Isključenje kineske FKSBTC berze dovodi do bespomoćnosti klijenta | RS.democraziakmzero.org

Isključenje kineske FKSBTC berze dovodi do bespomoćnosti klijenta

Isključenje kineske FKSBTC berze dovodi do bespomoćnosti klijenta

Neki bivši kupci sada zabranjene Kina sa sedištem digitalni doviz FKSBTC izveštavaju da su njeni operateri i dalje drži sredstva klijenata, kao i da su njihovi pokušaji da preuzme svoju imovinu bili neuspešni.

Izveštaji pokazuju ovi kupci nisu primili vest da je razmena je gašenjem, a kao rezultat toga, ne povuče sredstva pre isteka roka od FKSBTC.

Razmena je najavio da će zatvoriti zbog pritiska iz centralne banke te zemlje na 2. Maja, informisanje klijenata u trenutku kada bi imali do 10. Maito povlačenje sredstava iz razmene.

Litijum Sjaosjao Caikin je, koji je prvi probio vest da će Narodna banka Kine traži da se čvršće sprovede Bitcoin ograničenja, međutim, reportingthat neki korisnici site su takođe prijavio teškoće dobijanja sredstava prije tog roka, pisanje:

"Obaveštenje sajt je naveo da će sajt biti otvoren do 10. Maja []. Međutim, od 24:00 [9. Maja], sajt FKSBTC je zatvorena, a neki korisnici još nije povukla svoj novac ili kovanice u vremenu , ali veb-sajta korisnička podrška je već dostupan. "

Ekchange korisnici su prijavili incident Biro Šangaju Ksujiahui Okružnog javne bezbjednosti, iako izveštaji sugerišu da je ova agencija još uvek treba da formalno prihvati predmet kako bi bivši korisnici traže restituciju.

Vithdraval pitanja

Vithdraval pitanja počela da se pre 10. Maja, kada je brzo uklanjanje sredstava iz FKSBTC računa izazvao da je priceof BTC-u brzo opada na platformi.

Do 8. Maja, izveštaji kažu, cena Bitcoin na FKSBTC je 500 juana (0.18: BTC ili oko $ 80 na vreme za štampu) ispod cene navedene na drugim berzama.

Kupci koji su napustili novac u zamenu kažu da nisu dobili odgovor od kompanije kao da ako i kada mogu da preuzmu svoju imovinu.

Ukupan iznos sredstava klijenata navodno se održava kroz razmenu još uvek nije poznat, ali izvori govore CoinDesk ukupna vrednost bitcoins i litecoins mogao biti između $ 8,000 i $ 13,000.

Sledeći koraci

Naime, članovi kineske Bitcoin zajednice ranije izrazila zabrinutost u vezi zatvaranja Berze i naknadne planove za raspodelu sredstava klijenata, uključujući BTC Kine i Bitcoin fondacije član Novoizabrani odbora Bobi Lee.

Kina-based mediji izveštavaju da pokušaji bivše razmene korisnicima i novinarima da se obratite FKSBTC su bili neuspešni.

Jedan izvor je rekao KsiaoKsiao da je optimista sva preostala sredstva će biti vraćena, međutim, govoreći: "Ovaj sajt je bio prilično niskog, i verovatno ne bi maliciozno pobeći sa sredstvima".

Dodatne izveštavanje doprinelo Rui Ma.

Slične vesti


Post Menjačnica

Nova berza SFOKS ima za cilj da pronadje trgovce najboljom bitkominskom cenom

Post Menjačnica

Šta čini Bitcoin razmene?

Post Menjačnica

10 berzanskih i robnih razmena istražuju Blockchain Tech

Post Menjačnica

Italijanski zakon o prenosu novca ugrožava bizninske kompanije

Post Menjačnica

Coinbase osigurava odobrenje za pokretanje licencirane američke razmjene bitkoina

Post Menjačnica

Bitcoin se suočava sa nestankom bez konkurencije za razvoj jezgre

Post Menjačnica

Coinbase osigurana od krađe ili gubitka bitkoina

Post Menjačnica

Zašto se švedski MP pridružuje Bitcoin Ekchange BTCKS

Post Menjačnica

Bitcoin investiranje: gdje se upoznaju Vall Street i Silicon Vallei

Post Menjačnica

SAFT je simptom regulatorne nesigurnosti

Post Menjačnica

Japanski razvoj bitkea nastavlja se sa novom platformom za e-trgovinu

Post Menjačnica

Razmjena trgovinske grupe: jurisdikcija izaziva usvajanje DLT-a