Zašto je TV Giant DISH imao priliku za plaćanje putem Bitcoin-a | RS.democraziakmzero.org

Zašto je TV Giant DISH imao priliku za plaćanje putem Bitcoin-a

Zašto je TV Giant DISH imao priliku za plaćanje putem Bitcoin-a

Američka kompanija pretplata satelitska TV provajdera JELO postao najveća kompanija na svetu da prihvati Bitcoin krajem prošlog meseca, hvalisanje 14 miliona pretplatnika, skoro $ 14bn godišnjeg prihoda i tržišnu kapitalizaciju $ 27bn.

Međutim, dok se štampa odgovor na vest je bila jaka, JELO izvršni potpredsednik i glavni operativni oficir Berni Hantold CoinDesk u novom intervjuu da je odluka da se Bitcoin nije proizvod njegovog marketinga.

Umesto toga, Bitcoin plaćanja bili zaposleni na čelu inicijativa, Hana je rekao:

"Imali smo neke radnike na DISH koji su Bitcoin entuzijaste, i oni su doneli ovu ideju gore. Mi smo jedna od najboljih kompanija za usluge kupcima već danas, a mi znamo jedan od razloga za to je mi volimo da ponudimo izbor i praktičnost za naše klijente kada je u pitanju programiranje, tehnologiju i kako oni plaćaju za svoje račune. "

Nekada finansijski direktor US Airvais Han rekao CoinDesk da poverenje jelo u službi obradu trgovac koji nudi Coinbase- koja omogućava da se primi fiat valutu za Bitcoin plaćanja - bila sastavni deo njegovog objavljivanja.

Han je dodao: "Imajući tu [partnerstvo] je ogroman korist Ako nismo imali, bili bismo verovatno biti u prostoru danas.".

JELO takođe ukazao da je njegova odluka da odloži Bitcoin plaćanja do njegovog trećem kvartalu lansiranje nije bio odraz sva pitanja ili komplikacija sa procesom integracije, kao što je predložio komentatora.

"U velikoj kompaniji kao što je naša," rekao je Han "sve dodiruje naš sistem naplate, i bukvalno ima na stotine projekata koji se dešavaju svakog kvartala."

Slušanje svojim zaposlenima

Vijest da zaposleni odigrala ulogu u ovom procesu je značajan, s obzirom da je kompanija Kolorado sedištem u glasali najgori kompanija da rade za u Americi dve godine zaredom i nedavno, 2013. Godine.

Ipak, komentari Hanovi ukazuju na to da JELO stavlja naglasak na razgovoru sa svojim zaposlenima, dodajući da je inicijativa "je došao iz redova" i na kraju je procenjena je viši menadžment.

Han dalje predložio da deluje u preporukama od zaposlenih je jednostavno praktični pravac delovanja, objašnjava:

"Mi smo uvek pokušavaju da se uspostavi ravnoteža privlačnost ideje protiv stepena težine implementacije i ograničenih resursa koje imamo u bukvalno sprovede stotine projekata svakog kvartala. Kada smo radili tu procenu [.] Smo videli rizik implementacije kao veoma dobro i resursi kao nešto što su bili voljni da troše. "

Bitcoin protiv automatsko plaćanje

Mnogo je takođe napravljen od odluke jelo da prihvati Bitcoin obzirom na to da je pretplatnički servis koji bi naizgled radije ponavljaju opcije naplate. Bitcoin plaćanja guraju od strane potrošača u kompaniji, a ne automatski izvukao kao u ponavljaju kreditne kartice opcije naplate.

Međutim, Hana je naveo da je automatsko plaćanje nije tako lako i korisno, kao posmatrači mogu pretpostaviti. On je istakao da je prihvatanje plaćanja preko ovog postupka donosi svoju vrstu dodatih odgovornosti i troškova.

Na primer, Hana je rekao da automatsko plaćanje ne saopštava dosta veliki trošak na jelo u obliku bezbednosti koracima koje treba preduzimati u cilju zaštite podataka potrošača:

"Morate da se prikupe brojeve računa i brojeve kuća računa. Iznenada, vi držite informacije o klijentima i bezbednost postaje mnogo veći problem kada je to slučaj."

Han je nagovestio da JELO može da traži od naprednije Bitcoin usluge auto plaćanja, treba da budu dostupni, ali da oni nisu aktivno traže u takvim opcija u ovom trenutku.

Za sada, Bitcoin kupci će biti zatraženo mesečno da svoje uplate putem e-maila, servis koji je rekao Hana je u širokoj upotrebi čak i oni koji favorizuju tradicionalne načine plaćanja.

Zašto Coinbase je ključ

Kao čisto SAD-fokusirana preduzeća, JELO nije opremljen za rukovanje bilo valute izvan dolara. Prema Han, ovo je Coinbase je Bitcoin-u-Fiat konverzija usluga ključni podsticaj za početak da prihvati digitalne valutu.

Trebalo jelo su potrebni za svoju konverziju Han je rekao, bilo koje druge prednosti Bitcoin plaćanja bi verovatno rasut:

"Iako ima smisla niz put, to bi otvorilo mnoga pitanja i neizvesnosti koje nismo bili spremni u to vreme za rešavanje."

Sadašnje stanje projekta

Kada JELO je odlučio da istraži Bitcoin plaćanja, ipak je potrebno izvršiti procjenu troškova inicijative. To je uključivalo dokumentovanje sve uslove, procenu problema tih zahteva i izmene i usavršavanjem ovu listu potreba dok se konačna odluka mogla biti.

JELO ocenio unutrašnji sistem Bitcoin plaćanja će u interakciji sa, a sada odobreno, inicijativa će krenuti da razvojnog tima kompanije.

Han je rekao:

"Na kraju krajeva, oni pišu kod koji je potreban za razvoj te stvari. Integracija između nas i Coinbase je razvoj posla."

Do zaključenja ovog rada je završen, međutim, SAD Bitcoin entuzijaste će morati da strpljivo čekati da iskoriste DISH pai-TV servis, i dalje pokazuju prednosti koje Bitcoin preduzeća u ekosistemu može da dobije.

CoinbaseDISH

Slične vesti


Post Menjačnica

SEC, CFTC Chiefs Eie Closer Cripto pregled

Post Menjačnica

Otkriveni su detalji o $ 5 Million Bitstamp Hack-u

Post Menjačnica

Ne, ne morate kupiti ceo Bitcoin

Post Menjačnica

BitPai objavljuje Beta za Open Source, Multi-Signature Bitcoin novčanik

Post Menjačnica

Coinbase pokreće Bitcoin Ekchange u Velikoj Britaniji

Post Menjačnica

CFTC istražuje Easter Crash na Coinbase Ekchange

Post Menjačnica

Bitcoins Biggest Blockchain Softvare Vallet dodava Ethereum

Post Menjačnica

Bitkain stručnjaci Kongresa: razmjene u inostranstvu omogućavaju sajber kriminal

Post Menjačnica

Bitfineks i Tether Break tišina, Idi na Media Blitz

Post Menjačnica

Studenti su nudili besplatne bitkoine u izdavaču za coinbase

Post Menjačnica

Blockchain debituje Android Bitcoin novčanik s trgovačkim imenikom

Post Menjačnica

CFTC Predsednik: Imamo Nadzor Bitcoin Derivatives