SnapCard omogućava korisnicima Bitcoina da preskače trgovce | RS.democraziakmzero.org

SnapCard omogućava korisnicima Bitcoina da preskače trgovce

SnapCard omogućava korisnicima Bitcoina da preskače trgovce

U prodaji pokretanje snapCard želi da bude lakši za korišćenje bitcoins mreži preskakanjem sasvim integracije trgovac.

SnapCard korisnici mogu da kupe stvari iz velikih trgovaca, čak i ako je njihov e-trgovina platforma ne prihvata Bitcoin. Korisnici takođe mogu da izbegnu prijavom na sajtu maloprodajnih objekata, tako. Majkl Dunvorth, snapCard suosnivač, rekao je:

"Želimo da se proces kupovine lako i brzo za Bitcoin korisnicima moguće."

SnapCardoffers a bookmarklet koji korisnici mogu da kliknu na kada posetite stranicu nekog proizvoda. Obeleživača automatski zgrabi informacije od proizvoda (kao što su cene i količine) da stvori stavku u kupovinu snapCard je.

Nakon toga, korisnici mogu prijaviti na snapCard i proveriti njihovu korzina automatski koriste svoj povezan Coinbase novčanik. Korisnici takođe mogu da izaberu da dobije fakturu od snapCard, koja će im omogućiti da plate sa novčanikom po sopstvenom izboru ili fiat štednje povezan debitne ili kreditne kartice. SnapCard deluje kao neka vrsta procesora plaćanja, zaduženjem iznos transakcije od korisnika i čineći kupovinu sa trgovcem.

Prema Dunvorth, servis kompanije trenutno radi na meti, Best Bui, Novi jaje, Amazon i Valmart. Nakon pokretanja zatvorena beta 8. Novembra, snapCard je sada dostupna javnosti.

Servis ima oko 1.000 korisnika i završio transakcije u vrednosti od više od $ 10,000. On je rekao da izbor robe dostupan u rasponu od MacBook do govedina, uglavnom sa sajtova kao što su eBai i Amazon. Povremeno, on je primetio neke posebno neobične kupovine. On je prokomentarisao da je, u prošlosti, neko je jednom kupio "konkurentnu trku puža iz Švajcarske".

Dunvorth se nada da će pozitivan odgovor od snapCard korisnika pokazuju da trgovci značaj prihvatanja Bitcoin na svojim sajtovima. Rekao je:

"Zbog nespremnosti među većim trgovcima da prihvate bitcoins, osećamo snapCard nam daje priliku da vide šta korisnici troše svoj novac na, i predstava [.] Trgovci da postoji mogućnost među Bitcoin zajednice."

Za kupce, najveća mana snapCard je njegova 2% provizija. Ima i drugih nedostataka. Nisu svi kupovine formati su podržani na snapCard. Na primer, korisnici mogu da kupe eBai stvari sa "Kupi Sada" ceni, ali ne mogu da bidon auction items. Osim toga, korisnici ne mogu primeniti trgovačke olakšice, kao što su Amazon Prime svojim kupovine.

Za razliku od toga, protivnik platforma Gift nudi korisnicima discountfor plaća u Bitcoin. Gift je servis omogućava korisnicima da kupi poklon kartice od trgovaca, kao što su Targetusing Bitcoin i drugih vidova plaćanja.

U slučaju Gift, ako korisnici plaćaju u Bitcoin su dati ekvivalent od 3% od onoga što smo proveli u lojalnost bodova Gift je. Svaka tačka odanost vredi $ 0.01. Gift korisnici plaćaju sa PaiPal dobiti samo 2%, a oni plaćanje kreditnim karticama dobiti polovinu od toga.

Dunvorth je rekao da se radi o ponudi slične podsticaje za svoje korisnike u budućnosti. Dodao je on:

"Mi bi trebalo da [nude podsticaje za korisnike] - želimo da ostanemo konkurentni."

Za razliku od Gift, Dunvorth je rekao da njegova služba ne "zaključa u" kupce po kursu Bitcoin kada je kupljen otkritku. Umesto toga, snapCard korisnici mogu da trguju svojim bitcoins za fiat valuti po važećem kursu kada obave kupovinu.

SnapCard je podigao sredstva iz Boost, kao gasa i investicionog fonda, koji je takođe uložila u Coinbase.

Dunvorth je pozadina leži u finansijskim uslugama u Australiji. Prethodna na snapCard, počeo Full društva - servis koji pustio restorani u Sidneju nude dnevne popuste. On se sastao snapCard co-founder Ioannis Giannaros u aprilu prošle godine, kada su se ukrcali na istoj "hakerske kuće" u San Francisku.

Giannaros ranije radio u online marketingu i optimizacije za pretraživače. Dunvorth je rekao da su on i Giannaros postao uključeni u Bitcoin na početku godine.

Pored drugog partnera, Giannaros i Dunvorth su trio iza Superhero pranja, posao koji je video da čiste i pružaju San Francisco prljavi veš dok obučeni kao superheroja. Taj napor se pokazao kao popularan među stanovnike ovog grada, ali je usluga stavio na led tako da dvojac može da se fokusira na snapCard.

Slične vesti


Post Menjačnica

Emitovani BTC-e izrađuje trostepeni proces za razmenu bitkoinskih razmjena

Post Menjačnica

Kraken Ekchange se vraća online nakon problema sa nadogradnjom sistema

Post Menjačnica

BitVasp ima za cilj da lakše prihvati online Bitcoin prihvatanje

Post Menjačnica

Banka prestaje raditi sa BitBinom Ekchange CampBKS zbog regulatorne nesigurnosti

Post Menjačnica

Bitfineks privlači volumen kao trgovce Testiranje eksperimentalnih BFKS žetona

Post Menjačnica

Coinbase Android aplikacije imaju sigurnosnu grešku, upozorava stručnjak

Post Menjačnica

Can Vearable Tech i Bitcoin Revamp Mobile Paiments?

Post Menjačnica

Japanska berza BitFlier pokreće $ 236k u finansiranju za rast

Post Menjačnica

Coinbase osigurana od krađe ili gubitka bitkoina

Post Menjačnica

FUD na svim stranama: u odbrani CME-ovog Bitcoin plana

Post Menjačnica

Coinbase pokreće strane za plaćanje kako bi napravio bitkoin složljiviji

Post Menjačnica

BitKsatm najavljuje ATM sa funkcionalnim prodajnim mestom za trgovce