Perks sledbenika? HKEKS traži prednost drugog pokreta na blokču | RS.democraziakmzero.org

Perks sledbenika? HKEKS traži prednost drugog pokreta na blokču

Perks sledbenika? HKEKS traži prednost drugog pokreta na blokču

Zahvaljujući blockchain, na svetskim berzama su sada izmenjen izgled iz temelja.

Sa naknade koje naplaćuje bezbroj brokera i drugih posrednika, pokretnih transakcija u zajedničkom distribuira knjige je reklamiran kao način da se oslobodili novac uložiti u drugim prilikama.

Ali čak i tako, prema Bernie Kennedi, viši poslovni savjetnik Hong Kongu berzi (HKEKS), postoje prednosti što nije rano primenjuje, ali brzi sledbenik.

Tokom panela u Svift je SIBOS konferenciji prošle nedelje, Kenedi je navela da je sadržaj sa pokretnim polako ka blockchain usvajanje, učenje prvi od uspeha i grešaka drugih.

Kenedi je rekao:

"Ja volim drugu pokretač prednost u ovom prostoru. Ne želim da budem ispred."

Kao deo HKEKS je istraživanje tehnologije, firma planira da launcha privatno tržište za manje kompanije koje su zainteresovane za izgradnju blockchain aplikacija i angažovanje sa australijskim Berze i drugih da istražite druge slučajeve korišćenja.

"Možemo se igrali u budućnosti?" pitala glasno na panelu. "Ili ćemo morati da idemo korak po korak?"

Za tih odgovora, Kenedi je proučavanje poteze drugih hartije od vrednosti izvršilaca - što je ona rekla imaju znatno više naprednih blockchain projekte - kao smernice.

Rani usvojioci

Jedan od kolega Kenedi je u potrazi za - Sergei Putiatinskii, CIO i član upravnog odbora ruskog depoa domaće hartije od vrijednosti (NSD) - delili binu sa njom tokom panela. Putiatinskii tvrdi da jeste, blockchain može pomoći berze "preskoči" na state-of-the-art novih sistema.

Rad NSD je sa hartijama od vrednosti blockchain na bazi je među najnaprednije do sada otkrio javnosti. Od početka svoje istraživanje blockchain više od godinu dana, NSD je objavio resultsof rani test za rešenje proki glasanja koristeći NKST blockchain i - kao što je otkriveno na sceni - je prodao 10 miliona $ vezu ruskog telekom MegaFonu pomoću open- izvor Hiperledger tkanina platforma.

Drugi projekat, očekuje se da sazri pre kraja godine, izgrađena je uz doprinos centralne banke Rusije kao deo NSD je veći pritiskom da stvori veću transparentnost u nastojanju da privuku strane investicije.

Drugi lider zastupljeni na događaju bio je Banka IMI podružnica italijanske bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, koji je eksperimentiše sa upotrebom blockchains za izdavanje hartija od vrednosti.

Tokom panela, šef modela kamatnih stopa i kreditnih kod Banca IMI Massimo Morini revealeda novi zahtev Ethereum hartija od vrednosti za integrisanje spoljne podatke.

Dizajniran za automatizaciju procesa upravljanja kolateralnu, projekat je deo većeg napora Banca IMI za "sloj" javna blockchain funkcionalnosti na vrhu privatnog blockchain.

Morini je rekao:

"Sada kada radimo sa ovom vrstom tehnologije, vidimo da to može biti korisno i da se izgradi tržište gde tvoto nemam privatnost i bilateralne odnose kada je trgovinski, ali oni imaju, u isto vreme, sposobnost da koristi javni blockchain kada je u pitanju brzina izvršenja. "

Pitanja ostaju

Ali nijedna od tih projekata su još uvek živi, što nagoveštava zaostajanju pitanja koja ostaju kako bi rešenje blockchain raditi za razmenu hartija od vrednosti.

Na primer, HSBC je globalna glava starateljstva John van verre, pitao o zabrinutosti odgovornosti na panelu.

Izgleda rad HSBC-a u oblasti koja se uglavnom fokusirani na snabdevanje chaintrade finansija i potencijal izdavanje fiat currencieson a blockchain. Međutim, prema van verre, to je zato što je rizik od korporativnih radnji u vezi sa akcionarima privrednog društva bila je veća u HSBC, a ne postoji jasan stav o tome ko dobija okrivljeni ako nešto kvarova u okviru ovih blockchain ekosistema.

Aludirajući na zašto Kenedi veruje da je njen firma može imati koristi od uzimanja pristup "čekaj i vidi", kombi verre pitali na publiku:

"Na kraju krajeva, ako nešto krene naopako, ko je odgovoran?"

SibosNSDHong Kongu berza

Slične vesti


Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Gemini odobren za pokretanje u Njujorku

Post Menjačnica

SEC Munchee naručiti recept za kršenja hartija od vrednosti

Post Menjačnica

Sa Predlogom socijalizovanog gubitka, Bitfinek ulazi u nečiste vode

Post Menjačnica

Razmjena Coinbase-a za Rebrand Posle trgovanja Ethereum-om

Post Menjačnica

Korisnik Coinbase-a traži od Federalnog suda da zaustavi IRS Bitcoin subpoenu

Post Menjačnica

Bitcoin se suočava sa nestankom bez konkurencije za razvoj jezgre

Post Menjačnica

Bitcoin spam testovi mogu da krše zakone iz Velike Britanije

Post Menjačnica

SEC File Fraud Suit protiv Cripto Bank ICO

Post Menjačnica

Australijska odluka u vezi s bitkoinskom izmenom

Post Menjačnica

BTC-e ovlašćuje veterane investitore sa Advanced PAMM trgovačkim nalogom

Post Menjačnica

Bitcoin može uticati na kreditne unije, izvještaj govori

Post Menjačnica

Ispitivanje Bitfinek-a: Unutar istorije pretrpljenog Bitcoin-a