StopCoin pretvara svoj račun za coinbase u trgovinu Bot | RS.democraziakmzero.org

StopCoin pretvara svoj račun za coinbase u trgovinu Bot

StopCoin pretvara svoj račun za coinbase u trgovinu Bot

Nova usluga pod nazivom StopCoin pokrenuta ove nedelje - online produžetak Coinbase platformu koja daje nosilaca Vallet user-friendli način za trgovinu Bitcoin.

Kada se ulogujete preko Coinbase, StopCoinallovs korisnicima da lako stvoriti naloga kupovine i prodaje na osnovu zadatog Bitcoin ceni, bez potrebe da razume tehničke uslove trgovanja chartsand.

Eliminišući potrebu za korisnike da plasiraju sredstva u posebnom razmeni i prati se cene, servis prati aktivnost Bitcoin cene i automatski izvršava naloge korisnika.

StopCoin je tvorac Zak Šapiro rekao CoinDesk je odlučio da izgradi svoj proizvod izvan Coinbase jer je vodeći novčanik u prostoru - "dobro osmišljen, dobro izgrađen, verovati".

Rekao je:

"Moj najveći nedostatak sa Coinbase je da nemam nikakvu granularnost kontrolu nad svojim bitcoins. Ja se bojim da jedan od ovih dana cena će da poludi. Voleo bih da zaštiti svoju investiciju. [.] I Don 'znam šta će se desiti sutra, ali bih volela da mogu da spavam lako. "

Od pokretanja servisa, Šapiro namerava da ciljaju sve veći broj ljudi zainteresovanih za Bitcoin i žele da se više angažuje - korisnici koji otvaraju do Coinbase novčanike, ali čiji sredstva samo sedeti skrštenih ruku. To je u suprotnosti sa više iskusni trgovci ko je najveći deo svog Bitcoin, kupovine i prodaje čine kao cena kreće.

Trgovanje za početnike

StopCoin efektivno daje manje iskusnim korisnicima priliku da se granične naređenja.

Da biste to uradili, korisnik pokazuje da li je on ili ona kupuje ili prodaje, koliko da kupi ili proda, a na kojoj cena Bitcoin mora posegnuti za platformu za izvršenje naloga.

The dashboard prikazuje sve u toku i zatvorene naloge, a iste informacije se takođe poslat na korisnika svakog petka - u slučaju onih sa više tekućih transakcija su u dodiru sa svojim transakcijama. StopCoin uzima proviziju 1% na sve transakcije do maksimalnih $ 10.

Šapiro je rekao:

"Moj cilj je da budemo veoma transparentan sa klijentima i pomoći im da zaista imaju finansijsku sigurnost i preuzmu kontrolu nad šta imaju u Coinbase."

StopCoin je prvi takav servis koji se gradi na vrhu Coinbase. Šapiro je rekao da su neki razmene, kao Bitstamp, nude sličnu funkcionalnost, ali su sličniji dan-platformama trgovanja od potrošača Bitcoin novčanika.

Kontrola potrošača

Šapiro smatra da umesto Bitcoin nosioci moraju da bespomoćno gledaju vrednost svojih sredstava dramatično Uspon i pad zbog složenih faktora koji utiču na tržište, oni bi trebalo da budu u stanju da zaštiti tu investiciju sa cenom podu.

Šapiro je rekao da je koncept StopCoin rođena iz svog ličnog iskustva prvo se uključe u Bitcoin - koji mnogi drugi u zajednici su takođe morali da prolaze kroz.

U to vreme, cena je divlje svinging na stalnoj osnovi, s obzirom na niz dramatičnih događaja donose mainstream naslove širom sveta, uključujući i smrti oba Silk Roadand Mt Gok. StopCoin je njegov rešenje.

Ovo je treća verzija StopCoin od njegovog beta verzije. Usluga nije povezan sa Coinbase i Šapiro je Bootstrapping samog projekta.

On je prethodno radio u Pathand TaskRabbitand pokrenula noćni život isporuka kompanija koja se zove Luna.

PricesCoinbaseStopCoin

Slične vesti


Post Menjačnica

Mobile Gamers sada može kupiti igre u igri sa BTC-om preko SuperRevardsa

Post Menjačnica

Zašto bi predloženi EBA postavili apsurdni prethodnik za Bitcoin startupe

Post Menjačnica

Coinbase pokreće strane za plaćanje kako bi napravio bitkoin složljiviji

Post Menjačnica

Kraken vraća na tržište USD, lansira GBP trgovinu

Post Menjačnica

Nova berza štiti korisničke fondove sa odvojenim bankarskim računima

Post Menjačnica

AlphaPoint podiže 1,35 miliona dolara za izgradnju Intel-a za Bitcoin

Post Menjačnica

PaiPal trenutak: kada je bitkoin obračunao glavne tokove

Post Menjačnica

Market Enabler? Razmene Pogledajte Blockchain kao Nev Revenue Plai

Post Menjačnica

Bank of America osvaja patent za sistem kripto razmjene

Post Menjačnica

Bankomat od 150 funti, prednosti rizične future i Bitcoinov zajednički dodir

Post Menjačnica

Rizik ili Nagrada: Kako Cripto razmjenjuje novac u novoj valuti

Post Menjačnica

Greenpeace SAD potpisuje donacije za Bitcoin