Coinbase nudi $ 10k nagradu na takmičenju u Nev Hackathon | RS.democraziakmzero.org

Coinbase nudi $ 10k nagradu na takmičenju u Nev Hackathon

Coinbase nudi $ 10k nagradu na takmičenju u Nev Hackathon

San Francisko zasnovan Bitcoin novčanik Coinbase je nagradni konkurs Hackathon za programere koji žele da "stvori nešto veliko" sa Bitcoin.

Dobitnik BitHackcompetition će dobiti $ 10.000 nagradu, a trkači gore će odneti kući $ 5,000 i $ 3,000, respektivno. Ovi iznosi će potom konvertovana u njihove Bitcoin ekvivalent kada je rešeno pobjednici.

Coinbase suosnivač Original Ehrsam je rekao: "Bitcoin je najviše koristi u svetu alternativa valuta, i želimo da inspirišemo programerima da izgrade uzbudljive rešenja oko njega."

Kompanija sprovodi takmičenje preko svog Bithackathon sajtu i podstiče programeri svih nacionalnosti da učestvuju: "Pošto naša konkurencija aplikacija radi na mreži, programeri iz celog sveta mogu da učestvuju i koristite naš API za novim, inovativnim rešenjima", rekao je Ehrsam.

Krajem prošle godine, Coinbase dobila $ 25m finansiranja rizičnog kapitala u krugu predvodio Andresen Horovic. Kompanija ima ambicije da postane Gmail za Bitcoin, i njegova razumljiv interfejs i SAD bankarski partnerstvo mu dati konkurentnu prednost u odnosu na druge novčanika.

Ehrsam kaže da Coinbase je posebno u potrazi za jedinstvenim argumentima. Kompanija je zainteresovana za "nešto što je iz kutije, i koristan i jednostavan za korišćenje, a polira detaljno. To je ono što tražimo," u skladu sa ko-osnivača.

Pobednici konkursa će morati da podnesu ", aplikaciju koja se ističe na sva tri kriterijuma: kreativnost, korisnost i izvršenje", rekao je Ehrsam. Dodao je on:

"Mi smo uzbuđeni zbog velikih programera širom sveta koji dolaze sa stvarima niko nikada mislili na ranije."

BitHack Konkurs je otvoren i da će zatvoriti sredinom marta. Ehrsam kaže da Coinbase je što ostavlja mogućnost da radi razvojne takmičenja na redovnoj osnovi:. "Za sada, ovo je jednokratna stvar Jedva čekamo da vidimo koliko interesovanje postoji za BitHack, a zatim ga uzima iz tamo ", rekao je Ehrsam.

Međutim, on je dodao da Coinbase mogao da radi budućih takmičenja fokusirane na specifične aspektima Coinbase API ako stvari idu dobro: "Definitivno bi moglo biti ako se radi dodatne BitHacks u budućnosti", rekao je on.

Međutim, kompanija želi da podstakne, a ne uguši inovacije - tako Ehrsam je svestan tih implikacija: "Mi ne želimo da se ograniči programerima previše", rekao je on.

Uvođenje na visokom nivou u Coinbase je missionis dostupan na veb stranici BitHack takmičenja. Tu je i vodič za dobijanje startedvith BitHack, zajedno sa prikazom pravilima takmičenja. Rok za prijave je 16. Mart.

CoinbaseHackathonFred Ehrsam

Slične vesti


Post Menjačnica

Bank of America osvaja patent za sistem kripto razmjene

Post Menjačnica

Coinbase i ARK invest Report Argues Bitcoin je nova vrsta klijenta imovine

Post Menjačnica

Offline Commerce App osvojio $ 10k na Bitcoin Miami Hackathon

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange pokreće u Remote Vestern Australia

Post Menjačnica

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Cavirtek će se zatvoriti usred sigurnosnih, bankarskih zabrinutosti

Post Menjačnica

BitGo pokreće Instant Bitcoin transakcioni alat

Post Menjačnica

CEO Criptsi Stole Millions From Ekchange, sudski prijemnik

Post Menjačnica

Bitcoin ID verifikacija racionalizovana pomoću Jumio-ovog BISON-a

Post Menjačnica

Početne ponude za žetone: gde se SEC može stajati

Post Menjačnica

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Post Menjačnica

Korisnik Coinbase-a traži od Federalnog suda da zaustavi IRS Bitcoin subpoenu