CEO ItBit: Bitcoin ne može zaobići finansijski sistem | RS.democraziakmzero.org

CEO ItBit: Bitcoin ne može zaobići finansijski sistem

CEO ItBit: Bitcoin ne može zaobići finansijski sistem

Takmičenje u SAD Bitcoin berzanskom tržištu nastavila da eskalira prošle nedelje u saopštenju njujorške itBit da će otvoriti do potrošača u svih 50 američkih država.

Odluka dolazi u trenutku u vreme kada se pojaviti mnogi američki učesnici razmena tržištu da se bore za poziciju uoči objavljivanja konačnog BitLicenseregulatori okviru ovog maja. Coinbase lansirao svoj proizvod razmene kupcima u 24 zemalja u januaru, dok je Vinklevos Kapital podržava Blizanci namerava za njegovo lansiranje da se podudara sa objavljivanjem BitLicense.

Bez obzira na broj učesnika se nadmeću za male, ali rastućeg tržišta, itBitCEO Čarls Cascarilla je uveren da je njegova razmena učinila dovoljno da odvoji svoj proizvod zahvaljujući svom statusu kao "jedini regulisanog subjekta u čitavom Bitcoin sveta".

Zajedno sa svojim najavu da pokrenuo $ 25 miliona kao deo svog serija A, itBit otkrio da je obezbedio bankarsku povelju iz Nev Iork State Department finansijskih usluga (NIDFS).

U novom intervjuu, Cascarilla naveo nemogućnost za drugim berzama u ponudi regulatornog uverenje da velikih institucionalnih investitora kao konkurentske prednosti koje bi postavilo svoju firmu osim, ​​onaj koji je teško borili, ali pobedio je u skladu sa pravilima.

Cascarilla rekao CoinDesk:

"Mainstream usvajanje se neće desiti ako zaobići finansijski sistem, ti ćeš morati da bude učesnik u njoj. To ne znači Bitcoin je ne narušavaju. To je u važnim i veoma vrednih načine, ali da prekid nikada neće biti u stanju da dostigne svoj puni potencijal osim ako si u stanju da interfejs sa sistemom. "

U tom svetlu, Cascarilla pokušao da itBit pozicionira kao korisnik strategije koja je postavljena na mestu pre 15 meseci, kada je kompanija odlučila da dobije poverenje povelju, atribut usklađenost je uramljena je potrebno za bilo koji od svojih konkurenata.

"Imati BitLicense neće dozvoliti da rade razmenu u državi Nev Iork," Cascarilla nastavio. "NIDFS, njegov pogled zakona je da treba da radi kao kvalifikovani staratelja i oni to bude jasno u svojim direktivama, A BitLicense ne bi kvalifikovanog staratelja."

Cascarilla dalje itBit pozicionirana kao platforma koja veruje ima zdravu strukturu da se takmiče na globalnom nivou, hvalisanje više od 40 zaposlenih i osoblje rade preko vremenskih zona u Singapuru i Njujorku.

Kokoške i jajeta

Generalno, Cascarilla uramljena itBit kao neposrednog rešenje za izazov Bitcoin je da privučete u ono što je u velikoj meri neregulisano tržište u SAD, ili bar jedan ispunjen sa značajnim složenosti.

Cascarilla priznao da postoje i drugi načini Bitcoin usluga može da postane uređena, ali je tvrdio da bez obzira koju opciju preduzeće odluči, krajnji rezultat će biti oko postizanja nešto što je teško - rađa na tržištu poverenje.

"Mislim da je došlo do nesporazuma onoga što reguliše način, i mislim da na kraju je mesto gde se guma kreće na put, jer finansijske institucije su spremne da trguju na vas i osećati prijatno sa vama i to je na kraju ono što je bitno", rekao je on.

Treba svako od sadašnjih konkurenata itBit je na berzi postići sličan cilj, Cascarilla, rekao je on i dalje unvorried o potencijalnom tržišne konkurencije, pozivajući se na činjenicu da je $ 5.5tn deviznih (FKS) transakcija završena dnevno.

"Ne mislim da Bitcoin je mala šansa skup", rekao je on.

Prenos novca

Ono što može da bude veoma jedinstveno o pristupu itBit je njegova odluka da ne pokušavaju propis prema zakonima prenosa novca, što je proces koji zahteva dobijanja dozvola na državnom-po-države osnovi.

"Možete dobiti novac koji prenosi ovlašćenja i da nam je to osećaj pogrešan način da se to uradi, jer mi nismo predajnik novca, mi smo razmene. Ne selimo sredstva na ime naših klijenata", rekao je Cascarilla. "Ako uplatite sredstva sa nama, možete samo povući sredstva za sebe, ne možete povući sredstva za bilo koga ili ja."

Cascarilla je rekao da itBit nameravaju da rade samo kao čuvar kupaca sredstava, držeći novčanik računi za korisnike, što propis po bankarskom zakonu skloniji i privlačno.

Ipak, on je uramljena poverenje kao neophodnu komponentu ove strategije, tvrdeći da se radi razmenu u Njujorku, Bitcoin bi kompanije moraju da obezbede poverenje. "BitLicense vam neće dobiti", rekao je on.

Prema Cascarilla, međutim, itBit će raditi drugačije nego banke u smislu da ne bi bili u stanju da daje kredite korisnicima.

"Mi smo samo agent, mi smo kustos i fiducija", nastavio je on. "Postoji niz razmene i razmene čišćenje organizacija koje su organizovane kao Nev Iork poverenja i posluju na globalnom nivou koristeći taj povelje."

Ekchange atributi

Iako Cascarilla uramljena propis kao veliki deo konkurentske prednosti itBit, on je predložio bilo je i drugih faktora koji bi omogućili kompanija primamljiva opcija za trgovce, uključujući i njene međunarodne likvidnosti.

Prvobitno pokrenut u Singapuru, itBit nastavlja da radi u Aziji, odlaze u Njujorku, pre svega kao sredstvo da se obezbedi svoju bankarsku povelju.

"U ovom trenutku naša SAD udeo na tržištu dolar je između 4% do 5%, ali to je likvidnost bazen koji nudi čvrsto bid / ask marži, kao čvrsto kao bilo kom tržištu, a naš red knjiga je jedna od najdubljih u Bitcoin svetu," rekao je Cascarilla.

Bivši Goldman Sachs i Bank of America analitičara nastavljen, raspravlja itBit je razmena finansijskih informacija (Fik) APIand veb API, koji on tvrdi dozvoliti da apelujem na sve finansijske i više tech-pamet igrača.

"To je sve tehnologija koja smo stvorili i procesi koji smo stavili na mesto koje su izbrusi tokom proteklih 16 meseci, tako da smo bili u poziciji da bude pouzdan da strane ljudi koji žele da trguju, " Objasnio je.

Cascarilla hvalio da itBit je u stanju da obima rukovanja koji je "reda veličine" izvan njenih sadašnjih nivoa trgovanja.

Kalifornija kontroverze

Iako itBit je uveren u prenošenju svoju sposobnost za rad u 50 američkih država, nije svaki regulator je dogovoreno sa svojom interpretacijom svog mandata da služe potrošače.

Kalifornija Odeljenje za poslovne nadzora, na primer, koji je još uvek raspravlja svoj režim licenciranja za Bitcoin preduzeća, je predložio da se istražuju itBit tvrdnje.

Ipak, Cascarilla tvrdi da itBit zaključak predstavlja mišljenje redovni branilaca, uključujući i bivšeg FDIC generalni savetnik Majkl Krimminger. Kao deo svog nedavnog objavljivanja finansiranja, itBit je najavio all-star cast za dopune svoje savetodavno uključujući bivše Savezne korporacija za osiguranje depozita (Fdic) predsedavajući Sheila Bair i bivši Nev Jersei senatora Bill Bradlei.

"Mislim da smo uvereni da kao Nev Iork linkove poverenja, ne radi za prenos novca, mi smo na odgovarajući način i može da radi u svih 50 američkih država", naveo je on.

Cascarilla dalje navodi da je dobijanje poverenje "nije nov način rada razmenu", uz napomenu kako InterContinental Ekchange (Ice), jedan od najvećih svetskih berzi, posluje ICE nam veruju Trust Compani Njujork prijemnik.

"Ovo nije nova interpretacija kako poverenje radi u deviznom svetu, to je krajnje vreme-počastvovan jedan i onaj koji se sada koriste", naglasio je on.

Ravno i uski

Iako je timining lansiranja mogao doći do konačnog BitLicense, Cascarilla predložio da itBit nije imao nameru da se suzi sa lansiranjem.

"To nije nešto što smo uradili, jer je trebalo da bude brži, ovo je verovatno sporiji put. Ovo je svakako više vremena put nego da se ide kroz novca za licenciranje transmiter ili procesa BitLicense", rekao je on. "Ali, nisam mislio itBit mogle da rade u SAD bez odlaska na ovaj način."

Ide napred, itBit će nastaviti da koristi svoje Singapore operacije da služi međunarodnim klijentima dok su američki kupci će proći kroz Nev Iork poverenja. Obe operacije će deliti likvidnost.

To, Cascarilla predložio, bio je dugoročni cilj da se pokrenu itBit prošle godine, koji je sada aktualizuje, ali da će ustupiti nijansiraniji dugoročne strategije.

On je zaključio:

"Mi svakako imamo i druge projekte koji su u našim znamenitosti u smislu kako želimo da proširimo razmenu tokom vremena i nastaviti da ponudi nove sveže proizvode za naše klijente koji im omogućavaju da komuniciraju u svetu Bitcoin i da to na neki način koja je bezbedna i zdrava. "

Slične vesti


Post Menjačnica

Misterija krize kriptografije raste kao nepoznat direktor izvještaja

Post Menjačnica

Bitstamp Audit dokazuje da je bio iza $ 147 miliona Misteri Bitcoin novčanika

Post Menjačnica

Coin.mk Ekecs je uhapšen zbog operativne ilegalne razmene bitkoina

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?

Post Menjačnica

Korisnik Coinbase-a traži od Federalnog suda da zaustavi IRS Bitcoin subpoenu

Post Menjačnica

BitShares Rebranding Signals Nova komunikaciona strategija

Post Menjačnica

Rizik ili Nagrada: Kako Cripto razmjenjuje novac u novoj valuti

Post Menjačnica

Bitli Alternative Cred Nagrade Social Sharers Vith Bitcoin

Post Menjačnica

Aegis Vallet donosi Bitcoin na Android Smartvatchove

Post Menjačnica

Implementacija nove boje oslobođena nakon napuštanja standardnog diska

Post Menjačnica

Misliš Big? Bankarski blokovi će unaprediti raditi bilo šta

Post Menjačnica

IRS traži odgodu saslušanja u sporu o podacima o kovanoj bazi