Safello najavio novu novčanicu za novinare iz društvenih medija | RS.democraziakmzero.org

Safello najavio novu novčanicu za novinare iz društvenih medija

Safello najavio novu novčanicu za novinare iz društvenih medija

Safello sada omogućava korisnicima da zahtevaju poziv za svog tek pokrenutog Bitcoin novčanik servis.

Za oslobađanje, Švedska zasnovan Bitcoin usluge društvo sa će iskoristiti Blockchain je API, iako će njen novčanik usluga graditi Blockchain osnovnu ponudu, dodajući dodatni socijalni sloj koji će omogućiti korisnicima da lako tražiti druge korisnike sa kojima su već ranije obavljen.

Vijest je objavljena tokom sesije panel na Sthlm Tech Fest, konferencija Švedska zasnovanog na motivima najtalentovanije iz platnog sveta, kao što su Stripe i iZettle zajedno Bitcoin kompanija kao što su Safello, Blockchain i KnCMiner.

Safello izabrao da se pristup izrazito pod-the-radara za oslobađanje, odlučujući protiv izdavanja formalnog štampu. Međutim, vest o novom uslugom brzo pronašao put do Reddit, događaj koji direktor Frenk Šuil navode kao dokaz potražnje za uslugu.

Šuil rekao CoinDesk da korisnici moraju da budu strpljivi, jer nisu svi zahtevi za pristup usluga će biti odmah pristupiti. Rekao je:

"Očekujemo da polako pusti korisnicima u toku ovog meseca ili sledećeg meseca."

Ističući lakoću korišćenja

Safello uramljena svoju vallet usluge kao onaj koji ima za cilj da eliminiše neke od najčešćih bolnih tačaka u vezi sa Bitcoin novčanicima, brendiranje ga kao "tako lako da ni tvoja mama da ga koristi". Naime, Safello novčanik će uključiti funkcije zajedničke za digitalne adresara, omogućavajući korisnicima da lako tražite prijatelje.

Sve transakcije se mogu videti u vremenskoj liniji i ako se koriste verifikovani računi, Bitcoin adrese će biti zamenjen korisnička imena, fotografije i komentare. Krajnji rezultat je istorija novčanik Safello je se vizualizovan više u stilu socijalnih rokova koje Facebook i Tvitter korisnici su navikli da.

Safello novčanik takođe koristi verifikovane naloge za jačanje sigurnosti, funkciju koja omogućava korisnicima da potvrde da su adrese na kojima šalju Bitcoin su namenjeni primaoci.

Osim toga, Safello ne čuva nikakve privatne ključeve uopšte, kao što je novčanik koristi Blockchain je API za stvaranje novčanike.

Safello dobici tržište impuls

Ovo je objavljeno na približno 11:10 BST tokom panel sesije ručak na konferenciji.

Zvučnici za panel uključen CEO Blockchain Nicolas Cari i KnCMiner co-founder Sam Cole, čija Bitcoin rudarska kompanija podigla $ 14m u Serija A fundingon 4. Septembra.

Panel takođe uključuju Erik Olofsson od Creandum, Švedska zasnovan rizičnog kapitala firme u koji dovode KnCMiner je najnoviji finansiranja rundu, a bio moderator 500 Pokretanja poduhvat partnera Sean Percival.

Uključivanje na konferenciji je najnoviji korak za Safello, koji je pokrenut u aprilu da postane "Coinbase Evrope". To saopštenje je prethodila kompanije $ 600.000 finansiranja krugu u februaru, a krug je predvodio Blockchain je Nicolas Cari i Bitcoin svetiljki Erik Voorhees i Rodžer Ver.

SafelloBlockchainVallets

Slične vesti


Post Menjačnica

IRS pokušava da zadrži koferenciju od odbrane svojih podataka o kupcima

Post Menjačnica

Nova berza štiti korisničke fondove sa odvojenim bankarskim računima

Post Menjačnica

Altucher-Backed Cripto Ekchange podiže $ 10 miliona

Post Menjačnica

Zašto se švedski MP pridružuje Bitcoin Ekchange BTCKS

Post Menjačnica

OKCoin Supervallet izrađuje novi plan za Bitcoin industriju

Post Menjačnica

Rešavanje izloženosti likvidnosti decentralizovanih razmena

Post Menjačnica

GogoCoin partneri sa Blockchain-om da daju karte sa BTC-om

Post Menjačnica

Coinbase pokreće iOS aplikaciju za kupovinu, prodaju i slanje bitkoina

Post Menjačnica

Bitfinek Hack i dalje zaustavlja Bitcoin trgovce

Post Menjačnica

Bitcoin Bok može da obrađuje plaćanja bez veb veze

Post Menjačnica

OKCoin dodaje algoritamske alate za trgovanje za privlačenje investitora velikog obima

Post Menjačnica

Pregled: Bravler Hajde da kupimo gotovo sve sa Bitcoinom