TeraEkchange donosi Multisig Securiti za Bitcoin Derivatives Platform | RS.democraziakmzero.org

TeraEkchange donosi Multisig Securiti za Bitcoin Derivatives Platform

TeraEkchange donosi Multisig Securiti za Bitcoin Derivatives Platform

TeraEkchange je najavio novo partnerstvo sa Bitcoin sigurnost firmi BitGo, dogovora obje strane vide kao korak ka donosi tradicionalne trgovinske standarde za Bitcoin industriji.

Partnerstvo, kompanije rekao, će postaviti TeraEkchange kao jedini igrač u Bitcoin ekchange industrije da pruži klijentima mogućnost da collateralize Bitcoin derivata trgovina.

BitGo će obezbediti više potpisa usluge blok lanac za USD / BTC svap na platformi TeraEkchange, a zauzvrat, TeraEkchange će omogućiti svojim klijentima sa multi-potpisom escrov računa gde ni jedna strana nema vlast da sredstva bez drugog odobrenja.

TeraEkchange rekao je integracija sa BitGo daje alternativu starateljstvom modela treće strane koja prožima Bitcoin industriju. Korisnici će održavati račun BitGo Enterprise i uspostaviti multisigcustodial novčanike, dok je platforma BitGo će držati deponovane bitcoins kao kolateral za USD / BTC svap snimljene na blok lancu.

BitGo direktor Vil O'Brajen rekao CoinDesk da, iako zajedničko sa tradicionalnim finansijskog sveta, takvi starateljstvom modeli imaju tek treba da prožimaju deviznog sektora Bitcoin, govoreći:

"Ovaj model nije novo u finansijskom svetu, u svetu razmene, nije nov za rukovodioce u TeraEkchange. [.] To je novo za Bitcoin industriji i to je na kraju da nadoknadimo ono što je finansijski svet zna, što je odvajanje starateljstvom od deviznog poslovanja. "

Kristijan Martin izvršni direktor i suosnivač TeraEkchange, dodatno postavljeni su dogovor kao onaj koji će otvoriti nove prvih mjesta za Bitcoin industriji.

"Istorijski dolara, ili druge fiat valute, SAD državne obveznice i investicioni rejting dug je korišćen za collateralize trgovanja aktivnost", rekao je on. "Sada osim kbt budu uključene u tom meniju kolaterala - ovo je prvi put da je blok lanac služi kao kolateralna skladište za regulisane proizvod na uređenom razmeni."

Više izbora za učesnike na tržištu

Ova vest je najnoviji znak da TeraEkchange nastoji da proširi privlačnost svojih dolara / Bitcoin svap na više mainstream publici. Kompanija je postala prva reguliše US Bitcoin derivati trgovačke platforme u septembru, kada je dobila regulatornog approvalfrom robu Futures Trading komisija (član CFTC).

Martin rekao da je odnos sa BitGo je vođen željom kompanije da obezbedi svojim klijentima dodatnu sigurnost za svoje aktivnosti trgovanja.

"Ovo omogućava učesnici na tržištu obavljati znajući da da strane njihove trgovine na odgovarajući način margined na datum trgovanja onda tokom životnog ciklusa transakcije do dospeća i konačne novčanih tokova", rekao je Martin.

TeraEkchange veruje da njegova ciljna grupa za ponudu će proširiti izvan trgovaca, da Bitcoin preduzeća koja žele da bolje upravljaju svojim finansijama Bitcoin radi zaštite od nestabilnosti.

Gregori Sajmon, finansijski direktor i suosnivač Ribbit.me, navodi se u saopštenju:

"TeraEkchange tržište nam omogućava da se zaštiti naše Bitcoin promenljivost cena rizika, a BitGo je servis mi daje sigurnost da se bitcoins moje kompanije koji se nalaze na blok lancu sa najboljim sigurnosne tehnologije i standarde u industriji."

Nove mogućnosti za Bitcoin ekosistem

O'Brajen pokušao da smesti najavu kao onaj koji pruža dokaze o tome kako će povećan interes tradicionalne finansijske industrije oblikuje standarde za Bitcoin trgovine, i kako sama industrija uzima bezbednost ozbiljnije u svetlu Mt Gok.

Generalni direktor dalje predložio da njegova firma pobedila TeraEkchange je posao zbog svog statusa u ranoj tržišni igrač, što ukazuje da je njegova tehnologija, tim i finansiranje pod uslovom validaciju za svoje preduzeća ponude.

"To su veterani ljudi u sektoru finansijskih usluga i znaju ko da pokupi, pa smo pronalaženju više da naši klijenti dopre do nas putem preporuke iz naše postojeće baze klijenata, jer je to stvar: vi želite da izaberete platformu koja možete da savladaju na i da možete verovati provajderu ", rekao je on.

Međutim, on je bio milostiv kada priznaje potencijalne konkurente koji mogu biti žele da prošire multsig tehnologiju za nove vertikala, pozdravljajući novu konkurenciju iz Coinbase, koji je uveo svoje potrošače okrenuta Multisig Vault prošle nedelje.

On je zaključio: "Mislim da je multisig je apsolutno kritična standard koji svaki novčanik, svaki davalac usluga, svaka razmena treba da usvoji."

Dodatne izveštavanje doprinelo Nermin Hajdarbegović

BitGoTeraEkchangeMultisig

Slične vesti


Post Menjačnica

Akademici pozivaju na revidiranje Nev Iork-ovog BitLicense predloga

Post Menjačnica

Coinsetter nudi kapital u ponudi za privlačenje tržišta

Post Menjačnica

Safello najavio novu novčanicu za novinare iz društvenih medija

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange pokreće u Remote Vestern Australia

Post Menjačnica

BBVA: Želeli smo da bolje razumemo mogućnosti Bitcoin

Post Menjačnica

Kako Bitcoin kompanije drže vaše fondove bezbedne

Post Menjačnica

Bitcoin procesori: PaiPal integracija je bila mesec dana u stvaranju

Post Menjačnica

BitPai nudi besplatnu i neograničenu obradu plaćanja za trgovce

Post Menjačnica

IRS traži odgodu saslušanja u sporu o podacima o kovanoj bazi

Post Menjačnica

Uravnoteženo integrira Bitcoin plaćanja za 450+ Online tržišta

Post Menjačnica

Coinbase nudi $ 10k nagradu na takmičenju u Nev Hackathon

Post Menjačnica

StopCoin pretvara svoj račun za coinbase u trgovinu Bot