Vinklevoss Tvins Plan regulisana razmena američkih bitkoina | RS.democraziakmzero.org

Vinklevoss Tvins Plan regulisana razmena američkih bitkoina

Vinklevoss Tvins Plan regulisana razmena američkih bitkoina

U Vinklevos braća su otkrili planove za potpuno regulisana SAD Bitcoin razmena pod nazivom Gemini, rekavši da će se finansiranje poduhvat iz svojih džepova.

Kompanija, nazvan po latinskoj reči i horoskopskom znaku za blizance, kao i NASA preteča Apollo programa na Mesec-shot, obećava da će biti "sledeće generacije Bitcoin razmena".

Blizanci ima za cilj nedvosmisleno na senzibiliteta individualnih i institucionalnih američkih kupaca koji su imali rezerve o legitimnosti Bitcoin ili ne žele da poslati novac u inostranstvo da ga dobiju.

Apel za američke investitore

Razmena je "Njujork rođen i odrastao", prema svom veb sajtu, i radi samo sa američkim bankama da "vaši dolara nikada napustiti zemlju".

Poštovanje je takođe ključna karakteristika marketinga. Sajt obećava kompanija će pokrenuti "u potpunosti u skladu sa svim propisima Bitcoin i zakona o zaštiti potrošača".

Braća su unajmili inženjera iz prvih hedž fondova i izgrađen bar odnos sa Nev Iork-Bank, prema The Nev Iork Times.

Blizanci se takođe reklamira kao "bezbednosnog prvog" razmene da ublaži strahovanja ulagača da Bitcoin je podložna hakera.

Kameron Vinkevoss vroteon kompaniju blog:

"Tačno je da obećanje Bitcoin je nova, trenja novac, ali da sve postaje akademski ako ne izgradimo ka ekosistem koji je oslobođen Hacking, prevare i narušavanja sigurnosti."

Glavni oficir saglasnost za novu razmenu je Majkl Breu je, bivši šef bezbednosti informacija u odeljenju za istraživanje u hedž fondova Bridgevater Associates. Glavni oficir za bezbednost Džem Paja dolazi iz iste pozicije na Airbnb.

Zbog svog bankarskog partnerstvu, dolara držati na Blizancima će imati pravo na FDIC (Savezne osiguranje depozita Corporation) osiguranje i da su kao "sigurna i bezbedna jer su na svom bankovnom računu danas", devizni tvrdi.

Postava osoblje desetak ljudi, uglavnom inženjera, su širom zemlje, ali uglavnom rade u kancelarijama Vinklevos kapitala u blizini Madison Skuare Park. Samo konačno odobrenje Nev Iork State Department finansijskih usluga (NIDFS) je potrebno pre nego što Blizanci mogu otvoriti za posao.

Earli adoptors

The Vinklevosses, veruje se da jedna od najvećih nosilaca Bitcoin u svetu, su obećavajući da čim regulatorni uslovi su bili povoljni skok u Bitcoin biznis.

Od 2013. Godine, blizanci su izgradnju razmene trguje fond (ETF) koja se zove Vinklevos Bitcoin Poverenje, namenjen za trgovinu na NASDAKand za koju su podneli registraciju kod Komisije za Securites i Ekchange (SEC).

Vinklevos Kapital je takođe pokrenula indeks Bitcoin cena naziva "VinkDek 'to cena koju ETF, koji je prošle godine napravio svoju debuton Bloomberg u julu.

To nije prvi poduhvat blizanaca u Bitcoin razmene. Preko Vinklevos kapitala, oni su doveli $ 1.5M semena sredstva roundfor BitInstant, kompanije koju je osnovao Charlie Shrem a.

Nakon Shrem hapšenja u januaru 2014. Godine, braća izdala statementsaiing su "pasivni investitori" u BitInstant i "u potpunosti podržavaju sve njihove vladinih napora kako bi se osiguralo da su zahtevi pranje novca primenjuje, i radujem se jasnije propisa koji se primenjuje na nabavku i prodaja bitcoins ".

EkchangesCameron VinklevossGemini

Slične vesti


Post Menjačnica

BTC-e ovlašćuje veterane investitore sa Advanced PAMM trgovačkim nalogom

Post Menjačnica

Nova berza štiti korisničke fondove sa odvojenim bankarskim računima

Post Menjačnica

Bitfineks i Tether Break tišina, Idi na Media Blitz

Post Menjačnica

Izveštaj: Provajderi novčanica Bitcoin koji ne daju privatnost prioritet

Post Menjačnica

CFTC dostigne poravnanje s Bitcoin Svaps Shop TeraEkchange

Post Menjačnica

Zašto je regulator vremena postaviti Cripto na obaveštenje

Post Menjačnica

Kako se Ethereumovi novčanici razvijaju

Post Menjačnica

Upoznajte 0k: protokol koji vam omogućava besplatne trgovačke etereumske žetone

Post Menjačnica

Bitfineks Heist prstima alarm centralizacije bitkeina

Post Menjačnica

Mozak zamrzava? Pariti Bug se nastavlja bez lako rešenja u vidu

Post Menjačnica

Bivši korisnici Sue Cripto Ekchange Vircurek preko zamrznutih fondova

Post Menjačnica

Prvi zaposleni u Coinbase-u ostavlja da započne svoj sopstveni fond za hedžing