Španska banka podržava decentralizovanu bitkoinsku razmjenu Coinffeine | RS.democraziakmzero.org

Španska banka podržava decentralizovanu bitkoinsku razmjenu Coinffeine

Španska banka podržava decentralizovanu bitkoinsku razmjenu Coinffeine

Španska banka Bankinter je napravio ulaganje u Coinffeine, a Bitcoin pokretanja lansiran u junu četiri inženjera sa ciljem da se stvori novi distribuira razmene platformu.

Investicija, je preko Fondacije Bankinter inovacije, je jedan od prvih u Bitcoin ekosistemu, prema banci.

Coinffeineis razvoj distribuiran platformu za razmenu fiat novca od strane criptocurrencies u sigurnom i anonimnom okruženju. Dizajniran je da omogući korisnicima da pošalju fiat novac i transfer bitcoins izvan banaka u peer-to-peer (P2P) način.

Dodato za svoje bitcoins

Coinffeine Desktop App, koji je kompanija poredi se "BitTorrent za vaše bitcoins", trebalo bi da pokrene u januaru naredne godine.

"Veliki inovacija ovde je Coinffeine protokol, matematički model zasnovan na Game Theori. Ovaj protokol obezbeđuje sigurnost Fiat-Bitcoin ekchange bez poverenja treće strane i na automatizovanog način, nudi isto iskustvo kao tradicionalne razmene iako transakcije su zaista p2p, "navodi se u saopštenju.

Coinffeine suosnivač Sebastijan Ortega izjavio je CoinDesk platforma će pružiti klijentima uslugu koja kombinuje postojeće finansijske infrastrukture sa distribuira razmenu.

Ortega objasnio:

"Coinffeine vam omogućava da zadrži vlasništvo svojih bitcoins na način da samo distribuira razmena može da pruži. Ne treba verovati nikome, čak ni nas, za očuvanjem svoj novac i možete ponovno koristiti postojeću finansijsku infrastrukturu za rukovanje fiat plaćanja. "

Ortega rekao je platforma poseduje "zapanjujući model bezbednosti" i daje korisnicima sa velikim brojem pogodnosti, uključujući i niske takse.

"Potrebno je samo da plati naknada platnih procesora i povećanu privatnost i više fleksibilnosti, kao što su razmena između krajnjih korisnika predmet manje zakonskim tereta širom sveta", rekao je Ortega.

Coinffeine Klijent

Coinffeine rekao je strategija Bankinter je da podrži pokretanje i takođe postao jedan od njegovih glavnih klijenata u budućnosti. Kompanija je saopštila da ne može da otkrije tačan iznos finansiranja je primila preko Fondacije Bankinter inovacije.

Međutim, neprofitna fondacija obično ulaže € 25,000- 200,000 € u obećavaju počeci. Posvećena promociji preduzetništva i inovacija u Španiji, se finansira isključivo od Bankinter.

"Bankinter Inovacije Fondacija investira u proizvode i usluge koje se odnose na svog poslovnog ekosistema i, kada je to moguće, želi da bude prvi prijateljski rano primenjuje kupac koji pomaže pokretanje da se razvije", objasnio je Ortega. "U slučaju Coinffeine, mi i dalje radimo na pronalaženju najbolji okvir za saradnju da se to dogodi."

CoinffeineBankinterDistributed berze

Slične vesti


Post Menjačnica

ISIS-Linked Blog: Bitcoin može finansirati terorističke promjene širom sveta

Post Menjačnica

Mike Hearn: Kako je Bitcoinova tehnologija napredovala u 2018

Post Menjačnica

Realni troškovi prijave za Nev Iork BitLicense

Post Menjačnica

Coinbase preuzima Block Ekplorer Service Blockr.io

Post Menjačnica

Nasdak otvara Blockchain usluge globalnim partnerima za razmenu

Post Menjačnica

Da li se sporno usvajanje Google novčanika loše bode za bitkoin?

Post Menjačnica

Coinbase pokreće App Store u Push za integraciju programera

Post Menjačnica

Promena razmjene: da li će se Coinbase of tomorrov biti decentralizirati?

Post Menjačnica

ICO: tehnika je ovde, ali gde su standardi?

Post Menjačnica

Moolah objavljuje Dogecoin Balance Audit, otkriva 9 miliona dolara DOGE

Post Menjačnica

Koja Centralna banka? Kinezi Big Bitcoin trgovci su sve-u na Bitcoin-u

Post Menjačnica

Hip-Hop Icon Nas: Ulazimo u doba bitkoina