Tea Merchant gradi kofernu alternativu za Litecoin preradu | RS.democraziakmzero.org

Tea Merchant gradi kofernu alternativu za Litecoin preradu

Tea Merchant gradi kofernu alternativu za Litecoin preradu

Kada onlajn farma-direktni čaj tržište Tealet prvi razmatra prihvatanje Bitcoin, tako učinio, jer smatra da će doći do preklapanja između svoje baze klijenata i novim korisnicima virtuelnih štednje.

Kao direktor Eliz-Petersen izjavio je CoinDesk u oktobru ove godine, i kompanija i Bitcoin korisnici su posvećene "pokušavaju da iseći posrednike".

Međutim, Petersen, nije imao pojma koliko entuzijazma će odgovor biti. U meseci od, Tealethas premešten sa Havaja u novom domu u Las Vegasu. Tamo, to je našla preuzima ulogu kao ambasador za criptocurrenci zajednice, kako bi zainteresovanim kupcima, kao i druge tehnologije startup koji žele da ponove uspeh.

Od svog 17. Lansiranja septembra, Tealet je videla 45% svog ukupnog prihoda dolazi od svojih Bitcoin kupaca, koji kupuju od svog bogatog kataloga Loose Leaf čajeva ili prijave na svom dvo-mesečnom servis čaj ​​isporuke.

Inspirisan ovim jakim prodaje figure, Petersen i Tealet developer Kodi Moniz je počeo da razmotre prednosti i dodao druge virtuelne valute, konačno izbor litecoin kao opciju plaćanja koja bi mogla dati njihova donja ivica ubrzanje.

Ali, nakon sprovođenja neko istraživanje tržišta, Petersen, došao do važnog realizaciji, jedan koji bi doveo svoj tim da idu iznad one koja bi mnogi trgovci nadamo da ćemo postići:

"Usluga kao Coinbaseis nije dostupan za Litecoin, tako da smo morali da izgradimo naše", rekao je Petersen,.

Odabir litecoin

Uprkos njenom uspehu sa Bitcoin Petersen ne može da se tako brzo na litecoin da nije bilo njene prijateljice i kolege MBA student Varren Togami, vodeći developer litecoin koji obavlja razgovore sa Charlie Lee, i strasti Tealet developer Moniz.

Petersen rekao da iako Voren li ukazuju na to da je ona nastaviti litecoin, ona je na kraju pod uticajem ove virtuelne valute jedinstven pristup usvajanje tržišta.

"Otkrili smo da je interesantno da je ugao marketing nije bash Bitcoin, već da pokuša i izgradi svoj brend oko Bitcoin i podstakne Bitcoin korisnicima isto koliko i oni litecoin korisnicima", rekao je Petersen,.

Istraživanje tržišta

Dok oduševljen mogućnošću, Petersen je dodatno obeshrabreni nedostatkom opcija koje može da obezbedi "tranziciju glatko i nizak rizik" od litecoin na USD Tealet potrebno.

"Tražili smo oko na svim različitih opcija, ali nije bilo glavni procesor tamo. Trgovci koji su imale nešto, to je više od ručnog procesa. Kada bih išao kroz kupovinu, oni bi samo da te litecoin adresa, i oni bi ručno upravljanje naređenja kao što su došli u ", rekao je Petersen,.

Takav sistem, dok je korisno nekim trgovcima, jednostavno nije bilo praktično za Tealet, koji može da obradi gore od 100 naloga dnevno.

Razvoj rešenje

Završen projekat je rezultat dve nedelje napora Moniz, koji Petersen je opisan kao "criptocurrenci fanatika" koji je bio sretan da stavi svoje veštine na probu sa velikim izazovom. Voren, zauzvrat, sprovodi kontrolu kvaliteta kako bi se osiguralo je projekat bio spreman za lansiranja.

Od 5. Februara, Tealet kupci sada mogu dodati čajeve u kasi, i pre završetka kupovine, bira da li će platiti sa debitne ili kreditne kartice, Bitcoin ili litecoin.

Zatim, prozor će se pojaviti prikaz KR kod zajedno sa iznosom kupac duguje u LTC. Cene će važiti prozora 30 minuta. Kada kupci obave kupovinu, Tealet novi sistem obrađuje red.

Da biste označili lansiranje, Tealet kupci će moći da kupe posebne litecoin čaj kutije, koji takođe dolaze sa slobodnim litecoin keichains.

Beli-label rešenja

Za sada, procesor je rad u toku. Petersen rekao da Tealet i dalje treba da ručno pomerite svoje litecoin zaradu od BTC to USD države. Ali, ona je optimističke takvi Kinks će ispeglati napolje.

"Theres malo linkove rizika uzimamo, ali mi smo samo toliko entuzijazma o prihvatanju litecoin da smo spremni da na taj rizik sada", objašnjava Petersen,.

Petersen je nada Tealet će uskoro biti u mogućnosti da pruži procesor kao rešenje belo-label, iako ona priznaje naprednije rešenje od konkurenata mogao da ga zastarela sa vremenom. Ova verzija procesora bi koriste vatch samo novčanike za pomoć drugim trgovci prihvatiti LTC bez brige o poslovnim ili novac predajnika zahteva novac usluga.

Generalni direktor pomenuo da je ona od saznao tržištu alternative kao što su GoCoin, koji sada nude litecoin prerade, a razmatra donošenje prekidač za ovu uslugu.

"To je vrsta smešno, to je kao" Ti si kompanija za preradu plaćanje? ' "Kako se to desilo?" "Petersen, primeti.

Ipak, njena priča je dokaz da uprkos rastu popularnosti Bitcoin i litecoin, tržišta rešenja još uvek ograničena, a to prilika obiluje za preduzetnički firmi.

CoinbaseLitecoinE-komerc

Slične vesti


Post Menjačnica

Mike Hearn: Kako je Bitcoinova tehnologija napredovala u 2018

Post Menjačnica

Startups Pogledajte Servisni prekid u prisustvu zaostalih blokova bloka

Post Menjačnica

Ekchange Roundup: trgovci dobijaju alate i bankarske probleme za Justcoin

Post Menjačnica

Coinbase odbacuje izveštaje o kršenju podataka, adresira sigurnosne probleme

Post Menjačnica

Kupovina bitkoina brzo u Velikoj Britaniji sa Marc Varne of Bittilicious

Post Menjačnica

Coinffeine da izazove centralizovane bitkoinske razmene sa distribuiranom alternativom

Post Menjačnica

Japanski razvoj bitkea nastavlja se sa novom platformom za e-trgovinu

Post Menjačnica

BTCC će prekinuti trgovinu u Kini, dok bi mediji upozoravali da bi se zatvaranja mogla nastaviti

Post Menjačnica

Hong Kong Ekchange ANKS pokreće Bitcoin debitnu karticu

Post Menjačnica

CoinDesk dodaje Coinbase i ItBit u Bitcoin Indeks cena

Post Menjačnica

SEC File Fraud Suit protiv Cripto Bank ICO

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange pokreće u Remote Vestern Australia