TeraEkchange dobija američku saglasnost za pokretanje prvog Bitcoin Derivative | RS.democraziakmzero.org

TeraEkchange dobija američku saglasnost za pokretanje prvog Bitcoin Derivative

TeraEkchange dobija američku saglasnost za pokretanje prvog Bitcoin Derivative

Prvi finansijski instrument vezan za Bitcoin je pokrenut nakon odobrenja od strane američke vlade.

TeraEkchange, objekat izvršenje razmena sa sedištem u samitu, Nju Džersi, je marketing je derivat Bitcoin velikim institucijama traže način da se smanji nestabilnost i rizik u vezi sa tradicionalnim vrstama Bitcoin izlaganja.

CoinDesk je razgovarao sa predsednikom i suosnivač Leonard Nuara, koji je rekao da je novi proizvod može da pomogne premosti jaz između postojećeg Bitcoin trgovanja ekosistema i širokom pejzaž investitora koji su istinski zainteresovana za digitalne valuti.

Nuara rekao CoinDesk:

"Ovo je veliki korak napred za širu Bitcoin zajednice gradnjom od prvog institucionalni mehanizam za hedžing u Bitcoin prostor na uređenom tržištu. Ovo je korak ka, potencijalno, smanjujući promenljivost i povećanje likvidnosti na tržištu, jer će ljudi imati više sigurnosti i stabilnosti u svojoj trgovini. "

TeraEkchange počeo da radi na proizvodu ranije ove godine, a tek dobila odobrenje od američke Commodities Futures Trading komisije (CFTC), vladine agencije koja reguliše fjučersa i opcija tržišta.

Ograničavajući izloženost tržišnim

Bitcoin razmena, kao i drugih finansijskih proizvoda ove vrste, omogućava strankama držeći instrument zaštite od oscilacija u vrednosti digitalnog valute.

Nema trenutnih bitcoins se tokom procesa. Umjesto toga, svopovi su izražene u američkim dolarima i stvarne transakcije između ugovornih koristi tu valutu kao dobro.

U svap daju ugovorne strane - u rasponu od velikih trgovaca na rudare - sposobnost da se izoluju od dugoročnih promena u ceni Bitcoin koji mogu narušiti njihovu sposobnost da deluju. Dalje, činjenica da je razmena je regulisano CFTC daje institucije regulisane striktnim pravilima u vezi koriscenja platforma mogućnost da dobije izloženost Bitcoin tržišta.

Drugi napori, kao što su planirane Bitcoin ETF created bi Cameron i Tiler Vinklevos trenutno razmatra Komisija za hartije od vrijednosti (SEC), još uvek u fazi mišljenje.

Svap vezana za dinamičke cene ticker

Da bi se odredio priceat koji su svopovi će trgovati, TeraEkchange je razvio indeks koji se oslanja informacije od niza velikih berzi širom sveta.

Nuara je objasnio da, kako bi se sistem rada, kompanija treba da obezbedi u realnom vremenu podatke koji su bili u skladu sa standardima stavili u mestu pomoću regulatora SAD. To je značilo izgradnju indikatore cena koji će zadovoljiti odobrenje CFTC.

On je rekao CoinDesk:

"Ono što smo morali da gradimo, a zatim dokazati kroz dokumentaciju da smo dostavili u CFTC, bio je to naš indeks je bio dovoljno robustan i dovoljno raznovrsni i sposobni da deluju za filtriranje anomalija beahvior dovoljno, da je indeks nije podložna manipulaciji, ili tržište. "

TeraEkchange je izgradio razmenu informacija odnose sa velikim obimom Bitcoin berzama u svetu, od kojih je svaki će obezbediti podatke u realnom vremenu za indeks cena kompanije.

Regulator odgovor pozitivan

Tokom razgovora, Nuara prokomentarisao da je percepcija regulatora SAD kao grupa koja gaji želju da ugrozi Bitcoin je pogrešno.

Umesto toga, on je rekao agencije kao što je CFTC imaju iskrenu želju da bi bili sigurni da se ovi propisi u pravu:

"[CFTC] su samo izuzetno oprezni u pogledu onoga što rade, pa žele biti sigurni da uradim kako treba. Oni su bili otvoreni za regulisanje [the Bitcoin svopovi], pod uslovom da su ispunjeni svi uslovi."

Razvoj derivata Bitcoin gura šire tržište u nepoznatim vodama, otvarajući vrata za kretanje učešće od institucija koje, u mnogim slučajevima, su zabranjeni sopstvenim pravilima da ulažu u digitalnom valuti.

CFTCTeraEkchange

Slične vesti


Post Menjačnica

United Vai postaje najveća neprofitna organizacija koja prihvata Bitcoin

Post Menjačnica

Tržišta Nedeljno: cena skuplja $ 50 za četiri dana trgovanja

Post Menjačnica

Švedska testira Smartchain Smart Contracts za zemljišni registar

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?

Post Menjačnica

Sandman Hotel Group sada prihvata Bitcoin rezervacije

Post Menjačnica

Hong Kong dobija prvu Offline bitcoin tržište

Post Menjačnica

Market Enabler? Razmene Pogledajte Blockchain kao Nev Revenue Plai

Post Menjačnica

LHV banka razgovara o partnerstvu za koinbase, bitkuin potencijal u Evropi

Post Menjačnica

Think Tank napadi IRS subpoena u poreznom sporu za kovanicu

Post Menjačnica

Bitfineks u Hackeru: Možemo li dobiti našu Bitcoin Back?

Post Menjačnica

Alat za otvoreni izvor identificira slabe potpise novčanica za Bitcoin

Post Menjačnica

Coinffeine demonstrira distribuiranu P2P Bitcoin Ekchange platformu