Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone | RS.democraziakmzero.org

Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone

Alt-Right ICO? Gab će prodati 10 miliona dolara u žetone

Jedan od kontroverznih društvenih medija brendova na internetu je ulazak u kripto-povered prikupljanje sredstava igre.

Otkrio u SEC podnesku u utorak, Alt-desno-prijatan Gab neka ubaci namerava da podigne 10 miliona $ u narednom početnoj novčića ponude (ICO). Ali, možda najviše o planu kompanije je njegova odluka da se usaglašen put do dostižu investitorima.

Za razliku od otvaranja svoju token ponudu za bilo kakav globalni kupca, gaB će nastaviti svoje finansiranje pod Reg A +, a stvaranje radnih mesta zakona 2012. Koji omogućava ne akreditovani američki investitori da kupuju jednakost u počeci. (GAB prvi put objavio svoje planove za pokretanje ICO u avgustu, ali nije otkrila koliko će to podići ili kako će to učiniti.)

Nakon podnošenja, gaB direktor Endru torba je pojasnio da je kompanija stvorila 2 miliona Ethereum zasnovan na "Gab" tokena da, zbog mehanike dizajna, efikasno funkcionišu kao klase B akcija u kompaniji.

Prodaje za $ 5 svaki kada se oslobodi, Gab tokeni će predstavljati 16,6 odsto ukupnog kapitala u poslovanju, rekao je torba, dodajući:

"Nema trikova ili korisnost izmišljena glupost. To je kapital znak prosto i jednostavno."

Kapital održan u Gab tokena može biti smanjena kasnije sa izdavanjem novih akcija od zajedničkog ili preferencijalnih deonica, kao circularacknovledges. (Token akcije su bez prava glasa.)

Za one koji su pomno prate, iako, Gab plan akcije možda neće biti iznenađenje. Za jedan, kompanija je odbacuje mnogim aspektima trenda ICO do danas, pozivajući u drugom mediju postto kontroverzni projekat kao "kontejner, vatre."

Utsav Sanduja šef operative i globalne poslove direktora Gab je, izložio na ovu temu u e-mailu, pišući da veruje mnogo Icos su "lažno podizanje sredstava" mimo propisa i standarda.

"Verujemo da je ovo pogrešan pristup", rekao je on. "Imamo mnogo kripto milionera na Gab koji vole slobodu i svoju misiju, ali nisu mogli da ulažu u našu poslednjem kolu koje je u potpunosti fiat."

Pokrenut u 2016, kompanija je poznata kao mesto okupljanja za alt-desno.

Posetilac na sajt danas će naći mnogo postova o predsedniku Donald Tramp, mema podsmeva aktivističke slavne ličnosti i pristojan životinja fotografije thread (sa Smattering telesne slikarstva pomešanog među pasa mema).

Uprkos prošle godine donose neke zvukove da proširi svoje publiku, DIK podnošenje opisuje "masovno nezasićeno" niša tržište se nada da iskoriste:

"Po našoj proceni da ima više od 50 miliona konzervativne, slobodarski, nacionalistički i populistički korisnici interneta iz celog sveta koji traže alternativu sadašnjim društveno umrežavanje ekosistema."

Investitori su već registrovani nameru da kupi $ 1,6 miliona-vrijedan tokena, a ne postoji datum zakazan za ponudu, jer je to zavisi od regulatornog odobrenja, iako tim se nada da će pokrenuti prodaju u prvom ili drugom kvartalu ove godine.

Social media egzodus

Izađe, detalji su takođe otkrila o platformi na kojoj će se tokeni rade i kako se može dodati vrednost Gab je postojeće ponude.

Kompanija je, na primer, ima viziju da stvori novu arhitekturu za društvene medije da je to naziva "Ekodus protokol." To nema beli papir ili kompletan tehnički opis, osim u crtama opisana na Gab je pageon paljenje motora, od kojih će prodavati i kapitala tokena.

Stranica opisuje Ekodus kao društvenih mreža infrastrukture peer-to-peer koji će omogućiti Gab da "rastereti rizike rutiranje podataka." Sadašnji plan je da se gradi na decentralizovan način, oslanjajući se na postojeće protokole kao što su distribuirani podaci protokola Dat i sistema sadržaja adresiranje IPFS.

To ne može koristiti blockchain uopšte, mada torba rekao CoinDesk da se gleda kako EOS i Blockstack kao potencijalne platformi.

"Ništa konkretno skup u kamenu sada. Istina je, sve ove tehnologije je super rano i veoma nedostižan", napisao je on.

Kompanija je saopštila da ima veliki broj anonimnih tehnologa koji rade sa njom sada ga pomaže da proceni svoje opcije, koja ga naziva Alt-Tech Alliance ", inspirisan događajima koji su se desili na Google-u prošle godine, kada je inženjer Džejms Damore otpušten," objasnio Sanduja.

Inženjer je pustio u Augustfor pisanja dopis tvrdeći da muškarci mogu biti bolje prilagođen za inženjering uloge u društvu. To ugasi Callfor najbolje od najboljih inženjera da pristupe, ali taj kanal Alt Tech Alijanse na Gabonli ima dve poruke.

Torba je rekao:

"Poenta ove ICO je da se poveća kapital za izgradnju od tim da se Mojsijeva dogoditi. Cilj je, open source komunikacioni protokol cenzura otporan da nijedna vlada ili korporacija može cenzurisati."

Slične vesti


Post ICO

Nema Token Odgovor: UNICEF je otvoren da radi svoj ICO

Post ICO

Bitcoin Cene skoro skoro 18% Kako se 2018 približava

Post ICO

Nije iznenađenje: Industrija blokera je vidjela SEC ICO akciju

Post ICO

Kako legitimirati ICO tržište (Cripto Laviers Take Note)

Post ICO

SAFT stigao: Jednostavan sporazum sa investitorima ima za cilj da ukloni ICO složenosti

Post ICO

Ne samo da se previše: Templum započeo regulisanu razmenu SAD za ICO

Post ICO

5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru

Post ICO

Deklaracija SEC poziva na pravila o žetonima

Post ICO

Da li je ICO Špekulacija zdrava?

Post ICO

ICO Dobrodošli: Isle of Man otkrio prijateljski okvir za prodaju žetona

Post ICO

Otkažite Belu knjigu: Kako procijeniti žetone i blokade

Post ICO

Massachusetts kaže ICO organizatoru za navodno kršenje hartija od vrednosti