Najveća berza u Rusiji koristi Blockchain kako bi privukla globalne investitore | RS.democraziakmzero.org

Najveća berza u Rusiji koristi Blockchain kako bi privukla globalne investitore

Najveća berza u Rusiji koristi Blockchain kako bi privukla globalne investitore

Kao Rusija polako izlazi iz duge recesije u nakon kolapsa cena energije, Moskva berza možda otkrili tajno oružje u zapošljavanju međunarodne investitore - blockchain.

Uprkos dvocifrene returnsto investitori između 2005. I 2010. Godine, kao i trenutne pumpe u ruske investicije na račun američkog predsednika Donalda Trumpa "navijačicama" nacije, mošti hladno rat strahova persistamong mnoge investitore.

Par koji sa Moskovskim Ekchange Group je relativno mlada tehnologija, a blockchain rešenje koristi Hiperledger tkanina ima potencijal da ispred zrelijim infrastrukture katapult uslugu i stvoriti povećanu poverenje u međunarodnoj zajednici.

Glava Moscov Ekchange Group je decentralizovanih rešenja, Aleks Akovlev, objasnio je rešenje je osmišljen u velikoj meri da bi investitori povećao poverenje tako što kriptografski dokaz da su tokenized glasovi su cast sa bilo kog mesta u svetu pravilno računaju.

Iakovlev rekao CoinDesk:

"Ti bi izbegli pogrešne obračune i dvostruko trošenje zbog tokenization. Računajte unutar blockchain i staviti rezultate u njoj. To je super za strane investitore, jer u slučaju Rusije, potrebna nam je poverenje napolju."

Platforma e-glasanje, kao i blockchain rešenje za snimanje komercijalne papire, sada se sprovodi u ruskom Nacionalnom saldiranje (odeljenje Moskovske Ekchange Group), u tandemu sa proki-glasanja servis koji omogućava bilo kvalifikovanih vlasnika stock vote bez otkrivanja bilo kakve informacije o sebi.

Da bi se postigao visok nivo anonimnosti, Akovlev, rekao je on i njegov tim je koristio nula-znanja otporni algoritmi koji nisu poreklom iz Hiperledger Tkanina da dokumentuje glasova na nivou chaincode. U tokenized glasovi se zatim mogu anonimno utvrdi i broje, sa zapisnikom o konačnom glasanju uskladišten u "registar rezultat novčaniku" dostupan za preuzimanje.

"Zbog tokenization, dobijate pravu poverenje, jer to je isto kao criptocurrenci", rekao je Akovlev, ali regulatori i drugi će i dalje moći da vide određene informacije kao što je predviđeno zakonom.

Dodao je on:

"Možete pratiti [podatke] ako imate posebna prava."

Ruski rast

Kao što je nedavno kao pre pet godina, neki vlasnici skladištu u ruskih kompanija morala da zaista dođe u Rusiju da glasalo, ozbiljnu prepreku potencijalnim investitorima, prema Iakovlev, koji je bio član Linuk fondacije za više od 20 godina i pomogao dovesti voki u okviru Moskovske Ekchange Group usvojiti blockchain.

Zatim, Moskva kurs grupa, koja takođe overseesthe NCC Uklanjanje banka, Moskva Energi Ekchange i nekoliko drugih organizacija, počeo je proces implementacije zajedničkog elektronskog potpisa za prenos sigurnih poruka.

Do decembra 2016, Iakovlev rad je toliko napredovala da je predstavio svoje ideje na član samitu Hiperledger u Bruklinu, Njujorku, tokom koje je prvi put javno opisan svoju viziju za integraciju dokaza nula-znanja sa Hiperledger.

Sada kada je razvoj projekta je završena, Akovlev je rekao da je, pored povećanja poverenja i smanjen operativnog rizika, rešenje će takođe obezbediti veću sigurnost pomeranjem "jednu tačku neuspeha" iz centralizovanog sistema i backup do više distribuirani model koristi "normalnim desktop."

Iakovlev objasnio:

"Ne treba nikakvu posebnu hardvera. Ne postoji usko grlo, a otporna je na kripto-napada."

Blockchain preskakanje preko glave

Ove godine se obeležava 25 godina od pada komunizma u bivšem SSSR-u i osnivanje Moskovske Ekchange Group.

Poređenja radi, Njujorška berza slavi 200. Godišnjicu, a u Amsterdamu berza - kaže da je najstarija na svetu - od 415 godina. To je relativna mladost finansijske infrastrukture Moskva Ekchange Group je da Akovlev delimično krivi za srazmerno nisku direktne investicije u Rusiji.

Na primer, dok je 2012 reportbi Investirajte u Rusiji je utvrdio da je zemlja imala peti najveći BDP u svetu, ona je bila samo 13. U pogledu stranih direktnih investicija. Od tada, ruski BDP je slippedto šesti po veličini u svetu.

"Ovde imamo samo 25 godina kapitalizma", rekao je Akovlev. "I to nas vodi da se obezbedi dodatno poverenje da možemo jasan, možemo reše, a možemo obezbediti akcionarima realnu mogućnost da učestvuju u korporativnim aktivnostima."

Kada se to postigne, on se nada, blockchain platforma moskovskog Ekchange Group može se koristiti za druge zemlje "ne iz prvog sveta" za skok-žaba u više tradicionalnih finansijskih infrastrukture i idu direktno na distribuirane rešenja.

Kao deo ovog pritiskom, Akovlev sastali su se u Londonu ranije ovog meseca sa nekoliko međunarodnih Centralni registar hartija depo (Centralni registar) da pomogne postavi temelje za mogući više široko rasprostranjeni implementacije.

On je zaključio:

"To će učiniti tehnologija jeftinija, jer nećete morati da uspostavi čitav sistem unutar svake zemlje. [Dalje] da će biti dozvoljeno da uspostave čvor sa jedinstvenom interfejsu i to će omogućiti [vi] da radi sa svakom zemljom sa isti nivo poverenja za korporativne akcije. "

VotingHiperledgerMoscov kurs Grupa

Slične vesti


Post Menjačnica

Bitcoin Adoption, ne Kineska centralna banka, Legitimnost podređenih

Post Menjačnica

Coinbase pokreće Bitcoin Ekchange u Velikoj Britaniji

Post Menjačnica

Bitcoin u poslu: Kupac najbolji prijatelj

Post Menjačnica

2018 do 2017: Upoređivanje Bitcoin-ovih najvećih rallija cena

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange pokreće u Remote Vestern Australia

Post Menjačnica

Coin.mk Ekecs je uhapšen zbog operativne ilegalne razmene bitkoina

Post Menjačnica

Bitcoin procesori: PaiPal integracija je bila mesec dana u stvaranju

Post Menjačnica

Zašto se borim protiv IRS Bitcoin Invazije privatnosti?

Post Menjačnica

Kako Bitcoin kompanije drže vaše fondove bezbedne

Post Menjačnica

Ne, ne morate kupiti ceo Bitcoin

Post Menjačnica

Ono što Industrija Blockchain-a govori o kružnom Bitcoin Shift-u

Post Menjačnica

Bitcoin razmene idite lokalno na usvajanje Drive-a