Marketi Nedeljnik: cena prelazi 300 dolara Nakon Nevs Coinbase | RS.democraziakmzero.org

Marketi Nedeljnik: cena prelazi 300 dolara Nakon Nevs Coinbase

Marketi Nedeljnik: cena prelazi 300 dolara Nakon Nevs Coinbase

Cena Bitcoin je skočila tokom protekle nedelje, dobijaju 19% tokom sedam dana da se probije $ 250 marku.

Neposredno pre 08:00 (GMT), cena gurnuo preko $ 300, i to je još lebde oko tog nivoa u vreme novinare.

Cena Bitcoin otvorio nedelju na $ 209,93, a zatvoren sedam dana kasnije u $ 254.51, dobija neverovatnih $ 40 u tom periodu, prema Indeksu CoinDesk Bitcoin cena.

Kupovina na vestima

Dve Bullish saopštenja - i uključuje Juggernaut Bitcoin usluge Coinbase- poklopila sa cenom klasu prošle nedelje. To čak i ne čine treću obaveštenje iz Coinbase, da je otvaranje svoju razmenu, koja je došla juče, kao nedelje zatvoren.

Rano u nedelju, Coinbase otkrio da je zašivene ogroman fond-podizanje roundvorth $ 75m, najveći iznos kapitala pokrenuo je Bitcoin društva do danas. Međutim, krug je bio značajan ne samo zbog količine novca počinio, ali zbog investitora uključena.

U Coinbase kolo računaju institucije i ugledne koji su ukorenjeni u svetu mainstream finansija, uključujući i španske Megabank BBVA, na njujorškoj berzi i bivšeg šefa Drugie Vikram Pandit.

Vežba je vezao u japanskom telekomunikacionom DoCoMo, koja drži obećanje masovnog usvajanja preko mobilnih uređaja i proširenje Coinbase domašaja, koji je do sada zatvorenom u Severnoj Americi i delovima Evrope.

Dok je prva najava predložio Coinbase imao oba sredstva i investitorima da dobiju potrošača na brodu njegovo "na rampi" za Bitcoin, drugi igrao u drugoj publici.

Brejntri, platforma platni vlasništvu PaiPal, najavio je sredinom nedelje da Coinbase je sada dostupan na njegov razvojni komplet. To je značilo da bi trgovci koji koriste Braintree da omoguće digitalnih isplate sada prihvatiti Bitcoin plaćanja, ali samo kroz Coinbase.

Trgovac baza BRAINTREE uključuje neke od najzgodnijih imena u Internet ekonomiji, sa poput uber i Airbnb koristeći svoje softverske alate. Sada, u teoriji, Coinbase imali pristup ovom trgovac baze, dajući 2,2 miliona novčanike da svojim korisnicima je negde generisani da provedu svoj bitcoins.

Oba saopštenja su čvrsto sadrži, uz Nari glasina pronalazi svoj put do Reddit. Ovo je ostavilo bitcoiners da kupuju na vestima, jednom, umesto više uobičajena praksa kupovine na glasinama i prodaje na vestima.

Druga dobra

Natucanje drugih Posljednji novinskih događaja pojavila u protekloj nedelji kao dobro. Džinovska tačka-na-prodaju Ingenico dodao Bitcoin plaćanje optionto svojih terminala, ponovo širenje baze trgovačkog za criptocurrenci.

I Vinklevos blizanci, navodno da bude blizu da se konačno pokretanje svoje Bitcoin ETF, predstavio planove za ekchangeof sami, obećavajući "potpuno regulisano" platformu za trgovanje kovanica.

BitMEKS trgovanja nevslettersuggests da šorcevi i dan-trgovci mogu biti u za vitkiji vremena. To je tržište koje izgleda zrelo za staromodni Bitcoin kupcima koji žele da održe svoju digitalnu valutu dugoročno.

"Za dugoročne nosilaca Bitcoin, tvrdim da je sada pravi trenutak da skoči nazad u vodu", piše bilten autor i BitMEKSchief izvršni Artur Hejs.

Volume pitanja

Napomena o podacima obima. Ova kolona koristi Bitcoiniti kao izvor podataka za jačinu zvuka širom razmene u. Agregacija function Bitcoiniti Izgleda da je nedovoljno brojanje podaci Zapremina u satima odmah nakon datog perioda. Dakle, nedeljni obim podataka pomerena unazad za jedan dan da se objasni ovaj lag.

Ja sam u kontaktu sa Bitcoiniti je Kacper Ciesla o ovom pitanju i gleda u njega.

Drugi potencijalni problem čitaoci možda želeti da primetiti je podataka o obimu ANKSBTC je. Njegove 10 valutnih parova pokazuju gotovo identične obima trgovanja. Isti podaci su prikazani na i na Bitcoiniti i drugih izvora, kao Bitcoin Charts. Ovo sugeriše razmena izveštava ove brojeve kroz API.

Oba ova pitanja podaci su dovedeni od strane direktora Kraken je sadržaja, Brian Bovman, koji je napisao u vezi prošlonedeljnog koloni, koja se zove Kraken među prvih razmena po zapremini posle istisnu LocalBitcoins.

Bovman rekao CoinDesk Kraken je podatak je veći nego što je prikazano na Bitcoiniti jer neki trgovinski parova nisu činili i grupisanje funkcija Bitcoiniti ne može biti ispravno funkcioniše.

Nove izazivači

Sada, na samom podacima zapremine. Nakon velikog nedelju, lista količine su oštro pale. Dolaru razmena SAD činilo se da je najviše pogodila, sa Bitstamp vodi put sa padom od 64% u zapremini, a zatim Bitfinek na 56%.

Među kineskim berzama, BTC-Kina izgleda da privlači mušterije. On je tvrdio prvo mesto u tri od poslednje četiri nedelje, pobedivši rivali OKCoin i Huobi. OKCoin nikada nije suviše daleko iza, mada Huobi izgleda da je pao sa tempom nešto.

Sa Vinklevos razmenu, prigodno nazvanog Blizanci, u radovima i najnovije vesti koje Coinbase se napuštanja svoje posredovanje model u korist rada potpuni Berzu se, očekujemo da vidimo ozbiljne oscilacije u kako je obim trgovanja distribuira u narednim mesecima.

SAD dolara platforme koje ne nude napredne funkcije kao što su poluge ili derivata može naći u situaciji da suočavanje sa Coinbase Machine Head-on.

Ažuriranje (2. Februar 2015): ANKS je pojasnio da je vodi "spojene" red knjigu koja prikazuje ukupnu zapreminu uradio za sve valutnih parova. Kao rezultat načina Bitcoiniti obrađuje ank podatke, što je previše naveo ukupan iznos obima koji obavlja ank.

Slične vesti


Post Menjačnica

Kineske bitkoinske razmjene završavaju bez-naknada za trgovanje na tržištu

Post Menjačnica

Bitne zemlje $ 14.5 miliona serija Finansiranje za Rival BitPai

Post Menjačnica

IRS treba da prezentuje svoju strategiju digitalne valute kongresu sledeće nedelje

Post Menjačnica

Pitanja zaustavljaju kao što je razmjena bitkoina u Kini zaustavlja trgovinu marginom

Post Menjačnica

Dokumenti otkrivaju spor o razvodu mogu biti u srcu problema sa kriptografijom

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Coinbase prima Nev Iork BitLicense

Post Menjačnica

Upoznajte 0k: protokol koji vam omogućava besplatne trgovačke etereumske žetone

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange BTCC odgovara na Izjave Centralne banke Kine

Post Menjačnica

Ispitivanje Bitfinek-a: Unutar istorije pretrpljenog Bitcoin-a

Post Menjačnica

Coinbase naručena za rukovanje IRS podacima na 14.000 korisnika

Post Menjačnica

Kako napraviti novčanik mozga

Post Menjačnica

Integracija Gifta Omogućava korisnicima iOS-a da kupe poklon kartice iz Pheeva Bitcoin novčanika