Top 5 bitkoin Tveets za 27. maj do 2. juna | RS.democraziakmzero.org

Top 5 bitkoin Tveets za 27. maj do 2. juna

Top 5 bitkoin Tveets za 27. maj do 2. juna

To je bio događaj ispunjen nedelje u svetu Bitcoin, kao što ćete znati da ste pratili prave Tvitter naloge. Ako, međutim, nisu održali do brzine sa brzo vatre društvene mreže, mi smo sastavili pet najzanimljivije veze sa Tvitter oko sveta Bitcoin.

1. BORBI OT hvala zajednica za 726 Bitcoin donaciju

Hvala, Bitcoin zajednica, za donaciju u 726 BTC: eff.org/r.3bS8

- BORBI OT (@EFF) Maj 31, 2013

Kako prenosi CoinDesk, Electronic Frontier Foundation (EFF) je ukinula zabranu na primanja Bitcoin donacije. EFF je kratko prihvatio Bitcoin donacije u 2011. Godini, ali ubrzo prestala prihvata digitalnu valutu. U ovom trenutku, 3.505 novčića koji su dati EFF su prebačeni u Bitcoin slavina, neprofitna organizacija koja je dala daleko manju količinu bitcoins novim korisnicima da nauče o rukovanju valutu. Bitcoin Slavina je nedavno zatvoren, a EFF slučajno objavila da će ponovo početi donacije u vidu bitcoins.

Kao rezultat toga, Gevin Andresen (koji je vodio Bitcoin Slavina) vratili preostalih 765 Bitcoins na EFF, sa sledećom izjavom:

"Zadovoljan sam da vidim ove Bitcoins će se koristiti kao što su namenjeni. - kao donaciju za podršku rada Electronic Frontier fondacije Bitcoin Slavina je bio zadovoljan da primi sredstva, ali mi smo posebno drago da ih vidim kako se koristi kao oni su prvobitno planirano. "

2. Mapiranje Globalno Bitcoin Usvajanje

TGB je komad na mapiranje Bitcoin usvajanje pojavljuje u @ zerohedgebit.li / 18vitaR

- Genesis blok (@TheGenesisBlock) Maj 28, 2013

Geneza blok blog na Tvitteru link na svojoj analizi usvajanja globalnog Bitcoin. Istraživanje je obuhvatilo gledajući od sledećih faktora: global novčanik preuzimanja da pokažu interesovanje regiona, razmena količine u različitim valutama, gde je najviše rudarski urađeno, koji kompanije usvajaju Bitcoin i druge interakcije između Bitcoin i stvarnog sveta.

Analiza pokazuje da je, dok je SAD je vodeći korisnik Bitcoin u smislu preuzimanja klijenata i obima trgovanja, nordijske zemlje imaju najveći prodor Bitcoin upotrebe. Istraživanje takođe pokazuje da, iako Mt. Gok je najviše korišćena razmena veliki razlikom, drugim berzama, kao što su Btce i Bitstamp se brzo sustižu.

3. Bitcoin nije odgovor na spašavanje ekonomije od hiperinflacije

"Kako ti se sprečiti hiperinflaciju bez uništavanja privrede? Odgovor nije Bitcoin." od @ somebenmedium.com / urednici-uzima /.

- Srednji (@Medium) Maj 30, 2013

Novi komunalna blogovanje platforma pod nazivom "Srednji" domaćin akademski esej prošle nedelje na potencijalne zamke oslanjajući se na Bitcoin kao lek za hiperinflacije. Komad počinje prepričava listu bezbednosnih pitanja trpe Mt. Gok i ističući da je Bitcoin infrastruktura nedostaje likvidnost da se gradi napolje u zrelom valutu.

Esej se nastavlja gledajući deflacije prirode Bitcoin. Kao što znamo, Bitcoin je postavljeno ograničenje od 21 miliona kovanica, kao i kriptografske problemi koji su potrebni za izradu novog kovanog novca postaju sve teže. To znači da kao bitcoins povećanje vrednosti ćemo videti deflacija kao sve manja količina Bitcoin će biti ekvivalentna datom stvarnom svetu valute. Ako želite da pročitate kako je autor (@someben) objašnjava kako bi deflatorna efekat biti "katastrofalna" za sve nas, pratite ovaj link na originalni članak.

4. Australijski Vikiliks Parti sudovi Kontroverze oko Anoniman Bitcoin Donacije

Vikiliks stranka koketira sa Oz zakonom, uzimajući Bitcoin poklone? | Registracija theregister.co.uk/2013/05/27/bit.donate: vikileaksparti.org.au/forms/credit-c.#svpol

- Vikiliks (@vikileaks) Maj 27, 2013

Registar reportsthat se nada da Bitcoin može biti način da se australijski VikiLeaks stranku neka moć u budućim izborima mogla biti isprekidana stroga pravila o anonimnih donacija. Bitcoin je inherentno anonimno, i tako potencijalno krši obelodanjivanja propisima predviđeno od strane australijske vlade koja država:

". Dostaviti izbornoj komisiji povratak, u propisanom obrascu, kojim se ukupan iznos ili vrednost svih poklona, broj lica koja su poklone, kao i relevantne detalje o svakom poklon, primio od strane lica u periodu obelodanjivanja za izbor "(naglasak dodan)."

Ako želite da šanse za Bitcoin donaciju australijskom VikiLeaks partije, pratite ovaj link.

5. TechCrunch imena Coinbase kao i većina poverenja potrošača Bitcoin brend

Techcrunch: "@coinbaseis postaje najviše poverenja brend potrošača u #Bitcoin." techcrunch.com/2013/05/27/bit.

- Coinbase (@coinbase) Maj 28, 2013

Poslednji naših tveet dolazi od TechCrunch, što ukazuje da je jedna od mnogih prednosti Bitcoin je da postoji nula transakcija troškova. Međutim, njegovi nedostaci uključuju rizik od gubitka novčanik i nedostatak integracije sa trgovačkih alata.

CoinBaseis želi da reši taj problem tako što trgovačkih alata i digitalni novčanik oblaka čuva. Izgleda da su konačno preduzmu ti napori ozbiljno, jer je kompanija sa investitorima dobila $ 5 miliona, uključujući Fred Vilson, koji je uložen u Tvitter. Kliknite ovog dokumenta vatch TechCrunch intervju sa Coinbase je Brian Armstrong.

Slične vesti


Post Menjačnica

Italijanski zakon o prenosu novca ugrožava bizninske kompanije

Post Menjačnica

Kanadska banka pada razmenu BTC-a

Post Menjačnica

Kako da uštedite na Bitcoinovim porastima

Post Menjačnica

Propuštene Google e-poruke predlažu da razmatra integraciju Bitcoin-a

Post Menjačnica

Decentralizovano trgovanje sa etereumom se odvija uživo sa pokretanjem od 0k

Post Menjačnica

Koji problem Coinbase-a govori o Bitcoin biznisu

Post Menjačnica

Ekpresscoin pokreće da postane Coinbase za Unbanked

Post Menjačnica

Zašto vaš biznis ne prihvata Bitcoin?

Post Menjačnica

Hong Kong dobija prvu Offline bitcoin tržište

Post Menjačnica

BitShares Rebranding Signals Nova komunikaciona strategija

Post Menjačnica

Nasdak: Bitkoinska valuta i knjiga su dve inovacije

Post Menjačnica

Ek-CFTC komesar pridružio se kripto berzi kao savetnik