Coinbase će se suočiti sa suđenjima nad mogućom ulogom u razmeni kriptografskih razmjena | RS.democraziakmzero.org

Coinbase će se suočiti sa suđenjima nad mogućom ulogom u razmeni kriptografskih razmjena

Coinbase će se suočiti sa suđenjima nad mogućom ulogom u razmeni kriptografskih razmjena

Sve veći pravni spor između klijenata, a sada zabranjene criptocurrenci razmenu i samog posla je zamku jedan od najvećih i najbolje finansiranim industrije počeci.

Bivši korisnici razmene navodi u prigovoru u decembru da Criptsi i njen direktor, Pol Vernon oprana milione dolara-vrednosti svojih sredstava kroz Coinbaseover period od nekoliko godina kao deo ponude da pobegne sa svojim novcem.

Na srce argumenta je da Coinbase, kao uređena novca usluga poslovanja u više od 30 država, trebalo da zna da je oko $ 8.3m u fondove - koji je navodno Vernon tvrdili su izvedeni iz Criptsi je profita, kao i svojim aktivnostima - došla iz sporno izvora.

BackStori: Slučaj predstavlja poslednju obrt u dugotrajnom Criptsi sage.

Kada jedan od najobimniji centrala za alternativne digitalne valute, Criptsi propala krajem 2015. Godine, nakon meseci eskalacije problema usluga. Trading je konačno suspendedin početkom januara 2016. Godine, a samo nekoliko dana kasnije, razmena je odsutan zbog tvrdnji o insolventnosti i skrivenog krađe.

A klase tužba, podneta na Floridi, ubrzo zatim, uz kontrolu po službenoj dužnosti receivertaking imovine Criptsi je u proleće 2016. Godine, postavljanje fazu sporazuma o poravnanju između korisnika i Vernon bivša supruga, koji je takođe bio nazvan u originalu odelo.

Vernon koji nije odgovorila na sudu u odelu, ima deniedallegations da je ukrao milione dolara vrednim fundsfrom korisnika.

Sadašnji Saga: To je ta sredstva koja su u centru slučaju između korisnika klasa-akcije i Coinbase.

Coinbase, koji je odbio da komentariše tužbu kada za komentar, pokušao da pregovara spor putem arbitraže, pozivajući se na ugovore o Vernon potpisane kada je i Criptsi počeo razmenom sredstava putem Coinbase. Dalje, za pokretanje zatražio od suda da ostane slučaj u toku tog arbitraže, kao i spreči otkriće da se dogodi.

Ipak, u sudskom nalogu od 1. Juna, sudija Kenet Mara oboren Coinbase je predlog da natera arbitražu i da ostane otkriće, tvrdeći da su Criptsi korisnici nisu vezani sporazumima potpisanim od strane Vernon.

Advokat Dejvid Gold, jedan od advokata koji zastupaju korisnike, ponovio ove argumente u intervjuu za CoinDesk.

"Verujemo da Criptsi korisnici koji nije potpisao ugovor sa Coinbase imali su pravo na svoj dan na sudu i da se sudi porota svojih vršnjaka," rekao je on. "[Z] Treba li baš srećan sud se složio sa nama, i ovaj slučaj će da krene naprijed u javnom svetlu. "

On je rekao da Criptsi telo korisnika su čekali godinama za neku vrstu rezolucije, ističući kako je vrednost Bitcoin je naglo porasla u tom trenutku.

"Korisnici zastupamo od Criptsi, oni su ubijeni", rekao je Black.

Šta je sledeće: sudije Marra odluka praktično blokira svaki pokušaj da se reši slučaj van suda, stvarajući uslove za otkriće i za odelo da napreduje.

Širi klase akcija odelo - u kojima Cripsti korisnici su tražili za reciklažu fondovi izgubili tokom kolapsa Berze - takođe kreće napred.

Prema Silver, pravni tim iza klase akcije odelu se priprema za svoj prvi raspodelu sredstava, koje dobija iz naselja sa Vernon ek-supružnik - proces je rekao treba da se odvija u narednih nekoliko meseci. U međuvremenu, on je rekao, slučaj je podneta protiv Criptsi će nastaviti da prati Marra je odluku.

"Mi ćemo udario u zemlju radi", rekao je Black.

CoinbaseCriptsiClass tužba

Slične vesti


Post Menjačnica

LHV banka razgovara o partnerstvu za koinbase, bitkuin potencijal u Evropi

Post Menjačnica

Bitcoin ID verifikacija racionalizovana pomoću Jumio-ovog BISON-a

Post Menjačnica

Bitli Alternative Cred Nagrade Social Sharers Vith Bitcoin

Post Menjačnica

Kineski bitkoin ekosistem koji nije obeshrabrio zatvaranje faksa Ekchange

Post Menjačnica

Vestern Union otkriva integraciju Pilot Coinbase

Post Menjačnica

Bank of America osvaja patent za sistem kripto razmjene

Post Menjačnica

Da li bi ovo sveto bitkoin trojstvo oživelo obojene kovanice?

Post Menjačnica

Google: KriptoKit izdanje novčanika zbog malvera

Post Menjačnica

2018 do 2017: Upoređivanje Bitcoin-ovih najvećih rallija cena

Post Menjačnica

Bitfineks i Tether Break tišina, Idi na Media Blitz

Post Menjačnica

Coinbase kaplja Bitcoin obradu naknada za neprofitne organizacije

Post Menjačnica

Južnokorejska kazna Cripto razmene za neispravnosti u privatnosti