Tapeke treba da bude kontrolna tabla za sve vaše bitkoinske transakcije | RS.democraziakmzero.org

Tapeke treba da bude kontrolna tabla za sve vaše bitkoinske transakcije

Tapeke treba da bude kontrolna tabla za sve vaše bitkoinske transakcije

Imate problema da drži evidenciju o svojim Bitcoin transakcija? Nova usluga pod nazivom Tapeke ima za cilj da vam pomogne da im organizovani, u svim svojim novčanicima i deviznih računa.

Tapekevas zamišljena Nicolo Maria Lazzarin, jedan od prvobitnih programera korisnički interfejs za Hive novčaniku. Kao Mint.com za criptocurrenci korisnike, omogućava korisnicima da prate Bitcoin transakcija na različite načine - praćenje više novčanike u jednom interfejsu i omogućavajući im da odredi metapodatke u svoje Bitcoin adrese i transakcija.

Korisnici mogu označiti transakcije sa kategorije oznakama koje su definišu, na primer, i onda mogu grafikon ove kategorije, tako da možete da vidite koliko ste proveli na određenom području tokom određenog vremenskog perioda. Takođe možete vezati kontakte na određene Bitcoin adrese, tako da možete da vidite koliko ste poslali tokom vremena sa Bobom, na primer.

Igranje sa mejnstrim bazu korisnika

Vil Pangman, organizator Bitcoin zajednice i kompanija portparol, izjavio je da će usluge kao što su Tapeke apeluju na širem Bitcoin korisničke baze.

". Korisnik baza definitivno postoji Ljudi koriste samo Bitcoin manje nego što žele da zato alati nisu tu za mase", rekao je on, dodajući:

"Stvari poput osnovnih pogodnosti finansijskog upravljanja za osobu sa Bitcoin sigurno nije uopšte postoje pre godinu dana, au poslednje vreme postaju malo bolje, ali i dalje ima dug put."

Tapeke nije novčanik, ali se nada da će upotpuniti novčanike obezbeđujući tablu za finansijske informacije. Jedna od oblasti u kojoj Pangman misli da bi mogao biti od pomoći u praćenju Bitcoin vlasništva za poreske svrhe, na primer.

Više jurisdikcija, uključujući SAD, odlučili su da nametnu poreza na kapitalnu dobit na bilo koju vrednost obračunate na bitcoins između kupovini i prodaji. To je velika administriranje za prosečnog korisnika. Alat ovako bi obezbedio način praćenja tih promena u vrednosti, a to je poslovna prilika koje su drugi već identifikovani.

Third-parti integracija

Da bi se to efikasno uradi, međutim, servis će morati da se integrišu sa mnogim drugim uslugama.

Programeri Mint.com je uložila značajne napore da sud finansijske institucije za online hrane podataka. Tapeke će morati da interfejs sa nekoliko zainteresovanih strana, uključujući i Bitcoin razmena i novčanike. To je još uvek rad u toku, Pangman priznao.

"U budućnosti ćemo imati integraciju sa HD novčanike i usluga van lanca, kao što su Circle, Coinbase, i deviznih računa", rekao je on. "Mi se ograničava da stvore pojava. To bi mogao da bude platforma u kojoj bi bilo koja usluga biti priveden i upravlja ili analizirani od strane korisnika sa sigurnošću da imaju sigurnu sredinu."

Čak i košnica Novčanik, od kojih je osnivač naveden kao savetnik kompanije, nije preduzeo nikakvu integraciju nezavisnih sa servisom. To je iznenađujuće, jer košnica je hijerarhijski deterministički novčanik, što je kategorija proizvoda koji Pangman priznaje da Tapeke još nije shvatio integracije za.

Tapeke jasno mora na neki način da ode pre nego što se postiže sveprisutni integraciju koja Pangman se nadao, ali on tvrdi da je povoju služba je već postaje mnogo interesa.

"Mi imamo razgovore sa kompanijama u Bitcoin prostora za integrisanje sa nama", rekao je on, dodajući da je krajnji cilj je da pruži ljudima jedinstvenu tačku pristupa za višestruke usluge, tako da ne moram da sredim više prijave za drugačiji criptocurrenci mesta.

Ekpansion planovi

Sigurnost je velika zabrinutost za razvojnog tima, rekao je Pangman. Sajt dolazi sa tri nivoa bezbednosti (osnovne, srednje i napredni), sa gornjom dva šifrovanje podataka korisnika.

Korisnik podaci ne uključuju privatne ključeve, međutim, pošto usluga ne koristi onih - čuvanje samo javne ključeve kako bi gledali adrese, ne vrše transakcije. Šifrovani podaci u pitanju je meta podataka, kao što su kategorije i kontaktima.

To je sve deo većeg plana za bootstrapped firma, koja je formirana pre 12 meseci. Na duži rok, želi da ide dalje od razmene i novčanik integracije sa API za aplikacije treće strane da se integrišu sa. Ideja je da se stvori prodavnicu aplikacija sa dodataka koji će poboljšati uslugu, koristeći događaje u Tapeke za uključenje vanjskih aktivnosti.

"Ako sam izgraditi kroz Tapeke račun sa nekom integracijom aplikacija, mogu postaviti neke preferencije tako da određene aktivnosti i vrše se ov neke stvari koje želim", rekao je Pangman.

Objasnio je:

"Tako sam mogao da podesim Tapeke nalog da me zna da li je slajd 5% u cenu Bitcoin jer želim da se zaštiti, a onda bih mogao da koristim ovu ili onu uslugu."

Sistem će takođe biti u mogućnosti da predloži određene usluge korisnicima na osnovu takvih događaja, na isti način da Mint.com mogu, a to je gde je profit model dolazi u, rekao je Pangman.

U budućnosti, kompanija se nada da će još više proširiti uslugu, koja pokriva altcoins, a možda čak i venturing u aplikacijama sa prilagođenim tokena, ukoliko dođe do potražnja.

"Mi nismo sami sebe ograničavaju na criptocurrencies To bi mogao da bude servis gde bi svaka platforma se povukao u i upravlja ili analizirani od strane korisnika sa sigurnošću da će oni obezbedili ovu sredinu.", Rekao je on.

Prva stvar prvo, mada - Tapeke mora da se neka sredstva za početak izgradnje ovih dopune usluga, što je samo otišao u beta 1. Januara. Zatim će biti u stanju da stavi veću težinu iza desktop aplikacija, koja Pangman rekao je već u toku.

Tapeke

Slične vesti


Post Menjačnica

BitKs širi uslugu kupovanja Bitcoin u Indoneziju

Post Menjačnica

ATM Maker Diamond Circle za pokretanje Bitcoin debitne kartice

Post Menjačnica

Bitfineks Heist prstima alarm centralizacije bitkeina

Post Menjačnica

Prekoračiti uvođenje Boncoin Bonus Sheme za osoblje

Post Menjačnica

Bitstamp tvrdi da je izgubljen 5 miliona dolara u vrućim novčanikima

Post Menjačnica

Altucher-Backed Cripto Ekchange podiže $ 10 miliona

Post Menjačnica

Roger Ver na prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Blockchain.info

Post Menjačnica

ChangeTip pokreće decentralizovan novčanik u ponudi za nove korisnike Bitcoina

Post Menjačnica

Izveštaj: Provajderi novčanica Bitcoin koji ne daju privatnost prioritet

Post Menjačnica

Kako dokazati da razmene stvarno imaju vaš novac

Post Menjačnica

Trgovci podižu zabrinutost kao najveće depozite razmene bitkoina

Post Menjačnica

Coinbase osigurana od krađe ili gubitka bitkoina