ItBit Reveals Bankchain Project neće koristiti Bitcoin | RS.democraziakmzero.org

ItBit Reveals Bankchain Project neće koristiti Bitcoin

ItBit Reveals Bankchain Project neće koristiti Bitcoin

ItBit je otkrio nove detalje o svom ranije top tajnu Bankchain projekta, privatni konsenzus zasnovan na glavne knjige sistema u cilju apeluje na preduzeća finansijskim institucijama.

Sa formalne otkrivanja, Bitcoin razmena Njujork sa sedištem u pridružila broj blockchain firmi traže da se takmiče za pažnju banaka koje žele da iskoriste efikasnost distribuiranih baza podataka, bez upotrebe Bitcoin ili njegov blockchain.

U novom intervjuu, Stiv Opklada, šef globalnih operacija za itBit, govorio opširno o projektu, od kojih glasine prvi počeo površinu krajem jula. Spekulacije je zatim potvrdu iz razmene da bi domaćin lične, jednodnevni samit u Njujorku kako bi promovisala svoju oslobađanje.

Nazvan Bankchain Otkriće samit, Opklada je rekao da je događaj privukao 100 učesnika iz 25 vodećih finansijskih institucija, uključujući staratelja, brokersko-dilera i one koji pružaju podršku infrastrukture za industriju.

Opklada je rekao da itBit izgrađen Bankchain koristeći uvid iz istorije svog tima u finansijske industrije i doprinos na Vall Streetu firmi, koji favorizuju ideju koristeći distribuira knjigu da tokenize postojećih sredstava.

Opklada je rekao CoinDesk:

"To je vlasništvo itBit protokol, ne blockchain stacioniran ali je izvedena off blockchain. Mi takođe neće biti koristi bitcoin kao nativni token će biti itBit vlasništvu token."

Što se tiče tržišta fit, Opklada je rekao Bankchain će tražiti da se obrati institucijama koje žele da iskoristi blockchain za čišćenje, poravnanja i pritvoru, iako je takođe bilo nedovoljno u pružanju detalje za bilo koje partnerstva itBit je obezbijeđena.

"Mi smo, zapravo je fokusirana na kastodi i brokersko-dilerskog zajednice", nastavio je on. "Dobili smo preko 200 jedinstvenih sastanaka u Njujorku i Kaliforniji, gde su iskazali interesovanje za kliring i pritvoru."

Jedan od starijih Bitcoin razmena u ekosistemu, itBit je takođe bio jedan od prvih da podigne značajnu količinu rizičnog kapitala, osvojivši $ 3,25m krajem 2013. Od investitora, uključujući Canaan Partners, Liberti Citi poduhvatima i RRE poduhvatima zatim kao Singapur-based firma.

ItBit nedavno završen je $ 25 miliona Serija A u maju, za koje vreme se preselili svoje sedište u Njujorku.

Inspirisan blockchain

Danas, Bankchain ostaje u povoju, sa platforma se upravlja i koristi isključivo itBit. Opklada je primetio da Bankchain se koristi za gotovinske tržišta itBit i da čvorovi na Bankchain mreži se trenutno "pogled-samo", što znači da se još uvek ne prihvata van učesnika, kao u Ripple mreži.

Opklada je nastojao da podvučem da Bankchain je "inspirisan" blockchain Bitcoin, ali da je to alternativa sistem konsenzus zasnovan. Nakon oslobađanja, rekao je itBit nema planove za open source kod ili ga distribuirati izvan učesnika u mreži.

Napredovanje, Opklada je rekao Bankchain je osnovna tehnologija se trenutno predmet peer akademski mišljenje. Dalje, on je tvrdio da itBit je dobila "meku posvećenost" iz čak 15 firmi koje su s obzirom sprovodi tehnologiju.

Ipak, on je upozorio da su potencijalni klijenti itBit i dalje učenje o tehnologiji, naglašavajući potrebu za potencijalno dugotrajan fazi obrazovanja. Pored toga, rekao je on, itBit i dalje utvrđivanje kako će ići o integraciji sa klijentima preduzeća.

Opklada očekuje bilo proširenje projekta biti odloženo do kraja 2015. Ili početkom 2016. Godine.

"Na kraju niz put, mi takođe traži u vođenju razmenu kroz nju, tako da ćemo moći da koristi mehanizam konsenzusa i onda ćemo moći da izda tokena", objasnio je on.

Pomeranje strategije

Dok tipično posmatrati kao Bitcoin ekchange, Opklada je rekao da itBit sebe vidi kao sposoban da bude konkurentan na više vertikala.

"Mi imamo novac Bitcoin ekchange, mi smo izbacio pretjerano-the-counter (OTC) marketplaceand u našoj globalnoj zajednici ćemo se nudi na kreditni proizvod za Bitcoin", rekao je Opklada.

Kao itBit ima sposobnost da deluje kao staratelj i za Fijat i Bitcoin-denominirani sredstava, Opklada je rekao da je predviđeno ovo je široko koristi, što mu omogućava da služi kao skladište za sredstva koja se drže u penziji ili drugih investicionih naloga.

Bankchain, međutim, ima za cilj da u osnovi svih usluga itBit je.

"Ljudi koji stupaju u interakciju sa Bankchain će imati modularni izbor mogućnosti da će moći da biraju od toga da li njenog trgovanja, kliring i saldiranje ili pritvoru", nastavio je on. "Verujemo da će se vezivanje u različitih poslovnih modela povećati našu konkurentnost u Bitcoin prostoru."

Kladiti se dalje karakteriše Bankchain da mogu da zadovolje rastuće potrebe za rešenja naselja na Vall Streetu, dodajući:

"Itbit je jedini koji može da omogući istinski konačnost naselje na tokenized osnova za oba sredstva, kao i gotovinu."

Poverenje prednost

Na pitanje kako itBit će nositi konkurencija na tržištu u Njujorku dala je novajlija status države, Opklada je brzo napomenuti da je razmena je jedini entitet trenutno radi sa Nev Iork bankarskog povelje, iako protivnik Blizanci se primenjuje.

Kao takav, on tvrdi da će itBit moći da koriste ovu licencu da poboljša svoj Bankchain uslugu, koja pored tokenizing imovinu, takođe će omogućiti ovi digitalni sredstva da se pretvara u američkim dolarima.

"Kretanje sredstava u lancu je relativno jednostavan," Opklada je nastavio: "Ali, biti u stanju da izmiri do američkih dolara na poleđini da je drugačija situacija."

Opklada je rekao da je bankarski povelja dozvoljava itBit da "vežu u" postojeće finansijske strukture u SAD, i potencijalno drugih nacionalnih finansijskih usluga, treba da nastoji da proširi u inostranstvu. Dodao je on:

"Možemo postati član službe nacionalne naselja, a to je važno zbog činjenice da je većina firmi u blockchain tehnologije nisu bili u stanju da reši problem u vezi na isporuku tokenized transakcije."

Opklada je takođe brzo primetiti da itBit je verovatno da imaju koristi od tekućih problema koji proističu iz njujorškog izvršenja BitLicense, svoje regulatorne šeme za industriju.

"Možemo nastaviti usluga klijentima u državi Njujork, kao i SAD", rekao je on, napominjući da su druge razmene, uključujući i lidera na tržištu, kao što su Bitfinek i Kraken, izabrana da izbegne tržište nego snositi troškove licenciranja.

Ipak, dok je korisno za izglede itBit je, Opklada je naklonjen prepreka uredba je verovatno da stavi ispred onih koji žele da se takmiče u ekosistemu.

On je zaključio:

"Mi smo, naravno, oseća za drugim berzama vani, ali mislimo propis je prirodna evolucija za Bitcoin kao biznis koji može da donese legitimitet sistemu."

Dodatne izveštavanje doprinelo Stan Higgins.

Slične vesti


Post Menjačnica

Vinklevoss Bitcoin Ekchange Gemini uvodi dinamične trgovačke takse

Post Menjačnica

BitGo pokreće Instant Bitcoin transakcioni alat

Post Menjačnica

Coinbase pokreće iOS aplikaciju za kupovinu, prodaju i slanje bitkoina

Post Menjačnica

Neizvjesnost Lingers u Kini kao ICO razmjene započinju povraćaj kupaca

Post Menjačnica

Bitli Alternative Cred Nagrade Social Sharers Vith Bitcoin

Post Menjačnica

Industrijski posmatrači kažu da eterum Coinbase ne prihvata nijednu modifikaciju

Post Menjačnica

Bitfineks u Hackeru: Možemo li dobiti našu Bitcoin Back?

Post Menjačnica

Bitcoin u Headlines: Industri Snaps financijski pad

Post Menjačnica

Implementacija nove boje oslobođena nakon napuštanja standardnog diska

Post Menjačnica

CFTC komesar poziva na fleksibilnu regulaciju digitalnih valuta

Post Menjačnica

Kanadski čovek gradi prvi svetski drveni bitkoin novčanik

Post Menjačnica

Coinbase pokreće alat za brtvljenje sa jednim klikom