Stripe Updates Bitcoin Saveti za plaćanja, će se odigrati u januaru | RS.democraziakmzero.org

Stripe Updates Bitcoin Saveti za plaćanja, će se odigrati u januaru

Stripe Updates Bitcoin Saveti za plaćanja, će se odigrati u januaru

Online plaćanje provajder rešenja traka je ažurirao svoju savete o postavljanju svoje usluge da prihvati Bitcoin, rekavši da je funkcija postavljena da izađe iz beta u januaru 2015. Uz naknadu od 0,5% po transakciji.

San Francisko zasnovan traka, koja omogućava preduzećima da lako prihvatiti plaćanje kreditnim karticama putem veb ili mobilne uređaje, lansirao beta testof Bitcoin podršku u martu 2014. Godine.

Traka poštom korisnicima koji su izrazili interesovanje za svoje Bitcoin usluga na 23. Decembra, a je na svom saveta pagethat prihvatanje Bitcoin treba da bude brz i jednostavan proces za neko trenutno koristi svoje API.

Programeri mogu da omoguće Bitcoin u oba 'livemode "(sa stvarnim Bitcoin i adresa) ili" testmode ", sa traka slanjem tri lažne bitcoins na test računa nakon što je uspostavljen.

Sve API krajnje tačke, Dashboard strane, i izveštavanje datoteke podržavaju obe vrste plaćanja, navodi se. Sve programeri treba da uradite da predstavi opcije plaćanja Bitcoin kupcima je omogućilo da sa nekoliko linija koda u bilo Stripe.js ili Checkout.

Interfejs potrošača okrenuta izgleda prilično slična drugim mehanizmima plaćanja Bitcoin mreži:

Kao i druge slične usluge, klijenti će plaćati u Bitcoin ali trgovac će dobiti dolara, kao zaštite od pricevolatiliti.

Takse su odrekao tokom faze beta, a traka će početi punjenje 0,5% na naknadu za plaćanje kad je servis u potpunosti živi.

Nova konkurencija u isplatama Bitcoin

Kada se beta, traka može da postane veliki igrač u Bitcoin obradu plaćanja prostora. Konkurent Brejntri, PaiPal podružnica, pokrenula sopstvenu provajder Bitcoin usluge u partnerstvu sa Coinbase u septembru.

Traka nije saopštila da li je formirala partnerstvo sa svim postojećim Bitcoin procesora plaćanja ili zamenu da pruži uslugu. Ova linija od Stripe je korisnik uslovi stranici (računa potrebno da vidite) za Bitcoin, međutim, otkriva da će se koristiti Coinbase:

"Bitcoin API će vam omogućiti da pretvoriti Bitcoin plaćanje u određenom fiat valute preko Coinbase i da se sredstva prenose na vaš bankovni račun. Bitcoin API je tehnologija sloj koji povezuje da Bitcoin ekchange i finansijske usluge dane od Coinbase, Inc. "

Bitcoin-prijateljski

Kompanija je već dugo poznat kao Bitcoin-prijateljski kompanije i navodno nastoji da obezbedi što veći broj opcija plaćanja korisnicima.

Od beta usluga lansiranja, tehnički direktor Greg Brokman je progovorila potentiala broj publiclion Bitcoin je puta, rekavši da bi mogao "razmrsimo postojećeg finansijskog sistema u slojevima vode nezavisne kompanije", i da to može da bude prvi pravi globalne mreže.

Dok se može naći bolji slučajevi korišćenja, Brokman napisao, Bitcoin je imao više potencijala na tržištima sa nestabilnim fiat valutama poput Argentine nego što bi to ima u SAD. Ključ za uvođenje novih korisnika u digitalnom valutu leži na specijalističkim "gatevai" kompanija da bi transakcija lakše.

CoinDesk je doprla do Stripe za više detalja o partnerstvu i korisničke baze.

Slične vesti


Post Menjačnica

Kraken vraća na tržište USD, lansira GBP trgovinu

Post Menjačnica

SpectroCoin pokreće uslugu Bitcoin-to-Cash u 25 zemalja

Post Menjačnica

Coincheck potvrđuje gubitak Cripto Hack-a veće od Mt Gok-a

Post Menjačnica

Offline Commerce App osvojio $ 10k na Bitcoin Miami Hackathon

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange MonetaGo pokreće u 40 zemalja

Post Menjačnica

Integracija Gifta Omogućava korisnicima iOS-a da kupe poklon kartice iz Pheeva Bitcoin novčanika

Post Menjačnica

Broadridge gradi globalni blockchain za glasanje u Stockholder-u

Post Menjačnica

Procena kineske realne količine trgovanja bitkoma

Post Menjačnica

Emitovani BTC-e izrađuje trostepeni proces za razmenu bitkoinskih razmjena

Post Menjačnica

SnapCard omogućava korisnicima Bitcoina da preskače trgovce

Post Menjačnica

14.000 kupaca kovanog novca moglo bi uticati na IRS poreske pozive

Post Menjačnica

BitPai sada ima preko 10.000 trgovaca u svojoj mreži plaćanja