Top US koledži započinju ponudu bitkoin kurseva | RS.democraziakmzero.org

Top US koledži započinju ponudu bitkoin kurseva

Top US koledži započinju ponudu bitkoin kurseva

Dva top rangirani američki univerziteti, Univerzitet Nev Iork i Duke Universiti, nude kurseve na criptocurrencies za prvi put.

Profesor Džefri Miler naučila prvu klasu NIU novog Naravno, Zakon i Poslovanje Bitcoin i drugih Criptocurrencies, juče. 35 studenata je prisustvovao sednici - prvi u nizu od 14 - koji pokriva osnove novca.

Miler, član fakulteta u pravnom fakultetu NIU je, uči tok sa profesorom Davidom Iermack, koji je na Fakultetu poslovne škole univerziteta.

Iermack kaže da kurs ima za cilj da ispita uticaj criptocurrencies o osnovnim principima koji podupiru trenutne pojmove prava i finansija.

"Kurs nije toliko o nastave poznavanje Bitcoin, ali je pokazati kako su neki od problema vezanih za imovinu, finansije i ugovore će vrlo brzo promeniti u narednom veku. Tehnologija je primorava ljude da preispitaju dugo održati pretpostavke. "

Blockbuster klasa

Iermack i Miler su spojeni sa profesorom vojvoda Univerzitet finansija Campbell Harvei, koji je priprema kurs na criptocurrencies koji će biti ponuđeni studentima sledećeg proleća.

Harvi je kurs na Duke je pod nazivom Inovacije, prekida i Criptoventures i da će se fokusirati na potencijal preduzeća koja koriste blok lanac.

Kurs će biti ponuđen studentima na kompjuterskih nauka Fakultet Duke i njenih zakona i poslovnim školama. Harvi je uveren da će kurs biti pravi hit među učenicima.

Rekao je:

"Mislim da će biti hit. Problem će biti okreće ljude."

Za Iermack, predaje kurs o Bitcoin je odstupanje od karijere proveo proučavajući korporativnog upravljanja i izvršnih pitanja kompenzacije.

Prošle jeseni, on je dao improvizovani govor o Bitcoin na finansijski konferenciji u Portoriku, pošto "pocepali" svoju originalnu uvodno izlaganje kao Bitcoin pricesoared.

"Bilo je veoma dobro primljen. Telefoni zvonio nakon toga, a ja nisam baš bio u stanju da istražuje mnogo toga, jer," rekao je on.

Akademici treba da pojačaju

Čak i na NIU i Duke profesori gear sa novim digitalnim štednje klase, kažu da nisu dovoljno akademici trenutno angažovan u istraživanju criptocurrencies.

Iermack je rekao da dolazi sa rasporedom za njegovo naravno bio izazov, zbog malog broja objavljenih recenziranih članaka o Bitcoin.

Slično tome, Harvi je rekao da je potencijal bloka lanca je ugušena zbog nedostatka osnovnog razumevanje njenih potencijalnih svrhe, a da je do akademika u "Step Up" i predstavljaju informacije.

Dodao je on:

"Jasno je da [criptocurrencies se] neće nestati, a oni mogu pretvoriti se u nešto malo drugačije od onoga što vidimo danas."

Naime, nekoliko drugih univerziteta već nude stepeni kurseve i druge programe oko Bitcoin. Univerzitet u Nikoziji na Kipru nudi majstore u digitalnom valuti, dok u Velikoj Britaniji Univerziteta u Cumbriaoffers dva sertifikata na criptocurrencies.

EducationUniversiti

Slične vesti


Post Menjačnica

Sa Predlogom socijalizovanog gubitka, Bitfinek ulazi u nečiste vode

Post Menjačnica

BitKs ciljevi zemalja u razvoju sa globalnim planom proširenja

Post Menjačnica

Coinbase kaplja Bitcoin obradu naknada za neprofitne organizacije

Post Menjačnica

1-800-Flovers.com dodaje Bitcoin Paiments u Marketing Drive

Post Menjačnica

Coinbase pokreće Bitcoin Ekchange u Velikoj Britaniji

Post Menjačnica

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce

Post Menjačnica

Can Vearable Tech i Bitcoin Revamp Mobile Paiments?

Post Menjačnica

Mt. Gok može izgubiti samo 386 BTC zbog transpozijskog malleabilnosti

Post Menjačnica

Coinbase pokreće App Store u Push za integraciju programera

Post Menjačnica

Coinbase se brine protiv kriptsijskog tužbe u novoj podnošenju

Post Menjačnica

KnCMiner postaje najnovija Bitcoin kompanija za prikupljanje bitova

Post Menjačnica

Coinsetter nudi kapital u ponudi za privlačenje tržišta