Kid, 9, prodaje Appleove akcije za kupovinu Bitcoina | RS.democraziakmzero.org

Kid, 9, prodaje Appleove akcije za kupovinu Bitcoina

Kid, 9, prodaje Appleove akcije za kupovinu Bitcoina

Endrju Karam nije vaš prosečni devet godina. Dok većina dece njegovih godina traže najnovije mora imati igračku za svoje rođendane, Endrju tražio deonice u Apple.

Njegovi roditelji su ga $ 120 stoit kupio i Endru posmatrao cena akcije sa kamatom, proverava redovno da li je njegova investicija otišla gore ili dole u ​​vrednosti.

Andrev tata, Stiv, ga je kasnije pričao o Bitcoin i školarac je dobro i zaista ubacio.

"Bio je neverovatno uzbuđen zbog toga i pitao da li bih mogao da uzme zaliha i gotovine Apple ga za BTC, pa sam mu papir novčanik je i. Kupio malo po malo tokom nedavnog dip," Stiv napisao u postu na reddit.

Endrju je nedavno rekao svog učitelja za svoje investicije, otkrivajući da je napravio oko 50 $ od njega, njegov otac je kupio neke bitcoins. On je rekao da je prvobitno mislio na unovčavanja od 25% od svoje investicije, ali pamet mladić sada želi da zadrži svoju criptocurrenci nakon saslušanja koliko dobro Senat rasprava je prošle nedelje.

"[To je] sigurnošću reći da je moj sin Posljednji u ovom trenutku", rekao je Stiv.

Endrju je došao sa novom idejom - koncept poznat vama i meni kao "dan trgovanja", ali je prethodno bez znanja mladog Nev Jersei stanovnika.

"Rekao mi je da je imao ideju, da bi mogao da proda Bitcoin kad ide gore [u ceni] i ponovo ga kupiti kada ide dole. Rekao sam mu da je to dobra ideja, ali skupe i kocka i sa desne strane znanje, i rekao mu lepljenje kupiti i držite je mnogo bolji izbor sada. On je dogovoreno ", rekao je Stiv.

Širenje Bitcoin bug

Pomoćnik glavni u Andrije školi bio impresioniran njegovom novopronađenom hobi i strast za uštedu, i zamolio ga da daju prezentaciju o Bitcoin u svojoj matematike klasi.

Stiv sjeo sa Andrev i radio neke bodove da ću spomenuti da je prezentacija ide napred. Slede neke ideje Andrija smislili (u njegovim rečima, ali Steve je pravopis):

  • Bitcoins su stvorili zaista moćne kompjutere rešavanje lude matematičkih problema. To se zove rudarstvo. Problemi se sve teže i teže kada više bitcoins se vadi.
  • Bitcoins su digitalni novac. To je kao novac u online igrama, osim možete kupiti prave stvari sa njim.
  • Moj rad novčanik nije samo novčanik, to je kao moj banke. Ljudi mogu da koriste [to] da mi daju novac. Unutar tajnog oblasti je moj ključ koji omogućava da koriste novac. Nikome nije dozvoljeno da ga ikada, ali me vidi ili drugo to je kao da je provalio u moj banku.
  • Tu će biti samo 21 miliona bitcoins ikada napravljen! I ovn.32164308 od njih.

Endrju želi da uradi više od običnog govora u školi da svoje vršnjake koji su uključeni u digitalnom valuti. On je tražio od svog oca da li bi mogao da proda bitcoins svojim drugovima iz razreda, a zatim ih vratim prihvatanjem BTC kao uplata za njegove Vonder narukvice, koje je čini od živopisnih gumicama.

Steve je rekao neke od svojih roditelja možda ima problem sa ovim, ali je postaviti online prodavnicu za pretenduje preduzetnika pod nazivom Narukvice za Bitcoins.

Endrju je svoju prvu prodaju ranije ove nedelje na Bitcoin ventilator u Irskoj.

"Moram da kažem da stvarno sam toliko impresioniran da je devet godina je upravo uspeo da proda jednu od svojih kreacija na međunarodnoj kupcu bez uplitanja vlasti, registraciju ili plaćanja problemi - i sa samo prskanje pomoći od svog oca , naravno! Ovo dete ide mesta i definitivno smo ga na pravom putu ", rekao je kupac u reddit post.

Udara akord

Priča i entuzijazam Andrije je zaista pogodilo žicu unutar Bitcoin zajednice, sa nekim članovima donošenja Reddit donacija Stiv, koji se potom prenose do 4. Grejder ih Bitcoin novčaniku. Steve je rekao da je njegov sin "uzbuđen" od svu podršku da se dobijaju i čak komentarisali da želi da bude "profesionalni milioner", kada odraste.

Na pitanje šta voli najviše oko Bitcoin Andrev rekao CoinDesk: "Sviđa mi se da je digitalni novac da ne morate da držite u novčaniku može sve to stane na jedan komad papira ili na računaru.."

On je rekao da želi svoje prijatelje da uče o Bitcoin tako da mogu kupiti od svoje radnje i da vidimo šta tehnologija sada može da uradi.

"Mislim da bi stvarno sviđa ne morate da brinete o pamćenja da donese novac u školu ili kupovinu, jer oni mogu imati svoj telefon ili nešto i platite Bitcoin svakom trenutku", dodao je Endru.

Steve koristi bitcoinpapervallet.comto stvori papira novčanik Endrju da sačuvate svoje bitcoins u - vesti osnivač sajta Kanton Becker je u ekstazi da čuje.

"Inspirativni priča. To je tačno kako sam se nadao da se koristi. Kudos svom sinu moj dizajn", rekao je on na Steve.

Dakle, šta je sledeće za mlade Bitcoin zavisnik? Steve kaže Andrev troši rad svog slobodnog vremena što više Vonder narukvice za popunu zaliha na njegovoj radnji. "Ostavila sam o njegovom online prodavnici na Reddit juče i već je imao preko 1.500 pogleda i prodao na njegovom skladištu!" Steve dodao.

Paper Novčanici

Slične vesti


Post Menjačnica

United Vai postaje najveća neprofitna organizacija koja prihvata Bitcoin

Post Menjačnica

Bitfineks oporavlja bitokuin volumen, ali percepcija bitka je u toku

Post Menjačnica

Striking Tvice? Džon Punij iz munje preuzima projekat razmene etera

Post Menjačnica

Bitcoin kapi skoro 20% dok Ekchange Hack povećava pad cene

Post Menjačnica

CoinSafe oslobađa virtuelne Bitcoin ATM aplikacije za trgovce

Post Menjačnica

BitPai nudi besplatnu i neograničenu obradu plaćanja za trgovce

Post Menjačnica

8 kompanija koja su podnela Cripto patente

Post Menjačnica

Bitcoin Ekchange Coinbase prima Nev Iork BitLicense

Post Menjačnica

9 kompanija koja bi trebala započeti prihvatanje Bitcoina

Post Menjačnica

Bitcoin procesori: PaiPal integracija je bila mesec dana u stvaranju

Post Menjačnica

ATM Maker Diamond Circle za pokretanje Bitcoin debitne kartice

Post Menjačnica

CEO Coinbase odbacuje predlog za Bitcoin Hard Fork u 2017