Tecnisa postaje najveći britanski trgovac u Latinskoj Americi | RS.democraziakmzero.org

Tecnisa postaje najveći britanski trgovac u Latinskoj Americi

Tecnisa postaje najveći britanski trgovac u Latinskoj Americi

Brazil-based za izgradnju industrijskih nekretnina Tecnisa je objavila da je sada prihvatanje Bitcoin, čineći kompaniju najveći Latinske Amerike criptocurrenci-prihvatanje trgovački godišnjim prihodom.

Ličnosti iz CoinDesk države Bitcoin K3 ukazuju da njegove cifre prihoda put Tecnisa među prvih 10 najvećih trgovaca Bitcoin-prihvatanje globalno. Javno trguje kompanija hvalio neto poslovni prihod od oko 1,8 milijardu USD realnih brojeva u 2013. Godini (oko $ 728m).

Osnovana 1977. Godine, Tecnisa već dugo na čelu integrisanja novih tehnologija u svojoj platformi, postaje jedan od prvih trgovaca u zemlji za prodaju nekretnina mreži u 2000. I preko Tvitter 2008. Tecnisa čak prodate stanove preko online virtuelni svet Drugi Lifein 2007.

U intervjuu, Tecnisa marketinga i medija menadžer Gustavo Reis, izrazio nadu da će njegova kompanija ohrabriti usvajanje širu Bitcoin na lokalnom tržištu i dalje pokušavaju da prevaziđu izazove.

Reis rekao CoinDesk:

"Verujemo da je: R $ oko 1,8 milijardu USD, otvorenog kapitala kompanija kao Tecnisa, će gurnuti usvajanje u svim stranama brojač:. Kupci će imati više mogućnosti da koriste i trgovci će imati više obim transakcija treba istražiti"

Naime, taj potez predstavlja partnerstvo između Tecnisa i Bitcoin procesora BitInvest lokalnog brazilskog, koja je pokrenula svoje usluge obrade trgovačkih ovog leta. Sa pokretu, Tecnisa pridružuje argentinski E-commerce kompanije Avalanchaand OmbuShopas poslednji dodati Bitcoin kao opcije plaćanja.

Sa sedištem u Sao Paolu, Tecnisa razvija stambenih i poslovnih objekata, rukovanje sve aspekte procesa od izgradnje do kraja isporuku kupcima.

Prihvatanjem novih tehnologija

Reis je takođe želi da primetiti kako upotreba novih tehnologija Tecnisa je pomogla da se istorijski proširi poslovanje. Danas, istakao je on, više od 40% ukupnog prihoda Tecnisa je završeno preko svog internet portala, ali to ne bi verovatno bilo moguće bez ranoj zagrljaju Interneta.

"U tom kontekstu, to je prirodno da se ažurira o novim tehnologijama, trendovima i oblicima za unapređivanje doživljaja korisnika", rekao je reis. "Bitcoin savršeno se uklapa u ovom scenariju, jer je nova, ona je brzo raste i [ima] potencijal da bude gamechanger u platnom sistemu."

Tecnisa, dodao je on, je nakon dešavanja u Bitcoin ekosistema od 2013. Godine, ali na kraju je napustio udoban sa uslugom koju pruža BitInvest.

"BitInvest je bio prvi igrač koji kombinuje ogromno znanje o lokalnom poslovanju sa konzistentan platformu", rekao je on.

Reis je na navode CEO Flavio Pripas 'utvrđenu istoriju kao preduzetnik, uz napomenu da je osnivač modne orijentisane social netvork Fashion.me.

Obećanje štednje i povratak

Kao sa internetom, reis veruje da je rano Bitcoin prihvatanje će postaviti Tecnisa kao lider u sledećem velikom tehnologiju koja bi mogla da transformiše trgovinu.

Ipak, on je priznao da je opcija može sada žaliti samo na rano prihvatili i tehnologije.

"Verujemo da će usvajanje biti niska i danas, ali to Bitcoin obećava pravi povratak", rekao je on. "Važno je da nam se prvi pokretač, stavljajući brend u skladu sa novim trendovima i imaju mogućnost da Bitcoin kupcima da pronađu svoje nove domove."

Za podsticanje novih korisnika na obe Bitcoin i platforme BitInvest je, Tecnisa nudi promociju koja će dati Bitcoin kupcima vrati 5% u odnosu na vrednost plaćaju u bitcoins za kupovinu.

BitInvest je veliki korak

Iako je potez je blagodet za Brazila lokalni ekosistem, takođe baca BitInvest kao lider rano na tržištu. BitInvest sada pruža Bitcoin razmena usluga i obradu trgovac u Brazilu, i nada se da će uskoro dodati funkciju doznaka.

Pripas je objasnio da BitInvest rešenje obezbeđuje lokalnu alternativu SAD-baziranih usluga za obradu trgovac. Kao BitPai, BitInvest omogućava lokalnim trgovci da ni pretvoriti bitcoins na brazilski real ili zadržati Bitcoin direktno, međutim, on je rekao BitInvest je lokalizovan svoje rešenje.

"Prednost šta mi radimo ovde je, kao što znamo lokalno tržište, mi pratimo lokalne zakone i pružamo našim klijentima veoma jak pravni okvir za podršku naše poslovanje", objasnio je Pripas.

Pripas naveo da BitInvest namerava da se više fokusiraju na business-to-business partnerstva kako raste svoje rešenje. Posebno, on je rekao da je u razgovoru sa lokalnim onlajn usluga za obradu plaćanja u nadi da će udara odnos sličan nedavnom sporazumu PaiPal sa BitPai, Coinbaseand GoCoinin Sjedinjenih Drzava.

"To bi nam mnogo veću distribuciju nego će trgovac po trgovac", dodao je on.

Izjave Reis i Pripas su izmenio zbog jasnoće.

Slične vesti


Post Menjačnica

Market Enabler? Razmene Pogledajte Blockchain kao Nev Revenue Plai

Post Menjačnica

SAFT je simptom regulatorne nesigurnosti

Post Menjačnica

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja

Post Menjačnica

Mobile Gamers sada može kupiti igre u igri sa BTC-om preko SuperRevardsa

Post Menjačnica

Bitcoin cena postavlja novi single Ekchange All-Time High

Post Menjačnica

5 stvari koje se tiču tih božićnih bitkoina

Post Menjačnica

Coinbase pokreće Bitcoin Ekchange u Velikoj Britaniji

Post Menjačnica

8,2 miliona dolara: Sudska odluka o poravnanju sudske odluke protiv CEO kompanije Criptsi

Post Menjačnica

Korisnici Coinbase-a traže od suda da zaustavi porez na IRS Bitcoin

Post Menjačnica

Bold Ali oprezan: Londonska berza blokovske radove je ponovljena istorija

Post Menjačnica

BitGo vredi 43 miliona dolara jer Cripto ide Corporate

Post Menjačnica

MEVU-ovi nosioci novčanog Bitcoin-a mogu da izvrše plaćanje pomoću gesta