Safello partneri sa Jumio-om za instant ID verifikaciju | RS.democraziakmzero.org

Safello partneri sa Jumio-om za instant ID verifikaciju

Safello partneri sa Jumio-om za instant ID verifikaciju

Bitcoin ekchange švedskom Safello je najavio novo partnerstvo sa plaćanja valjanosti i Provider ID verifikacija servisa Jumio u nastojanju da se pojednostavi svoj proces kupac socijalizacija.

Pokrenut u martu, Bitcoin identitet bezbednost Otvori mreža Jumio s (Bison) pruža korisnicima mogućnost da proveri svoj identitet držeći ličnu kartu pred kamerom ili povezanog uređaja. Podaci se zatim može izdvojiti u realnom vremenu i koristi se za brzo popuniti potrebne formulare za upis.

Frenk Šuil, izvršni direktor i suosnivač Safello, objasnio je da će partnerstvo omogućiti razmena na bolje zadovoljiti potrošačima koji žele da kupe ili prodaju bitcoins brzo u 11 countriesit sada služi, govoreći:

"Mi smo optimizovan našu platformu za najbržeg vremena za preokret jer ne zahtevaju takve početne depozita, već izvršio trgovinu direktno na tržištu."

Šuil uramljena novu uslugu kao onaj koji daje razmenu Bitcoin važan vrednosti dodaju u vreme kada je popularni peer-to-peer razmene ima komplikovanu uslovi depozita.

Sa vestima, Safello postaje jedan od više značajnih Bitcoin kompanija koje koriste Jumio je BISON tehnologiju, pridruživanje listu koja sadrži kanadski ATM provajder BitAccessand digitalnu currenci trading platformu CoinMkt.

Eie o Evropi

Sara Lindkvist, službenik usklađenosti Safello je, je oduševljen o partnerstvu, uz napomenu da će omogućiti kompaniji da bolje služe članica Evropske Bitcoin zajednice.

Lindkvist objasnio kako Safello uveo metodu Mobilni banka ID za verifikaciju ranije ove godine, ali da ova nadogradnja je ograničen švedskim kupcima Berze:

"[Mobilni ID banke verifikacija] značajno poboljšali stopu konverzije i naši kupci se dopalo. Krenuli smo u potragu podjednako pouzdano i usklađeno rešenje za ostatkom Evrope i naći Jumio da stane sve naše zahteve."

Ambiciozni ciljevi

Pokrenut u julu 2013. Godine, Safello je postavio visoke standarde sa velikim brojem ambicioznih najavama, podizanje $ 600,000in sredstva u februaru i proglašavajući u Aprilthat namerava da postane "CoinBasefor Evropu", u odnosu napore da se široko polovnih SAD novčaniku i razmenu.

Safello je takođe bila aktivna iu drugim segmentima Bitcoin industrije - na primer, u decembru, kompanija je pokrenula prvu Bitcoin bankomat u Švedskoj.

Generalni direktor kompanije, takođe posebno vodio kao kandidata na prethodnim izborima član odbora Bitcoin Foundation, iako nije nastavi u poslednjem krugu glasanja.

Slične vesti


Post Menjačnica

CoinDesk je najvažniji u Blockchain 2017: Charlie Lee

Post Menjačnica

Kina može da ometa pristup velikim Bitcoin veb sajtovima

Post Menjačnica

Overstock.com postaje prvi veliki prodavac koji prihvata bitkoine

Post Menjačnica

ISIS-Linked Blog: Bitcoin može finansirati terorističke promjene širom sveta

Post Menjačnica

Kongres traži odgovore od IRS-a o njegovoj poreskoj istrazi o Bitcoin-u

Post Menjačnica

BTC-e Omogućava povlačenje sredstava koristeći MasterCard i Visa kartice

Post Menjačnica

Globalni univerziteti usvajaju kriptocurrenci

Post Menjačnica

Berlinski Coino pokreće knjigovodstvenu alatku za Bitcoin

Post Menjačnica

Cross Blockchain Trades? Lightning daje novi život atomskim svopovima

Post Menjačnica

Korejska vlada ostala čvrsta na Cripto KIC mandatu

Post Menjačnica

Australijska odluka u vezi s bitkoinskom izmenom

Post Menjačnica

2018 do 2017: Upoređivanje Bitcoin-ovih najvećih rallija cena