SAD su već preuzele dominaciju u trgovini bitkoma | RS.democraziakmzero.org

SAD su već preuzele dominaciju u trgovini bitkoma

SAD su već preuzele dominaciju u trgovini bitkoma

Stručnost i dominacija u određenom sektoru industrije ne dolazi dekretom. To se postiže tokom godina kroz ponovljeno prakse i kreativne eksperimente.

Tokom prvih tri i po godine razvoja Bitcoin je od 2009. Do 2012. Godine, veliki deo tog tehnološkog eksperimentisanja su se dešava u Americi sa više Bitcoin trgovinskim razmenama i preduzeća Bitcoin u vezi.

Sada, postoji samo jedan funkcionalan razmenu u SAD sa zapreminom opadajućem u odnosu na svoje konkurente. Razmena Atlanta-based, Kamp BKS dostigla takav nisku tačku prosečnog dnevnog obima trgovanja koji je uklonjen iz CoinDesk BPIearlier ovog meseca.

Iako se budućnost ne može tražiti svetla za SAD nadležnosti, ne izgleda da bude svesna odluka od strane zakonodavaca i regulatora. Razvojnim korpus prava poznat u širem smislu kao "currenci zakon digitalne" se odnosi kako na federallevel i statelevel stvara se preklapaju licenciranja režima i značajnom ulaganju usaglašenosti za nove počeci.

Senat rasprave

Par Senata hearingsvill se održati sledeće nedelje u Vašingtonu, sa prvim hearingbeing održan od strane Odbora za unutrašnju bezbednost i vladinih poslova i druge hearingbeing održan zajednički za bankarstvo Pododbora za nacionalnu bezbednost i međunarodnu trgovinu i finansije i bankarstvo Podkomiteta o ekonomskoj politici.

Ove vladine rasprava će biti u velikoj meri obrazovni sastanci se fokusiraju na sprovođenje zakona, regulatornog okruženja, nacionalne bezbednosti, kao i eventualne mogućnosti za Bitcoin u plaćanjima i globalnih transakcija. Nekoliko kompanija Bitcoin u vezi će svedočiti uz Bitcoin fondacije.

Naravno, ne postoji zabrana Bitcoin u SAD. Ali tu ne mora da bude potpuno zabrana kada postoji hlađenje effecton bankarski koji prevodi u nespremnosti za banke i kreditne unije da se uključe u kompanijama Bitcoin u vezi.

S obzirom na lavirint i dvosmislenost države po-države usklađenosti pitanja, finansijske institucije zaključiti da je daleko sigurnije i lakše ignorisati Bitcoin vezane prilike. Ovo je najveći pojedinačni prepreka za uplate innovationin SAD.

Negativno je nenamerna posledica je da održive i inovativne kompanije traže gostoprimstvo lokale u ne-američkim sudovima. Dakle, gde će obim trgovanja Bitcoin? Kako važno cena otkriće javiti za Bitcoin?

Top razmene

Trenutno, top četiri Bitcoin razmena po zapremini nalaze izvan SAD, sa vodećih svetskih ekchangebased u Kini.

Manje od 2% svetske Bitcoin trgovine i realnom vremenu odluka na tržištu se pojavljuje u SAD nadležnosti. (Coinbase pruža samo pretvaranje fiksne stope sa američkom dolaru i oni nemaju nikakva sredstva kupaca u američkim dolarima.)

Sva četvorica vodećih svetskih berzi su pokazali sposobnost za ozbiljno, bavi bankarske odnose koji bi bili van domašaja u Sjedinjenim Američkim Državama.

Od 14. Novembra, ovde se nalaze u redosledu na osnovu 30 dana kumulativni Bitcoin obima trgovanja (za jednu trgovinu para):

(1): BTC Kina trguje $ 298.4m u KSBT / CNI (sa sedištem u Kini)

(2) Mt. Gok trguje $ 232.8m u KSBT / USD (sa sedištem u Japanu)

(3) BitStamp trguje $ 200 miliona u KSBT / USD (sa sedištem u Sloveniji)

(4) BTC-E trguje $ 119.8m u KSBT / USD (sa sedištem u Bugarskoj)

Odvojeno, u smislu aktivnog Bitcoin nodeson mreže, SAD prvom mestu, slede Nemačka, Kine, Velike Britanije i Rusije. Što predstavlja 25,7% svih aktivnih čvorova, SAD verovatno mogu da tvrde da najveći broj širom sveta korisnika Bitcoin kao dobro.

Međutim, ova mera je ozbiljno nesrazmeri sa njenom parče širom sveta obima trgovanja. Obim trgovanja i likvidnost je "lepljiv" i nadležnosti usvajaju Bitcoin razmena će vršiti najviše uticaja na novoj Bitcoin ekonomije. Oni će zaživjela.

Strateška procjena

Stigli smo na mestu gde su SAD nadležnost mora strateški procenila put ide napred. Ili oni omogućavaju klimu koja apeluje na Bitcoin razmena i biznis ili da održavaju barijere koje tiho inovacijama u prostoru u inostranstvu.

Odlaganje taj trenutak služi samo da se poveća moć i snagu ostalih nadležnosti takmiče za ovaj unosan posao. Slobodan i robustan Bitcoin privreda pokreće rast i radna mjesta, predviđa pomoć za unbanked, i olakšava globalne finansijske inkluzije.

Još jedan zanimljiv pokazatelj je rangiranje uzanog Bitcoin novčane mase (M1) u odnosu na novčane mase svih posebnih naroda (i Evropske unije). Na oko $ 5 milijardi, Bitcoin novcem stockcurrentli rangira na 100 od 191, nedavno prevazilazi Island i Liban.

Na neki način, vlada rasprava o protokolu Bitcoin su kao proučavanje gravitaciju. To je korisne informacije ako niste već razumeli svojstva, ali ne dozvoljava mnogo širine za promenu. Futuristički potencijal Govcoinvould biti samo jedna od mnogih kriptografskih novčanih jedinica.

Na kraju krajeva, sve ovo pažnju na anti-novca zakona novca i finansijskog kriminala može biti neopravdan, jer će pravi šou sa Bitcoin biti na Federalnih rezervi i potencijalnih uticaja na upravljanje monetarnu politiku.

Napomena: Stavovi izneseni u ovom članku su stavovi autora i ne predstavljaju stavove, a ne bi trebalo pripisati, CoinDesk.

Follovauthor na Tvitter.

CoinbaseBTC ChinaCamp CKS

Slične vesti


Post Menjačnica

Malvare banda ukrala $ 1.4m i postavila razmjenu bitkoina za pranje

Post Menjačnica

IRS zatražio od suda da odbije podnošenje protesta iz kupca Coinbase

Post Menjačnica

Pitanja zaustavljaju kao što je razmjena bitkoina u Kini zaustavlja trgovinu marginom

Post Menjačnica

SAFT je simptom regulatorne nesigurnosti

Post Menjačnica

Japanska berza BitFlier pokreće $ 236k u finansiranju za rast

Post Menjačnica

Prva dugoročna LedgerKs Bitcoin opcija Pegs cena od $ 10,000

Post Menjačnica

Izveštaj o berzanskom tržištu u Japanu: Oblak izlazi iz DLT-a za potrebe tržišta kapitala

Post Menjačnica

Patent MasterCard bi dodao bitkoin u globalnu korpu za kupovinu

Post Menjačnica

Kako Purse.io može brijati 25% popusta na Bitcoin Buiers Amazon Bills

Post Menjačnica

14.000 kupaca kovanog novca moglo bi uticati na IRS poreske pozive

Post Menjačnica

Tržišta Veekli: Bitcoin cena kapi kao Coinbase Euphoria Vanes

Post Menjačnica

Bitcoin može uticati na kreditne unije, izvještaj govori