti


Post ICO

Na Mesec - Ili Busta? pitanja koja treba postaviti kada procenjujete ICO

Post ICO

Bitcoin cena pronalazi status Kuo u $ 415 Opseg

Post ICO

SAFT stigao: Jednostavan sporazum sa investitorima ima za cilj da ukloni ICO složenosti

Post ICO

Bitcoin Podržava podršku iznad 700 dolara, ali 2018. godine visoko pokazuje neuhvatljivu

Post ICO

Bitcoin cena Prekrši $ 450 kako Global Markets postaje pozitivan

Post ICO

Čak i investitori sa Access Vant ICO Presale Reformom

Post ICO

Otvoreno pismo dekentralizovanim protokolima koji traže rast

Post ICO

LedgerKs i CBOE: trojanski konj CFTC-a u ratu SEC Turf

Post ICO

SEC upozorava javna preduzeća da koriste ICO za pumpne akcije

Post ICO

Klasik i DAO: Koji su porasli etar u 2018. godini

Post ICO

Otkažite Belu knjigu: Kako procijeniti žetone i blokade

Post ICO

Bitcoin Cene nestabilne u 600 dolara Kako trgovci čekaju Halvinga