SpectroCoin pokreće uslugu Bitcoin-to-Cash u 25 zemalja | RS.democraziakmzero.org

SpectroCoin pokreće uslugu Bitcoin-to-Cash u 25 zemalja

SpectroCoin pokreće uslugu Bitcoin-to-Cash u 25 zemalja

SpectroCoin sada omogućava svojim korisnicima da pretvoriti Bitcoin u gotovom novcu u 25 zemalja širom Evrope i Centralne Azije.

U saopštenju je najnoviji iz Velike Britanije i Litvanija sa sedištem provajdera Bitcoin usluga, koja je dodala trgovac processingto postojećim brokerskih i novčanik ponuda u avgustu.

Obraćajući se CoinDesk, SpectroCoin direktor se Vitautas Karalevičius odnosu najnoviju uslugu svoje kompanije u tradicionalnim doznaka ponudama, ističući da njegova kompanija namerava da se protežu usluga za underbanked u svom regionu jezgro fokus.

Se Mantas Mockevičius, oficir glavni usklađenosti poslovanja kompanije, objasnio je da SpectroCoin oseća njegova najnovija ponuda rešava odmah potrebe tržišta u mnogim ciljnim područjima kompanije.

Mockevičius said:

"U nekim zemljama, oni ne mnogo potreban, ali u Rusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Belorusije, Jermenije i puno, puno zemalja, to je veoma koristan servis, jer ima mnogo unbanked ljudi tamo, i bankarstvo infrastruktura nije tako razvijena kao, recimo, u Evropi. Dakle, jedna osoba može dobiti sredstva veoma lako. On je zapravo mogu koristiti Bitcoin kao doznake. "

Pored tih zemalja, Bitcoin-to-podizanje gotovine su sada dostupni u zemljama kao što su Bugarska, Grčka, Mađarska, Poljska, Portugal i Španiju, uz Švajcarska, Turska i Ukrajina.

SpectroCoin naplaćuje ravan 4,5% provizije za Bitcoin-do-gotovine konverzije, sa minimalnom iznosu od € 3.7 (oko 0.0123 BTC-).

Opcije Podizanje gotovine

Mockevičius predložio da, iako SpectroCoin je Bitcoin-to-podizanje gotovine nisu jeftine u odnosu na Bitcoin transakcija, oni će verovatno naći publiku sa potrošačima u delovima sveta gde se kreće novac i dalje košta premiju.

"Kao korisnik, ja se bitcoins od lica u inostranstvu. Ja ga pretvoriti u gotovinu i naredi povlačenje u mojoj zemlji. Mislim da je veoma koristan servis za ljude bez bankovne račune", rekao je on.

Mockevičius ilustrovao kako korisnici mogu pretvoriti svoje bitcoins u evre na SpectroCoin, pre ulaska količinu fiat valute žele da se povuku, kao i svoje mesto boravka.

SpectroCoin, zauzvrat, prikazuje krajnji ukupno korisnik će dobiti, minus naknadu.

Korisnik tada može da povuče novac na jednom od partnerskih banaka kompanije, finansijske institucije ili poštama. U nekim tržištima, kompanija ima direktne ugovore sa svojim partnerima, dok je kod drugih koristi treće strane, objasnio je Mockevičius.

On je ocenio da je potrebno korisnicima do pet dana da prima sredstva, kao partnera firme moraju da postavite papir listić na korisnika, koji se mora uzeti u ustanovu za razmenu za gotovinu.

Naglasak na brzinu

Mockevičius takođe nastojao da naglasim da dok je njegova služba Bitcoin-u-gotovine može biti spora, njegove glavne Bitcoin novčanik i brokerske usluge i dalje stavljaju naglasak na brzu isporuku.

"Mi smo malo skuplji od drugih usluga koje rade preko banke žicu, ali mi smo mnogo brži", objasnio je Mockevičius. "Dakle, ako korisnik je potreban bitcoins istog dana, možemo vrlo lako da pruži tu uslugu. Ovo je naš ciljno tržište, klijentima kojima je potrebna brzina. Prodaja Bitcoin i povlače u gotovini potrebno vreme, tako da je malo drugačiji model."

Ipak, dodao je on, SpectroCoin se radi na poboljšanju svih njenih usluga kao konkurenciju na evropskom tržištu je zagrejala nakon ulazak američkih Bitcoin teškaša BitPai i Coinbase.

SpectroCoin je takođe suočen kritike od nekih učesnika na tržištu za navodno antikonkurentskim strategije tržišta i bezbednosnim pitanjima. Međutim, saopštila je kompanija CoinDesk da li takve tvrdnje su "komentari bez ikakvih dokaza".

Slične vesti


Post Menjačnica

OKCoin Supervallet izrađuje novi plan za Bitcoin industriju

Post Menjačnica

Coinbase pokreće alat za brtvljenje sa jednim klikom

Post Menjačnica

Offline Commerce App osvojio $ 10k na Bitcoin Miami Hackathon

Post Menjačnica

LHV banka razgovara o partnerstvu za koinbase, bitkuin potencijal u Evropi

Post Menjačnica

Ekancin Bitcoin Fond izveštava o ITD performansu od 4.847%

Post Menjačnica

Bitcoin Volume je na putu ka novim ne-naknadama

Post Menjačnica

Kineski regulatori očekuju da izdaju pravila za razmenu bitkoina u ovom mesecu

Post Menjačnica

Ek-CFTC komesar pridružio se kripto berzi kao savetnik

Post Menjačnica

Coinbase će se suočiti sa suđenjima nad mogućom ulogom u razmeni kriptografskih razmjena

Post Menjačnica

BitGo koristi Service Civic ID za Digital Gold Trial

Post Menjačnica

Coinbase proširuje usluge Bitcoin u Kanadu

Post Menjačnica

Coinbase: Najduži lanac koji će verovatno odlučiti za etereum