Pokretanje tehničkog obrazovanja Treehouse traži Bitcoin plaćanja za međunarodnu prednost | RS.democraziakmzero.org

Pokretanje tehničkog obrazovanja Treehouse traži Bitcoin plaćanja za međunarodnu prednost

Pokretanje tehničkog obrazovanja Treehouse traži Bitcoin plaćanja za međunarodnu prednost

Specijalista orlando, Florida, igrica interaktivna edukacija Treehouse je najavio da će sada prihvatiti Bitcoin za svoje pretplata veb dizajn i veb razvoj obrazovnih usluga.

Treehouse, koja do danas nije podigao $ 24.6m kroz šest finansiranja rundi, ima 70.000 studenata koji koriste platformu da nauče vredne veštine u jezika i softvera, kao što su Android, CSS, HTML, Java, jKueri, iOS-u i Rubi, između ostalih.

Treehouse COO i finansijski Majkl Vatsontold CoinDesk da, iako je kompanija bila svesna Bitcoin za neko vreme zbog svoje tech-pamet korisničke baze, ona tek nedavno osetio da je digitalna valuta je sazrela dovoljno da ga razmotri kao deo svoje poslovne strategije.

Vatson objasnio:

"Pre nego što nismo bili sigurni da li je imalo smisla, jer smo relativno malu kompaniju sa bukvalno 1,000 stvari koje mogu da se rade da napreduje naša misija. Bitcoin je bila nova, i nije bilo jasno kojim putem će ići. Ali , sada kada je to bilo prilično dobro primljen - vidiš Bitcoin tikera na Googleand Iahoo, smatrali smo da je napravio puno smisla ".

Uz najavu, Treehouse postaje najnoviji kompanija da počne prihvatanje plaćanja preko specijalista trgovac procesor i potrošača novčanik Kalifornija-baziran Coinbase.

Pokrenut u 2011, Treehouse je jedan od sve većeg broja obrazovnih startup pokušavaju da obezbede alternative za obrazovanje univerzitet u stilu za tech-uma pojedinaca. Naime, poslednjih investitori Treehouse uključuju Social + kapitala partnerstvo, čiji je tim podrazumeva Bitcoin šampiona i bivši CoinSummit zvučnik Chamath Palihapitiiaand Paipal co-founder Peter Thiel.

Kako Treehouse radi

Treehouse incentivizes korisnika podstičući ih da prate tragove i rade na ciljevima koji se mogu koristiti studenti da unaprede svoje obrazovanje ili nađe novo zaposlenje.

Oni koji upisuju se daje spisak kurseva za rad kroz datom predmetne oblasti koje mogu da koriste video, kvizovi i koda izazove.

Treehouse nudi osnovne mesečne paket za $ 25 koja ima pristup na više od 1.000 video, alata živih prakse i članova foruma. Je Pro paket dostupan za $ 49 mesečno, uključuje pomenute alatke, kao i ekskluzivne radionice i personalizovanu program obuke.

Danas, Votson kaže onlajn opcije plaćanja, kao što su PaiPal i tradicionalnih kreditnih kartica - koja može da naplati 2-3% po transakciji - ostaju najpopularnijih načina za studente da plaćaju za usluge na sajtu.

Međunarodna prednost

Votson je predložio da, iako ne zna punu uticaj Bitcoin će imati na svom platformi, smatra on digitalnog valute vrednost predlog za potrošače u zemljama u razvoju je možda njegova najuzbudljiviji prednost.

Ponavljajući tačke koje su iznete u zvaničnom blogu kompanije, Votson je rekao:

"Naši studenti u inostranstvu koji nemaju pristup kreditnim karticama ili PaiPal-a, jer oni nemaju bankovne račune, te studenti sada imaju još jedan način da se plati za Treehouse."

Kao CFO kompanije, Votson je takođe uzbuđen o potencijalnim uštedama Treehouse može požnjeti, navodeći smanjene naknade transakcija koja Bitcoin mogao da pomogne da izdvajaju više novca za unapređenje svojih sadržaja i nastavne usluge.

CoinbaseStartupsTreehouse

Slične vesti


Post Menjačnica

Perks sledbenika? HKEKS traži prednost drugog pokreta na blokču

Post Menjačnica

Bitfineks oporavlja bitokuin volumen, ali percepcija bitka je u toku

Post Menjačnica

Bitcoin Vallet Maker CoolBitKs podiže $ 500k za Healthcare Solution

Post Menjačnica

Kineska Centralna banka pronalazi razmene bitkoina iz koraka na regulativu

Post Menjačnica

BTC38 suspenduje depozite RMB-a, navodi vodeću centralnu banku u Kini

Post Menjačnica

2018 do 2017: Upoređivanje Bitcoin-ovih najvećih rallija cena

Post Menjačnica

Mt. Gok Bitcoin cena padala ispod 100 dolara, njen najniži nivo od jula

Post Menjačnica

2018: Trgovci iz godine u kojima su naučili da vole bitkoin

Post Menjačnica

LaziCoins Launch Highlights Challenges for UK Bitcoin Businesses

Post Menjačnica

Sjajno svetlo na tamnom novčaniku

Post Menjačnica

BitGo vredi 43 miliona dolara jer Cripto ide Corporate

Post Menjačnica

BitStamp Back Online, Ali da li su Bitcoin trgovci vratili?