5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru | RS.democraziakmzero.org

5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru

5 pokretačkih blokova Pridružite se Plug and Plai FinTech inkubatoru

Bitcoin doznaka kompanija Abra je jedan od pet startup koji rade sa blockchain tehnologijom da budu prihvaćeni u poslednjem finansijskom tehnologije program kojim upravlja Kalifornija pokretanje inkubatora Plug and Plai.

Abra, BlockNotari, BlockSeer, Skuchain i Token su blockchain startup postavljeni da učestvuju u programu, među ukupno 23 učesnika.

Startup u inicijativi će učestvovati u mentorstvo sjednica i pilot programa tokom tri meseca inicijative.

Inkubator izvlači podršku velikog broja firmi koje se bave sa blockchain-usluga ili consortiadevoted da istražuju primene tehnologije, uključujući i BNP Paribas, Credit Suisse, Deloitte, Deutsche Bank, MUFG, Santander, Sumitomo, TD Bank, Usaa i SAD banke.

Skot Robinson osnivač i direktor Plug i PlaiFinTech, navodi se u saopštenju:

"Sa našim najnovijim dopunama globalno vodećih finansijskih institucionalnih partnera, naš ekosistem nastavlja da smanji sa mogućnostima za razvoj u ime našeg startup, kako u Silikonskoj dolini i na tržištima širom sveta."

Izbor blockchain počeci u poslednjem Plug and Plai serija odražavaju različite slučajevi korišćenja trenutno se istražuju za tehnologiju. Ovo uključuje prekogranične doznake, File overa i finansiranje trgovine.

1. Abra

Abraleverages blockchain tehnologiju da spoji transfer novca i plaćanje preko digitalnog gotovine novčanik koji radi na globalnom nivou. Kao i kod ostalih vallet usluge digitalne štednje, ne postoji nijedna banka ili druga institucionalni treće strane koje su učestvovale u upravljanju, skladištenje, slanje ili prihvatanje sredstava.

Abra nastoji da omogući kupovinu i čuvanje digitalnog novca direktno na smart telefona. Pokretanja dobija oko pitanja nedostatka lokalnih centrala u mnogim delovima sveta izgradnjom mreže takozvanih "blagajnika" da će razmenjivati digitalnu valutu users 'za gotovinu.

Firma zatvorena od $ 12m Serija A okrugla, i podigao $ 14m u glavnom gradu do danas.

2. BlockNotari

Aplikacija BlockNotari je 'dokaz-o-postojanja "ima za cilj da smanji rizik od autorskih prava tako što dozvoljava korisnicima da upload bilo koji digitalni sadržaj iz svog mobilnog uređaja i skladište" digitalni otisak prsta "tog sadržaja na nepromenljivog knjige u blockchain je.

Treba da se ikada biti potrebno, vlasnik sadržaja može da koristi taj zapis da biste dokazali da poseduju datoteku u određenom trenutku.

BlockNotari takođe radi na "Video Intervju '- a blockchain zasnovan znam-iour-potrošača (KIC) rešenju za" pomoć kompanije smanjuju troškove i rizike pružanjem poverljivu i prijatno korisničko iskustvo ".

3. BlockSeer

BlockSeeris a podaci nauke kompanija sa fokusom na blockchain analitike i forenziku.

Pokretanja ima za cilj da obezbedi vozilo za vizuelizaciju protoka i pravac Bitcoin transakcija, a u prošlosti je istakao movementof ukradenih zlatnika.

Njegova toolsare analiza koristi za sprovođenje zakona, uključujući i američke tajne službe, Internal Revenue službi i Federalnog istražnog biroa, firma kaže - zajedno sa zastarelim finansijskim institucijama.

4. Skuchain

Skuchain kaže da je izgradio "patentiran" rešenja koristi blockchain tehnologiju za lanac snabdevanja i finansiranje trgovine.

Sa ciljem da se vozi efikasnosti u kompleksnom svetu lanca snabdevanja, za pokretanje planira da omogući "zajednički trgovinu sa inovativnim lanca snabdevanja finansija i praćenje zaliha".

U tom smislu, on je smislio koncept "pametnih brava sa digitalnim ključeva" koji su poznati kao "zagrada" (labava akronim za 'Blockchain zasnovane na oslobađanje sredstava koja su uslovno ključ potpisan i Triggered signalima'). Ovi držači znači da, kada se ispune određeni ugovori, sredstva kreću se automatski.

Kao što trenutno postojećih finansijskih instrumenata brže i jeftinije, držači mogu takođe uvesti potpuno nove instrumente, kaže Skuchain.

5. Token

Dizajniran od strane tima bankara i stručnjaka tehnologije za "usklađenosti i kompatibilnosti", Tokenis radi na stvaranju sistema za plaćanje banka domaćin posebno dizajniran za upotrebu u digitalnoj eri.

Softver tog preduzeća se tvrdi da je u stanju da "ublaži bezbednosne rizike koji će omogućiti nezavisnih dobavljača u pristupu infrastrukturi banke".

Ona kombinuje smart tokenization sa javnim ključem kriptografiju, otvorene protokole i programera API.

Slične vesti


Post ICO

Izjave SEC-a Spur ShapeShift za pregledanje kriptokutentnih listića

Post ICO

Da li je Bitcoinova cena performansi glavni trgovci?

Post ICO

ICOs za nekretnine posećuju se, ali investitori nisu pokriveni

Post ICO

Menadžer novca Josh Brovn: ICO su tamo gdje će se prevara dogoditi

Post ICO

Vratite se na Osnove za Blockchain Tokens?

Post ICO

Bitcoin Cijene u maju: Analizirajući drugi najbolji mjesec tržišta 2018

Post ICO

Da li bi Izraelski poreski plan ICO zadržao startupe ili ih zaplašio?

Post ICO

Bitmarkets pokreće decentralizovano tržište Bitcoin Sa Tor podrškom

Post ICO

Insightful ICO? Telenor Giant Telenor želi da poremeti medije Tokama

Post ICO

Ne ICO: Hedge Fund Numerai oslobađa žeton za blokiranje, ali preskoči finansiranje

Post ICO

Januarski Top Large Cap Cripto? Nije Bitcoin ili Eter

Post ICO

Banka obustavlja račune poljske Bitcoin berze