Zašto se borim protiv IRS Bitcoin Invazije privatnosti? | RS.democraziakmzero.org

Zašto se borim protiv IRS Bitcoin Invazije privatnosti?

Zašto se borim protiv IRS Bitcoin Invazije privatnosti?

Džefri k Berns, je Bitcoin korisnik, Coinbase kupac i generalni partner u više specijalnost advokatskoj firmi Berns Veiss LLP.

U ovom CoinDesk mišljenju dela, Berns, objašnjava zašto je odlučio da traži da intervenišu u pokušaju IRS da dobije od Coinbase identitet, i informacije o, milioni američkih criptocurrenci korisnika. 

30. Novembra, 2016, savezni sud izdao naredbu kojom se Poreska uprava da služi neponovljivih poziv na Coinbase, Inc, criptocurrenci razmeni, tražim identitet svakog od miliona preduzeća američkih kupaca i suštinski svaki podatak u kompanijskom posedovanje o tim klijentima.

Kao zaštitu potrošača i klasa akcije advokata (kao i criptocurrenci i blockchain preduzetnika), ja sam duboko zabrinut zbog mogućeg uticaja koji Coinbase je objavljivanje ove informacije mogu imati na rastuće industrije.

Ja sam takođe smeta IRS motiva u izdavanju ove poziv.

Iako ne želim da te davim sa zakonskom procedurom koja je dovela do izdavanja poziva, suština je da sudovi daju IRS značajnu slobodu da izdaje "John Doe" poziv na treće strane da je potrebno da identifikuju svoje klijente kojima je IRS osumnjičene za utaju poreza.

Tipično, ovo je došlo kada je Poreska uprava identifikuje praksu koja nema legitiman cilj, kao što su nepropisno poreskih skloništa ili bankovnim računima.

U tim slučajevima, IRS ima moć da izdaje pozive na porez sklonište promotera i finansijskim institucijama da identifikuju mogućih koji izbegavaju plaćanje poreza, jer ne postoji drugi način za IRS da dobije tu informaciju.

Za razliku od ovih okolnosti, criptocurrencies (kao što su Bitcoin i etar) imaju jasno legitimne upotrebe, tako da nema razloga da se sumnja da je pojedinac angažuje u poreskom izbegavanje samo zato što su odabrali da kupe ili koriste criptocurrenci.

Zaista, mnogi veliki online prodavnicama već prihvata Bitcoin, kao što su overstock.com, Dell i druge.

Govor u

Dakle, kako sam dospeo ovde?

IRS je karakterizacija svih korisnika criptocurrenci kao mi potencijalni koji izbegavaju plaćanje poreza u pitanju odmah kada sam prvi put saznao poziva.

Kao što sam bio uključen u criptocurrenci i blockchain zajednice od 2012. Godine, znao sam da nema razloga da se sumnja da je bilo smisleno deo kupaca Coinbase bile su transakcijama u criptocurrenci da izbegne poreske obaveze.

Kao što sam istraživao ovo pitanje dalje, saznao sam da ne samo da sam u pravu, ali da su postupci IRS bili još nečuveno nego što sam prvobitno mislilo.

Neverovatno, IRS je peticija da služi poziv traže informacije za milione Coinbase kupaca je pre svega zasnovana na tri instance trebalo utaje poreza koji uključuju Bitcoin.

Bio sam tako zapanjen pelir opravdanje za poziv koji sam odredi da dalje istražuje slučaj i, kao Coinbase kupca, bori IRS ako i kada je sud odobrio njegovu molbu da služe poziv na Coinbase.

Zašto ja?

Moji interesi u ostvarivanju ove akcije su dvostruki.

Prvo, ja sam zabrinut zbog prava na privatnost svih Coinbase kupaca, jer je Poreska uprava traži vanrednu količinu informacija. Ovaj presedan zahtev otvara ogromne bezbednosne probleme u vezi sa criptocurrenci vlasništvu kupaca s obzirom na teškoće vlade u zaštiti sebe od hakera.

Drugo, veoma sam zabrinut zbog posledica ove poziv može imati na nastavak proširenja i razvoja blockchain tehnologije u SAD.

Suosnivač Googlea Lari Pejdž je rekao, "Mnogo kompanija ne uspe tokom vremena. Šta su fundamentalno pogrešno uradio? Oni obično nedostaje budućnost."

U meri u kojoj je preduzima korake da aktivno obeshrabri upotrebu criptocurrenci američkih građana, čvrsto verujem da je američka vlada ugrožava ulogu zemlje u globalnoj ekonomiji ide napred.

Šta je sledeće

Criptocurrenci, a tehnologija blockchain koji je u osnovi, imaju praktično neograničen potencijal da promeni način na koji pojedinci i preduzeća transakcije jedni sa drugima. Verujem da će se to desiti na način koji će u velikoj meri koristi potrošačima kroz bolju privatnost, smanjeni troškovi transakcija, poboljšanu bezbednost i brže obrade puta.

Na ovaj način, moj stav je kako vlada treba da bude podsticanje ovu tehnologiju, umesto da se bore ga.

Dok IRS raste proceduralni izazov da spreči sud da razmatra pitanja koja sam pokrenuo, Zaklinjem se uradi sve što je potrebno kako bi se osiguralo da IRS moraju da objasne kako je moguće da se pravo na informaciju da je traži.

Federalna vlada ne sme biti dozvoljeno da gazi na prava pojedinaca i da uguši inovacije zbog neobjavljenu političke agende.

Slične vesti


Post Menjačnica

Bitcoin u poslu: Kupac najbolji prijatelj

Post Menjačnica

Bitcoin može uticati na kreditne unije, izvještaj govori

Post Menjačnica

AirBitz daje BTC u Majamiju Bitcoin Hunt Skavenger

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange ItBit Hires NIDFS Advokat za usklađivanje uloga

Post Menjačnica

Rizik ili Nagrada: Kako Cripto razmjenjuje novac u novoj valuti

Post Menjačnica

Aplikacija Biti Sneaks iOS Bitcoin transakcije pod Apple radarima

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Bitstamp Resumes Services

Post Menjačnica

BitKs širi uslugu kupovanja Bitcoin u Indoneziju

Post Menjačnica

Blockchain traži pomoć zajednice za testiranje proizvoda

Post Menjačnica

Legitimna? IRS brani koinbazu Ispitivanje kupaca u sudskom podnesku

Post Menjačnica

14.000 kupaca kovanog novca moglo bi uticati na IRS poreske pozive

Post Menjačnica

Bitli Alternative Cred Nagrade Social Sharers Vith Bitcoin